Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=якість м'яса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
619:614.31(03)
Я92


    Яценко, Іван Володимирович.
    Тлумачний словник термінів ветеринарно-санітарної експертизи та судової ветеринарної медицини [] / Яценко І. В., Труш А. М. - Х. : Еспада, 2010. - 351 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 345-351. - ISBN 978-966-456-046-4 : 88.00 грн
УДК
ББК 48я2
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
терміни -- термины -- поняття -- понятия -- структура ветеринарної медицини -- структура ветеринарной медицины -- судово-ветеринарна експертиза -- судебно-ветеринарная экспертиза -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- речові докази -- вещевые доказательства -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- безпека м'яса -- безопасность мяса -- якість м'яса -- качество мяса -- заморожене м'ясо -- замороженное мясо -- масло коров'яче -- масло коровье -- харчові жири -- пищевые жиры -- коров'яче молоко -- коровье молоко -- риба -- рыба -- біологічні терміни -- биологические термины -- волосся тварин -- волосы животных -- натуральний мед -- натуральний мед
Анотація: Тлумачення термінів експертизи продукції тваринництва та методика судово-ветеринарної експертизи ії фальсифікацій.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Труш, Анатолій Михайлович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
636.03(03)
С74


   
    Справочник по качеству продуктов животноводства [] / [И. П. Даниленко и др.] ; под ред. И. П. Даниленка. - К. : Урожай, 1988. - 180 с. : табл. - ISBN 5-337-00183-3 : 0.95 р.
УДК
ББК 45.6я2
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Продукти тваринництва--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
слагаемые качества продуктов животноводства -- складові якості продуктів тваринництва -- получение высококачественного молока -- отримання високоякісного молока -- качество мяса -- якість м'яса -- методы определения качества рыбы -- методи визначення якості риби -- качество яиц -- якість яєць -- качество меда -- якість меду
Анотація: Изложены основные слагаемые качества молока, мяса, рыбы, яиц, меда.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Даниленко, Иван Прохорович; Микитюк, Петр Васильевич; Шуст, Игорь Иванович; Ольховик, Л. А.; Даниленко, Иван Прохорович \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
637.5.07
Ж91


    Журавская, Нина Константиновна.
    Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов [] : учебник / Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 296 с. : рис., табл. - Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
мясо -- мясопродукты -- состав мяса -- склад м'яса -- ценность мяса -- цінність м'яса -- качество мяса -- якість м'яса -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- яичные продукты -- яєчні продукти -- техническе жиры -- технічні жири -- пищевой альбумин -- харчовий альбумін -- желатин
Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Отряшенкова, Лидия Михайловна
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

4.


   
    Свиноводство Беларуси: шаг вперед и два назад [] // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 22-27 : табл.
Рубрики: Свинарство--Білорусь
Кл.слова (ненормовані):
свиноводство -- Беларусь -- продукция животноводства -- продукція тваринництва -- качество мяса -- якість м'яса

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

5.


    Ремізова, Ю.
    Амінокислотний склад свинини залежно від режимів вирощування тварин [] / Ю. Ремізова // Тваринництво України. - 2015. - N 10. - С. 4-6 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Свинарство--М'ясо
Кл.слова (ненормовані):
режими утримання свиней -- якість м'яса -- білок м'яса

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.
36.96
Ж74


    Житенко, Петр Васильевич.
    Оценка качества продуктов животноводства [] / П. В. Житенко // Історичний календар = "Historical Calendar" Yearly research and literary almanac of the international historical club : [наук.-попул. та літ. альм.] / упоряд.: А. Денисенко, В. Туркевич. - Київ : Ген. дирекція по обслуг. інозем. представництв, 1998. - Вип. 5: 1999
ББК 36.96 + 65.41
Рубрики: Консервування--М'ясні продукти--Практичні посібники
   Продовольчі товари--Якість--Практичні посібники

Кл.слова (ненормовані):
качество мяса -- якість м'яса -- качество молока -- якість молока -- яйцо домашней птицы -- яйця домашньої птиці -- оценка качества меда -- оцінка якості меду -- закупка скота -- закупівля худоби -- транспортировка скота -- транспортування худоби
Анотація: Положения о государственных закупках скота, правила транспортировки, сдачи и приема, убоя и переработки, скота, кроликов и птицы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Денисенко, Анатолій \упоряд.\; Туркевич, Василь \упоряд.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)