Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=мясо<.>
Загальна кількість знайдених документів : 35
Показані документи с 1 за 20
 1-10    11-20   21-30   31-35 
1.
637.5(075.8)
Я 66


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 304 с. : табл. - Глосарій: с.292-298. - Предм. покажч.: с.299-302. - Л-ра: с.303. - ISBN 978-966-364-765-4 : 057.50 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: Технологія м'яса і м'ясних продуктів--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо -- мясо -- м'ясопродукти -- мясопродукты -- харчування -- питание -- склад м'яса -- состав мяса -- органолептичні характеристики -- органолептические характеристики -- біохімія тканин -- биохимия тканей -- біохімія органів -- биохимия органов -- забій тварин -- убой животных -- холодильне оброблення -- холодильная обработка -- соління -- соление -- копчення -- копчение -- теплове оброблення -- тепловая обработка -- сушіння -- сушка -- фізичні властивості м'яса -- физические свойства мяса
Анотація: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пешук, Л.В.; Дроменко, О.Б.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
637.5(075)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [] : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2-е вид. переробл. і допов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 378 с. : рис., табл. - Л-ра: с.373. - ISBN 978-966-364-787-6 : 071.50 грн, 69.00 грн, 81.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: Товарознавство--М'яснІ продукти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо тварин -- мясо животных -- субпродукти -- субпродукты -- м'ясо птиці -- мясо птицы -- зберігання м'яса -- хранение мяса -- товарознавчо-санітарна експертиза -- товароведческо-санитарная экспертиза -- м'ясні копченості -- мясные копчености -- ковбасні вироби -- колбасные изделия -- м'ясні консерви -- мясные консервы -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- правила продажу м'яса -- правила продажи мяса
Анотація: Для бакалаврів напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" з дисципліни ""Товарознавство продовольчих товарів".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лозова, Т.М.
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

3.
613.2
Х26


    Хаубер-Швенк, Габи.
    Питание [] / Габи Хаубер-Швенк, Михаэл Швенк ; худож. Йорг Майр; [пер. с нем. В. М. Элькина] = Ernahrung / Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk. - М. : Рыбари, 2004. - 182 с. : ил. - ). - Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182. - ISBN 5-93763-006-8 : 36.70 грн
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Харчування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
экология питания -- екологія харчування -- обмен веществ -- обмін речовин -- питательные вещества -- харчові речовини -- продукты питания -- продукти харчування -- зерновые продукты -- зернові продукти -- фрукты -- фрукти -- овощи -- овочі -- молоко -- мясо -- м'ясо -- рыба -- риба -- яйца -- яйця -- сахар -- цукор -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- переработка продуктов -- переробка продуктів -- вредные вещества -- шкідливі речовини -- возбудители болезней -- збудники хвороб -- питание детей -- харчування дітей -- питание спортсменов -- харчування спортсменів -- питание беременных -- харчування вагітних -- питание школьников -- харчування школярів -- диабет -- діабет -- аллергии -- алергії -- диеты -- дієти -- голодание -- голодування -- вегетарианство -- вегетаріанство
Анотація: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Швенк, Михаэль; Элькин, В. М. \пер.\; Майр, Йорг \худож.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (1), АБ (1)
Знайти схожі

4.
637.5(075.8)
Б 64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавча характеристика продукції свинарства [] : навч. посібник / Г. О. Бірта. - К. : Центр учбов. л-ри, 2011. - 145, [3] с. : табл. - Л-ра: с. 143-146. - ISBN 978-966-364-882-8 : 52.00 грн
УДК
ББК 36.92я73 + 30.609я73
Рубрики: Товарознавство--М'яснІ продукти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
генофонд свиней -- годівля свиней -- кормление свиней -- якість м'ясо-сальної продукції -- качество мясо-сальной продукции -- товарна якість свинини -- товарное качество свинины -- харчова цінність свинини -- пищевая ценность свинины -- морфологічний склад туш -- морфологический состав туш -- хімічний склад свинини -- химический состав свинины -- біологічна цінність м'яса -- биологическая ценность мяса -- управління якістю свинини -- управление качеством свинины -- сертифікація продукції свинини -- сертификация продукции свинины -- товарознавство м'ясної продукції -- товароведение мясной продукции
Анотація: Товарознавча характеристика продукції свинарства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

