Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=м'ясні продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 12
 1-10    11-12 
1.
663/664(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 544 с. : табл., рис. - Л-ра: с.528. - ISBN 978-966-364-803-3 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
еволюція європейського харчування -- функції їжі -- гігієна харчування -- індустрія здорового харчування -- адекватне харчування -- харчові інгредієнти -- функціональні продукти -- функціональне харчування -- харчові добавки -- біологічно активні добавки -- біокоректори -- нетрадиційна харчова сировина -- зерноборошняні товари -- біотехнологічні продукти -- цукристі кондитерські вироби -- функціональні напої -- профілактичні напої -- адаптогенні напої -- молочні продукти -- молочні про-і пребіотичні продукти -- жирові продукти -- олієжирові продукти -- емульсійні жирові продукти -- м'ясні продукти -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- рибні товари
Анотація: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Завгородня, В.М.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
579
С30


    Семенов, Семен Матвеевич.
    Лабораторные среды для актиномицетов и грибов [] : справочник / С. М. Семенов. - М. : Агропромиздат, 1990. - 240 с. : табл. - Библиогр.: с. 221-232. - Предм. указ.: с. 233-235. - ISBN 5-10-001999-9 : 1.40 р.
УДК
ББК 28.4
Рубрики: Мікробіологія--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
питательные среды -- поживні середовища -- среды общего назначения -- середовища загального призначення -- приготовление -- приготування -- стерилизация -- стерилізація -- мясные продукты -- м'ясні продукти -- химический состав -- хімічний склад -- сырье -- сировина -- полупродукты -- напівпродукти -- растительное сырье -- рослинна сировина -- мицелиальные грибы -- міцеліальні гриби -- актиномицеты -- актиноміцети -- биохимические свойства актиномицетов -- среды для грибов -- середовища для грибів -- антибиотики -- антибіотики -- хранение сред -- зберігання середовищ -- контроль качества -- контроль якості
Анотація: Описаны компоненты, рецептуры и методы приготовления сред для культивирования мицелиальных грибов и актиномицетов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
613.2/.3
Э15


    Эвенштейн, Зиновий Михайлович.
    Здоровье и питание [] : [заметки врача-диетолога] / З. М. Эвенштейн ; [предисл. Ф. И. Комарова]. - Москва : Знание, 1987. - 256 с. : табл. - Прил.: с. 248-254. - 0.55 р., 6.00 грн р.
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- здорове харчування -- здоровое питание -- раціональне харчування -- рациональное питание -- ожиріння -- ожирение -- молочні продукти -- молочные продукты -- овочі -- овощи -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- диетотерапия -- дієтотерапія -- харчування довгожителів -- питание долгожителей
Анотація: Концепция сбалансированного питания, о пользе и вреде диет, рекомендации по организации питания здоровых людей в соответствии с их возрастом.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Комаров, Ф. И. \авт. предисл.\
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

4.


   
    Основные понятия "Барьерных" технологий [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 32-33 : рис.
Рубрики: Продовольча безпека
   М'ясні продукти

Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- м'ясні продукти -- безопасность питания -- безпека харчування -- безопасность мясных продуктов -- безпека м'ясних продуктів -- термическая обработка мяса -- термічна обробка м'яса


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

5.


   
    Свойства мясных эмульсий [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 36-37 : рис.
Рубрики: М'ясне виробництво--Технологія
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- м'ясні продукти -- виды эмульсий -- види емульсій

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.


    Соколов, Александр.
    Обзор рынка замороженных полуфабрикатов 2018 год [] / А. Соколов // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 10. - С. 20-23 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Ринок (екон.)
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- м'ясні продукти -- динамика производства -- динаміка виробництва -- экспорт замороженных полуфабрикатов -- експорт заморожених напівфабрикатоів -- импорт замороженных полуфабрикатов -- імпорт заморожених напівфабрикатів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

7.


    Черноус, Ю.
    Инновации в полуфабрикатах [] / Ю. Черноус // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 10. - С. 36-39 : рис.
Рубрики: М'ясне виробництво--Інноваційні технології
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- м'ясні продукти -- ингредиенты -- інгредієнти -- функциональные продукты -- функціональні продукти -- рецептура инновационных продуктов -- репептура інноваційних продуктів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

8.


   
    Для элитных мясных деликатесов [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 11. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти--Якість
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- м'ясні продукти -- ингредиенты -- інгредієнти -- деликатесные мясные продукты -- делікатесні м'ясні продукти

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

9.


   
    Итальянская панчетта [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 11. - С. 38-40 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- м'ясні продукти -- ингредиенты -- інгредієнти -- рецепты панчетты -- рецепти панчетти -- панчетта в домашних условиях -- панчетта в домашніх умовах


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

10.


   
    Качество мясного сырья для деликатесных продуктов [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 11. - С. 42-43 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти--Якість
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- м'ясні продукти -- ингредиенты -- інгредієнти -- дефекты мяса -- дефекти м'яса


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

11.
36-9я723
К84


    Кругляков, Геннадий Николаевич.
    Товароведение продовольственных товаров [] : [учебник] / Г. Н. Кругляков, Г. В. Круглякова. - Ростов-на-Дону : МарТ, 1999. - 447 с. : рис., табл. - ISBN 5-241-00013-5 : 15.00 грн
ББК 36-9я723
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
товароведение -- продовольственные товары -- плодоовощная продукция -- плодоовочева продукція -- зерно -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- вкусовые товары -- смакові товари -- молочные товары -- молочні товари -- мясные продукты -- м'ясні продукти -- рыбные продукты -- рибні продукти
Анотація: Вопросы товароведения продовольственных товаров, требования гигиены, санитарии, физиологии питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Круглякова, Галина Витальевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
36-9я73
М35


    Матюхина, Зинаида Петровна.
    Пищевые продукты. Товароведение [] : учебник / З. П. Матюхина, Э. П. Королькова, С. П. Ащеулова. - 2-е изд., перераб. - Москва : Экономика, 1982. - 232 с. : рис., табл. - 0.65 р.
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Харчові продукти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
товароведение -- пищевые продукты -- овощные продукты -- овочеві продукти -- рыбные продукты -- рибні продукти -- мясные продукты -- м'ясні продукти -- молочные продукты -- молочні продукти -- зерновые продукты -- зернові продукти -- кондитерские продукты -- кондитерські продукти -- вкусовые продукты -- смакові продукти
Анотація: Пищевые продукты, используемые в качестве сырья для приготовления блюд на предприятиях общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Королькова, Эльвира Павловна; Ащеулова, Светлана Петровна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-12 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)