Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рибні відходи<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
654/658.62(075.8)
Т50


   
    Товарознавство вторинної сировини [] : навч. посібник / А. А. Дубініна [та ін.]. - К. : Професіонал, 2009. - 336 с. : мал., табл. - Л-ра: с. 331-333. - ISBN 978-966-370-102-8 : 089.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
зернові відходи -- буряковий жом -- меляса -- кондитерські відходи -- картопляна мезга -- кукурудзяна мезга -- овочеві відходи -- барда -- відходи виноробства -- тютюнові відходи -- знежирене молоко -- маслянка -- рибні відходи -- яєчні відходи -- мясні відходи
Анотація: Класифікація відходів та побічних продуктів, які утворюються під час переробки сировини рослинного та тваринного походження.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дубініна, А.А.; Карпенко, З. П.; Дубініна, С. О.; Селютіна, Г. А.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
663/664(075.8)
Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [] : навч. посібник / Ростовський В. С., Олейник Н. В. - К. : Кондор, 2009. - 136 с. : рис., табл. - Бібліогр. на початку розд. - ISBN 978-966-351-234-1 : 028.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозбереження--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
ресурсозберігаючі технології -- вторинна харчова сировина -- нетрадиційна харчова сировина -- безвідходна технологія -- відходи цитрусових культур -- відходи баштанних культур -- місцева рослинна сировина -- кавові напої -- харчові барвники -- нетрадиційна ягідна сировина -- вторинна сировина в хлібопеченні -- вторинна кондитерська сировина -- молочні відходи -- відходи м'ясопродуктів -- рибні відходи -- утильжири -- економія паливно-енергетичних ресурсів
Анотація: Впровадження безвідходних технологій в харчову промисловість, зокрема в громадське харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Олейник, Н. В.
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)