5.
619:614.31(03)
Я92


    Яценко, Іван Володимирович.
    Тлумачний словник термінів ветеринарно-санітарної експертизи та судової ветеринарної медицини [] / Яценко І. В., Труш А. М. - Х. : Еспада, 2010. - 351 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 345-351. - ISBN 978-966-456-046-4 : 88.00 грн
УДК
ББК 48я2
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
терміни -- термины -- поняття -- понятия -- структура ветеринарної медицини -- структура ветеринарной медицины -- судово-ветеринарна експертиза -- судебно-ветеринарная экспертиза -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- речові докази -- вещевые доказательства -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- безпека м'яса -- безопасность мяса -- якість м'яса -- качество мяса -- заморожене м'ясо -- замороженное мясо -- масло коров'яче -- масло коровье -- харчові жири -- пищевые жиры -- коров'яче молоко -- коровье молоко -- риба -- рыба -- біологічні терміни -- биологические термины -- волосся тварин -- волосы животных -- натуральний мед -- натуральний мед
Анотація: Тлумачення термінів експертизи продукції тваринництва та методика судово-ветеринарної експертизи ії фальсифікацій.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Труш, Анатолій Михайлович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
637.5(075.8)
Б 64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавство м'яса [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. закл. укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - К. : Центр учбов. л-ри, 2011. - 163, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 162-163. - ISBN 978-611-01-0251-3 : 58.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясні продукти--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
скотарство -- скотоводство -- свинарство -- свиноводство -- вівчарство -- овцеводство -- конярство -- коневодство -- кролівництво -- кролиководство -- м'ясо нутрій -- мясо нутрий -- м'ясо дичини -- мясо дичи -- продукція страусівництва -- продукция страусоводства
Анотація: Товарознавча харатеристика сільськогосподарських тварин, птиці та пернатої дичини, харчова цінність продукції тваринництва

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
24.5
Э90


    Эткинс, П.
    Молекулы [] / Эткинс П. ; пер. с англ. А.А. Кирюшина = Molecules / P. W. Atkins. - М. : Мир, 1991. - 216 с. : ил. - Библиогр.: с. 203-211. - ISBN 5-03-001208-7 : 3.00 р.
ББК 24.5 + 24.23
Рубрики: Молекули--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
молекулы -- молекули -- воздух -- повітря -- вода -- аммиак -- аміак -- нефтяной газ -- нафтовий газ -- бензин -- уголь -- спирты -- спирти -- уксус -- оцет -- жиры (хим.) -- жири (хім.) -- масла (хим.) -- сладкий вкус (хим.) -- солодкий смак (хім.) -- кислый вкус (хим.) -- кислий смак (хім.) -- горький вкус (хим.) -- гіркий смак (хім.) -- жгучий вкус (хим.) -- пекучий смак (хім.) -- пряный вкус (хим.) -- пряний смак (хім.) -- холодящий вкус (хим.) -- холодний смак (хім.) -- мясо (хим.) -- м'ясо (хім.) -- фрукты (хим.) -- цветы (хим.) -- квіти (хім.) -- эфирные масла (хим.) -- ефірні масла (хім.)
Анотація: Книга знакомит читателя с тем, как построены молекулы 160 химических веществ, наиболее важных для жизни и практической деятельности человека.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кирюшин, А. А. \пер.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

8.
636.3
У51


    Ульянов, Алексей Николаевич.
    Интенсивная технология полутонкорунного мясо-шерстного овцеводства [] / А. Н. Ульянов, А. В. Рыжков. - Москва : Росагропромиздат, 1990. - 220, [4] с. : рис., табл. - ISBN 5-260-02606-3 : 0.60 р.
УДК
ББК 46.61
Рубрики: Вівчарство--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
интенсификация производства продукции овцеводства -- інтенсифікація виробництва продукції вівчарства -- методы племенной работы -- методи племінної роботи -- отбор овец -- відбір овець -- воспроизводство стада -- відтворення стада -- выращивание молодняка -- вирощування молодняка -- откорм взрослых овец -- відгодівля дорослих овець -- продукция мясо-шерстного производства -- продукція м'ясо-вовняного виробництва -- профилактика болезней овец -- профілактика хвороб овець
Анотація: Рассматриваются наиболее перспективные направления селекции и возможности ускорения селекционного процесса, излагаются основные проблемы организации воспроизводства стада.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рыжков, Анатолий Васильевич
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

9.
636.92
Т42


    Тинаев, Николай Иосифович.
    Продукция кролиководства [] / Н. И. Тинаев. - Москва : Росагропромиздат, 1988. - 96 с. : рис., табл. - Лит.: с. 95. - ISBN 5-260-00262-8 : 0.40 р.
УДК
ББК 46.71
Рубрики: Кролівництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
кролиководство -- история кролиководства -- історія кролівництва -- мясо кроликов -- м'ясо кролів -- шкурки кроликов -- шкурки кролів -- пух кроликов -- пух кролів -- производство мяса кроликов -- виробництво м'яса кролів -- производство шкурок кроликов -- виробництво шкурок кролів -- производство пуха кроликов -- виробництво пуха кролів -- хранение продукции кролиководства -- зберігання продукції кролівництва -- побочная продукция кролиководства -- побічна продукція кролівництва
Анотація: Технология производства продукции кролиководства при различных системах содержания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
636.5
С49


