Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=ковбасні вироби<.>
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 17
 1-10    11-17 
1.
338.439(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
663/664(075)
З-41


   
    Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [] : підручник / під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - Х. : Еспада, 2008. - 544 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 075.40 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання
   Сільськогосподарська продукція--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- харчові добавки -- борошняні продукти -- хлібобулочні вироби -- макарони -- виробництво крупів -- крупи -- рослинна олія -- цукор -- плодово-ягідні продукти -- м'ясна сировина -- ковбасні вироби -- молокопродукти -- технологія сиру -- морозиво -- яйцепродукти -- комбікорма
Анотація: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шаповаленко, О. І. \ред.\; Сафонова, О. М. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
663/664(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 544 с. : табл., рис. - Л-ра: с.528. - ISBN 978-966-364-803-3 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
еволюція європейського харчування -- функції їжі -- гігієна харчування -- індустрія здорового харчування -- адекватне харчування -- харчові інгредієнти -- функціональні продукти -- функціональне харчування -- харчові добавки -- біологічно активні добавки -- біокоректори -- нетрадиційна харчова сировина -- зерноборошняні товари -- біотехнологічні продукти -- цукристі кондитерські вироби -- функціональні напої -- профілактичні напої -- адаптогенні напої -- молочні продукти -- молочні про-і пребіотичні продукти -- жирові продукти -- олієжирові продукти -- емульсійні жирові продукти -- м'ясні продукти -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- рибні товари
Анотація: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Завгородня, В.М.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
637.5(075)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [] : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2-е вид. переробл. і допов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 378 с. : рис., табл. - Л-ра: с.373. - ISBN 978-966-364-787-6 : 071.50 грн, 69.00 грн, 81.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: Товарознавство--М'яснІ продукти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо тварин -- мясо животных -- субпродукти -- субпродукты -- м'ясо птиці -- мясо птицы -- зберігання м'яса -- хранение мяса -- товарознавчо-санітарна експертиза -- товароведческо-санитарная экспертиза -- м'ясні копченості -- мясные копчености -- ковбасні вироби -- колбасные изделия -- м'ясні консерви -- мясные консервы -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- правила продажу м'яса -- правила продажи мяса
Анотація: Для бакалаврів напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" з дисципліни ""Товарознавство продовольчих товарів".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лозова, Т.М.
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

5.
637.523(075.8)
О-58


    Онищенко, В'ячеслав Миколайович.
    Технологія та товарознавство ковбасних оболонок [] : навч. посібник / В. М. Онищенко, Л. Ю. Шубіна, М. О. Янчева. - Суми : Унів. кн., 2009. - 224 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.208-223. - ISBN 978-966-680-472-6 : 045.00 грн, 75.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: Харчові виробництва--М'ясні продукти--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
ковбасні вироби -- колбасные изделия -- ковбасна оболонка -- колбасная оболочка -- кишкова сировина -- кишечное сырье -- білкові оболонки -- белковые оболочки -- целюлозні оболонки -- целюлозные оболочки -- текстильні оболонки -- текстильные оболочки -- бумажні оболонки -- бумажные оболочки -- синтетичні ковбасні оболонки -- синтетические колбасные оболочки
Анотація: Розглянуто наукові і практичні аспекти бар'єрних технологій у стабілізації якості ковбасних виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шубіна, Л.Ю.; Янчева, М.О.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
636.5(075.8)
А 72


    Антипова, Л. В.
    Технология и оборудование птицеперерабатывающего производства [] : учеб. пособие / Л. В. Антипова, С. В. Полянских, А. А. Калачев. - Санкт-Петербург : Гиорд, 2009. - 512 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 508. - ISBN 978-5-98879-067-9 : 555.00 грн
УДК
ББК 36.93я73
Рубрики: Птахопродукти--Виробництво--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
птицеводство -- забой птицы -- забій птиці -- холодильная обработка птицы -- холодильна обробка птиці -- разделка птицы -- розділ птиці -- полуфабрикаты из мяса птицы -- напівфабрикати із м'яса птиці -- маринованные полуфабрикаты -- мариновані напівфабрикати -- механическая обвалка птицы -- механічне обвалювання птиці -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- кулинарные изделия из мяса птицы -- кулінарні вироби із м'яса птиці -- перо и пух -- яйцо -- сухие яйцепродукты -- сухі яйцепродукти -- замороженные яйцепродукты -- заморожені яйцепродукти -- санитарная обработка -- санітарна обробка -- технологическое проектирование птицеперерабатывающих предприятий -- технологічне проектування птахопереробних підприємств -- цех убоя птицы -- цех забою птиці -- расчет производственных площадей -- розрахунок виробничих площадок
Анотація: Пищевая и биологическая ценность мяса птицы, яиц и побочносо сырья, традиционные и современные технологии и оборудование переработки птицы, производство яйцепродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полянских, С. В.; Калачев, А. А.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
641.5(031)
Б79