    Слюсар, Петр Михайлович.
    Производство бройлеров [] / П. М. Слюсар, В. А. Сергеев, А. П. Ященко. - К. : Урожай, 1981. - 142 с. : табл. - 0.40 р.
УДК
ББК 46.82
Рубрики: Птахівництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
организация производства бройлеров -- організація виробництва бройлерів -- селекционно-племенная работа -- селекційно-племінна робота -- родительское стадо кур -- батьківське стадо курей -- выращивание бройлеров на мясо -- вирощування бройлерів на м'ясо -- переработка птицы -- переробка птиці -- профилактика болезней -- профілактика хвороб -- экономика бройлерного производства -- економіка бройлерного виробництва
Анотація: Описана технология производства бройлеров, включающая в себя селекционно-племенную работу с мясными курами, выращивание ремонтного молодняка и содержание родительского стада, кормление мясной птицы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сергеев, Виктор Александрович; Ященко, Анатолий Павлович
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

11.
664.91/94(083)
Т 41


    Тимощук, Иван Иванович.
    Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия [] / И. И. Тимощук, А. Н. Ясевич. - К. : Урожай, 1986. - 160 с. : рис., табл. - Предм. указ.: с. 155-156. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.92я2
Рубрики: М'ясне виробництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясо -- м'ясо -- субпродукты -- субпродукти -- кровь животных -- кров тварин -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- свинные продукты -- продукти із свинини -- продукты из говядины -- продукти із яловичини -- продукты из баранины -- продукти із баранини -- мясные паштеты -- м'ясні паштети -- мясные бульоны -- м'ясні бульйони -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- фасованное мясо -- фасоване м'ясо -- быстрозамороженные мясные готовые блюда -- швидкозаморожені м'ясні готові страви -- технология фрикаделек -- технологія фрикадельок -- детское питание на мясной основе -- дитяче харчування на м'ясній основі
Анотація: Данные о сырье, материалах применяемых для производства мясопродуктов, технология производства колбас, копченостей, полуфабрикатов, кулинарных изделий и мясных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ясевич, Анатолий Наумович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

12.
636.2(075)
К77


    Кравченко, Николай Антонович.
    Породы мясного скота [] : учеб. пособие / Н. А. Кравченко. - К. : Вища шк., 1979. - 287 с. : рис., табл. - Лит.: с. 276-286. - 0.80 р.
УДК
ББК 46.0-3я73
Рубрики: М'ясне скотарство--Породи--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
признаки мясного скота -- ознаки м'ясної худоби -- эволюция мясного скота -- еволюція м'ясної худоби -- продуктивные качества животных -- продуктивні якості тварин -- мясо-рабочие породы скота -- м'ясо-робочі породи худоби -- крупные мясные породы -- великі м'ясні породи -- выведение новых пород мясного скота -- виведення нових порід м'ясної худоби
Анотація: Дается характеристика основных пород мясного скота. Рассказывается об их происхождении, эволюции, рассматриваются экстерьерные и продуктивные качества животных.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

13.
639.2(261)(035)
П81


   
    Промысловые рыбы Атлантического океана [] : справочник / [М. С. Биденко и др. ; ил. Н. А. Дубовкиной]. - М. : Легкая и пищевая пром-сть, 1981. - 176, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 165-167. - Указ. лат. назв. рыб: с. 168-172. - Указ. рус. назв. рыб: с. 172-174. - 0.45 р.
УДК
ББК 47.2я2
Рубрики: Промислові риби--Атлантичний океан--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
названия рыб -- назви риб -- рыбы -- риби -- виды рыб -- види риб -- мясо рыб -- м'ясо риб -- обработка рыбы -- обробка риби -- добыча рыбы -- видобуток риби -- описание рыб -- опис риб
Анотація: В книге описываются промысловые рыбы Атлантического океана. Даны биологическая характеристика видов рыб с наиболее характерными признаками, районы распространения. Рассматриваются массовый и химический состав описанных видов, приводятся органолептические свойства мяса рыб. Освещаются наиболее рациональные способы обработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Биденко, Мария Степановна; Перова, Людмила Ивановна; Кукуев, Ефим Израилевич; Суховершин, Валентин Васильевич; Дубовкина, Н. А. \худож.\
Примірників всього: 1
БГ (1)
Свободны: БГ (1)
Знайти схожі

14.