   
    Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара [] : пер. с англ. - М. : АСТ : Астрель, 2008. - 823, [1] с. : фото цв. - ISBN 978-5-17-057843-6 : 557.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Наукові видання -- Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сфера общественного питания -- сфера громадського харчування -- шеф-повар -- здоровая пища -- здорова їжа -- оборудование профессиональной кухни -- обладнання професійної кухні -- техника безопасности на кухне -- техніка безпеки на кухні -- тепловая обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- мясные деликатесы -- м'ясні делікатеси -- супи -- супы -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- блюда з птиці -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- картофельные блюда -- картопляні страви -- салаты -- пицца -- сэндвичи -- сендвичі -- закуски -- национальные блюда -- національні страви -- овощные гарниры -- овочеві гарніри -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- десерты -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби
Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
664.91/94(083)
Т 41


    Тимощук, Иван Иванович.
    Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия [] / И. И. Тимощук, А. Н. Ясевич. - К. : Урожай, 1986. - 160 с. : рис., табл. - Предм. указ.: с. 155-156. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.92я2
Рубрики: М'ясне виробництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясо -- м'ясо -- субпродукты -- субпродукти -- кровь животных -- кров тварин -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- свинные продукты -- продукти із свинини -- продукты из говядины -- продукти із яловичини -- продукты из баранины -- продукти із баранини -- мясные паштеты -- м'ясні паштети -- мясные бульоны -- м'ясні бульйони -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- фасованное мясо -- фасоване м'ясо -- быстрозамороженные мясные готовые блюда -- швидкозаморожені м'ясні готові страви -- технология фрикаделек -- технологія фрикадельок -- детское питание на мясной основе -- дитяче харчування на м'ясній основі
Анотація: Данные о сырье, материалах применяемых для производства мясопродуктов, технология производства колбас, копченостей, полуфабрикатов, кулинарных изделий и мясных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ясевич, Анатолий Наумович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
36.92я73
Т 38


   
    Технология мяса и мясопродуктов [] : учебник для вузов / [Л. Т. Алехина и др.] ; под ред. И. А. Рогова. - М. : Агропромиздат, 1988. - 576 с. : рис., табл. - Авт. указ. на обороте тит. л. - Лит.: с. 569-570. - Предм. указ.: с. 571-572. - ISBN 5-10-000212-3 : 1.60 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясне виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка скота -- транспортування скотини -- предубойное содержание скота -- передзабійне утримання скотини -- состав мяса -- склад м'яса -- физические свойства мяса -- фізичні властивості м'яса -- убой скота -- забій скотини -- разделка туш -- розбирання туш -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- переработка крови -- переробка крові -- обработка туш -- обробка туш -- обработка кишок -- обробка кишок -- кератинсодержащее сырье -- кератиномісна сировина -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- мясные кормовые продукты -- м'ясні кормові продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- производство клея -- виробництво клею -- желатин
Анотація: Приведены теоретические основы всех производств мясной промышленности, описана технология всех производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Большаков, Александр Сергеевич; Боресков, Вадим Георгиевич; Жаринов, Александр Иванович; Рогов, Иосиф Александрович \ред.\
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

10.
664.6/.7(075.8)
Л12


   
    Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості [] : навч. посібник / [В. Ф. Доценко та ін.] ; за ред. В. Ф. Доценка ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2016. - 379, [1] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 334-340. - Дод.: с. 341-370. - ISBN 978-617-7278-96-1 : 250.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчова промисловість--Методи аналізу--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
пивоварний солод -- оцінювання якості пива -- безалкогольні напої -- молочні продукти -- якість молока -- кисломолочні продукти -- згущені молочні консерви -- оцінювання якості м'яса -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- властивості м'ясних фаршів -- хімічний склад жирів -- хімічний склад олії -- консервована продукція
Анотація: Методи контролю якості сировини та готової продукції харчових виробництв, що грунтуються на сучасних хімічних, фізичних і фізико-хімічних методах аналізу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Доценко, В. Ф.; Сильчук, Т. А.; Голікова, Т. П.; Корецька, І. Л.; Фурманова, Ю, П.; Доценко, В. Ф. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
338.439.4:637.5(075.8)
М25


    Мардар, Марина Ромиківна.
    Товарознавство. Товари тваринного походження [] : навч. посіб. / М. Р. Мардар, А. Я. Камінський, Ф. Є. Дубровін ; [за ред. М. Р. Мардар]. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 294, [2] с. : табл., рис. - (Вища освіта в Україні). - Термінолог. покажч.: с. 291-292. - Літ.: с. 293-294. - ISBN 978-617-574-035-4 : 180.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Властивості--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
молочні товари -- морозиво -- сири -- молочні консерви -- яєчні товари -- м'ясні товари -- жирові продукти -- рибні продукти -- субпродукти -- ковбасні вироби -- копчені рибні товари -- ікра
Анотація: Товарознавча класифікація та характеристика основних груп товарів тваринного походження.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Камінський, Анатолій Яковлевич; Дубровін, Феофан Євлампійович; Мардар, Марина Ромиківна \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
637.523.03
К24