    Євтушенко, Володимир Дмитрович.
    Підвищення конкурентоспроможності продукції скотарства аграрних підприємств [] / В. Д. Євтушенко // Економіка АПК. - 2017. - N 6. - С. 105-108 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Скотарство--Конкуренція (екон.)--Сільськогосподарські підприємства
Кл.слова (ненормовані):
вирощування худоби -- мясо -- молоко -- конкурентоспроможність

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

15.


    Рябоконь, Юрий.
    Птицеводство сегодня, завтра [] / Ю. Рябоконь // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 10-15 : ил.
Рубрики: Птахівництво
Кл.слова (ненормовані):
вирощування птиці -- выращивание птицы -- м'ясо птиці -- мясо птицы -- яйця птиці -- яйца птицы

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

16.
637.5.055
А86


    Артемьева, София Александровна.
    Руководство по бактериологическому исследованию мяса [] : учеб. пособие / С. А. Артемьева ; [ред. Е. Н. Соколова]. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 112 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для повышения квалификации специалистов). - Лит.: с. 112. - ISBN 5-10-000948-9 : 0.25 р.
УДК
ББК 36.92
Рубрики: М'ясо--Дослідженння--Навчальні видання для підвищення кваліфікації
   
Кл.слова (ненормовані):
мясо -- бактерии -- исследование мяса -- дослідження м'яса -- микробы в мясе -- мікроби в м'ясі -- обеззараживание мяса -- знезарадження м'яса
Анотація: Изложены причины, вызывающие необходимость бактериологического исследования мяса, рассмотрены необходимая аппаратура, оборудование, реактивы, питательные среды, применяемые при исследовании.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Соколова, Е. Н. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
637.5.07
Ж91


    Журавская, Нина Константиновна.
    Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов [] : учебник / Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 296 с. : рис., табл. - Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
мясо -- мясопродукты -- состав мяса -- склад м'яса -- ценность мяса -- цінність м'яса -- качество мяса -- якість м'яса -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- яичные продукты -- яєчні продукти -- техническе жиры -- технічні жири -- пищевой альбумин -- харчовий альбумін -- желатин
Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Отряшенкова, Лидия Михайловна
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

18.
637.54+637.4
Л68


    Лобзов, Константин Иванович.
    Переработка мяса птицы и яиц [] / К. И. Лобзов, Н. С. Митрофанов, В. И. Хлебников. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 240 с. : рис., табл. - Лит.: с. 236-237. - 0.90 р.
УДК
ББК 36.93
Рубрики: Птахопродукти--Переробка--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
птицепродукты -- мясо птицы -- м'ясо птиці -- яичные продукты -- яєчні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы и оборудование для переработки мяса птицы и яиц, изготовления изделий и консервов с использованием всех видов сырья, включая молочные добавки и растительные белки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Митрофанов, Николай Сергеевич; Хлебников, Владимир Иванович
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

19.
637.05(03)
С74


   
    Справочник по качеству продукции животноводства [] / под ред. П. П. Остапчука. - Киев : Урожай, 1979. - 320 с. : рис., табл. - Прил.: с. 305-314. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.92я2
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые продукты -- молоко -- мясо крупного рогатого скота -- м'ясо великої рогатої худоби -- свинина -- качество шерсти овец -- якість вовни овець -- качество овчин -- якість овчини -- качество смушков -- якість смушку -- овечье молоко -- овече молоко -- качество яиц -- якість яєць -- мясо птицы -- м'ясо птиці -- мясо кроликов -- м'ясо кроликів -- продукция рыбоводства -- продукція рибництва -- продукция пчеловодства -- продукція бджолярства
Анотація: Обобщены данные по качеству продукции животноводства, птицеводства, кролиководства, пчеловодства и рыбоводства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Остапчук, П. П. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

20.
636.09
З-14


    Загаевский, Иосиф Станиславович.
    Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе животноводческой продукции [] / И. С. Загаевский. - Киев : Урожай, 1976. - 160 с. : табл. - Библиогр. в конце разд. - 0.66 р.
УДК
ББК 36.92я2
Рубрики: М'ясні продукти--Ветеринарно-санітарна експертиза--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- мясо -- м'ясо -- ветеринарно-санитарный контроль -- ветеринарно-санітарний контроль -- экспертиза мяса -- експертиза м'яса -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- санитарная обработка мяса -- санітарна обробка м'яса
Анотація: Обобщены материалы по гигиене, технологии переработки и ветеринарно-санитарной экспертизе мяса и мясопродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-35 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)