    Кармас, Эндел.
    Технология колбасных изделий [] = Sausage products technology / Э. Кармас ; пер. с англ. Ф. Н. Евтеевой ; под ред. В. М. Горбатова. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1981. - 256 с. : рис., табл. - Прил.: с. 252. - 1.60 р.
УДК
ББК 36.927
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- эмульсии -- емульсії -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- сырая свиная колбаса -- сира свиняча ковбаса -- сухая колбаса -- суха ковбаса
Анотація: Систематизирован материал по технике и технологии колбасных изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Евтеева, Ф. Н. \пер.\; Горбатов, В. М. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

13.
637.5.07
Ж91


    Журавская, Нина Константиновна.
    Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов [] : учебник / Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 296 с. : рис., табл. - Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
мясо -- мясопродукты -- состав мяса -- склад м'яса -- ценность мяса -- цінність м'яса -- качество мяса -- якість м'яса -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- яичные продукты -- яєчні продукти -- техническе жиры -- технічні жири -- пищевой альбумин -- харчовий альбумін -- желатин
Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Отряшенкова, Лидия Михайловна
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

14.
637.523.2
Т 38


   
    Технология и оборудование колбасного производства [] : учебник для сред. проф.-техн. училищ / [И. А. Рогов и др. ; ред. В. И. Баратова]. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 351 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 337-342. - Лит.: с. 343. - Предм. указ.: с. 344--347. - ISBN 5-10-000217-4 : 0.85 р.
УДК
ББК 36.92-5
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія--Обладнання--Навчальні видання
   Ковбасне виробництво--Обладнання--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- обработка мяса -- обробка м'яса -- колбасный фарш -- ковбасний фарш -- продукты из свинины -- продукти із свинини -- продукты из говядины -- продукти із яловичини -- продукты из баранины -- продукти із баранини -- контроль качества колбасных изделий -- контроль якості ковбасних виробів
Анотація: Изложены технологические приемы и методы изготовления колбасных изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рогов, Иосиф Александрович; Забашта, Андрей Григорьевич; Алексахина, Вера Андреевна; Титов, Евгений Иванович; Баратова, В. И. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
637.5
Т41


    Тимощук, Иван Иванович.
    Общая технология мяса и мясопродуктов [] : пособие / И. И. Тимощук, Н. А. Головатенко, С. А. Сенников. - Киев : Урожай, 1989. - 216 с. : рис., табл. - ISBN 5-337-00414-Х : 0.90 р.
УДК
ББК 36.92я7
Рубрики: М'ясні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- сырье мясной промышленности -- сировина м'ясної промисловості -- переработка животных -- переробка тварин -- обработка мяса холодом -- обробка м'яса холодом -- переработка крови -- переробка крові -- обработка субпродуктов -- обробка субпродуктів -- обработка кишок -- обробка кишок -- пищевые жиры -- харчові жири -- обработка шкур -- обробка шкури -- технические жиры -- технічні жири -- кормовые продукты -- кормові продукти -- органопрепараты -- органічні препарати -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные соленые продукты -- м'ясні солені продукти
Анотація: Сведения о сырье мясной промышленности, технологических процессах переработки мяса и мясопродуктов, качестве выпускаемых изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Головатенко, Наталья Анатольевна; Сенников, Сергей Анатольевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.
637.523.2
Ч-65


    Чирятников, Вениамин Иванович.
    Справочник шприцовщика и вязальщика колбас [] / В. И. Чирятников, Е. В. Белоусова. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 110 с. : рис. - Прил.: с. 206-108. - Лит.: с. 109. - 0.30 р.
УДК
ББК 36.927
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- колбасные оболочки -- ковбасні оболонки -- колбасные изделия -- ковбасні вироби
Анотація: Рассмотрены приемы шприцевания и вязки сосисок и производство колбас и сосисок без оболочки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Белоусова, Елена Вениаминовна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
637.51(075.8)
П49


    Поліщук, Віктор Миколайович.
    Гігієна та особливості транспортування продукції тваринництва [] : навч. посіб. / В. М. Поліщук, Т. О. Білько ; М-во аграр. політики та продовольства України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 627, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 441-594. - Літ.: с. 595-627. - ISBN 978-611-01-1100-3 : 335.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясні продукти--Гігієна--Транспортування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація продукції тваринництва -- молокопродукти -- м'ясопродукти -- м'ясо забійних тварин -- м'ясо птиці -- субпродукти -- ковбасні вироби -- м'ясні напівфабрикати -- м'ясні консерви -- тваринні жири -- водна сировина -- товарна риба -- мед -- продукти бджільництва -- продукція шовківництва -- перевезення продуктів тваринництва -- страхування вантажів -- технічні засоби перевезення -- класифікація транспорту -- санітарний паспорт автомобіля -- санітарна обробка транспортних засобів -- швидкопсувні вантажі -- маркування вантажів
Анотація: Характеристика різних видів продукції тваринництва, способи її пакування, умови і терміни зберігання, правила перевезення продукції тваринництва автомобільним транспортом.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Білько, Тамара Олександрівна; Міністерство аграрної політики та продовольства УкраїниНаціональний університет біоресурсів і природокористування України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-17 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)