Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сахар<.>
Загальна кількість знайдених документів : 25
Показані документи с 1 за 20
 1-10    11-20   21-25 
1.
613.2
В80


   
    Вплив харчування на здоров'я людини [] : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації] / Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М. - Чернівці : Книги-XXI, 2006. - 500 с. : табл. - Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499. - ISBN 966-8653-45-9 : 50.00 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Харчування--Вплив на організм--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
питание -- функції їжі -- функции питания -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- поживні речовини -- полезные вещества -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів харчування -- загрязнение продуктов питания -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікації харчової продукції -- фальсификации пищевых продуктов -- санитарная экспертиза пищевых продуктов -- санітарна експертиза харчової продукції -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- гігієнічний контроль продуктів -- гигиенический контроль продуктов -- білки -- белки -- амінокислоти -- аминокислоты -- ліпіди -- липиды -- холестерин -- вуглеводи -- углеводы -- харчові волокна -- пищевые волокна -- цукор -- сахар -- водорозчинні вітаміни -- водорастворимые витамины -- жиророзчинні вітаміни -- жирорастворимые витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- мікроелементи (біол.) -- микроэлементы (биол.) -- вода -- питний режим -- питьевой режим -- правила харчування -- правила питания -- травна система -- пищеварительная система -- обмін речовин у дітей -- обмен веществ у детей -- забруднення нітратами -- загрязнение нитратами -- радіаційна обробка продуктів харчування -- радиационная обработка продуктов питания -- забруднення пестицидами -- загрязнение пестицидами -- забруднення важкими металами -- загрязнения тяжелыми металлами -- харчові добавки -- пищевые добавки -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции -- гельмінтози -- гельминтозы -- харчові токсикоінфекції -- пищевые токсикоинфекции -- харчові токсикози -- пищевые токсикозы -- отруєння грибами -- отравление грибами -- отруєння рослинами -- отравление растениями -- отруєння продуктами -- отравление продуктами -- отруєння хімічними домішками -- отравление химическими примесями -- зберігання харчових продуктів -- хранение пищевых продуктов -- вода питна -- вода питьевая -- дослідження хліба -- исследование хлеба -- дослідження овочів -- исследование овощей -- дослідження фруктів -- исследование фруктов -- дослідження молока -- исследование молока -- дослідження м'яса -- исследование мяса -- дослідження ковбасних виробів -- исследование колбасных изделий -- дослідження банкових консервів -- исследование баночных консервов -- качество чая -- якість чаю -- якість кави -- качество кофе -- дослідження рослинних олій -- исследование растительных масел -- якість алкогольних напоїв -- качество алкогольных напитков -- раціони харчування -- рационы питания -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пішак, Василь Павлович; Радько, Михайло Михайлович; Бабюк, Анатолій Васильович; Воробйов, Олександр Олександрович; Рогозинський, Мирон Степанович; Романів, Людмила Вікторівна; Федорова, Олена Євгенівна; Марценяк, Ігор Валер'янович; Радько, Михайло Михайлович \ред.\
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

2.
338.43(477)
Р 31


   
    Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами за 2007 рік [] : стат. бюлетень / Держкомстат України. - К. : Держкомстат України, 2008. - 99 с. : табл. - 042.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32-333.04
Рубрики: Сільськогосподарська продукція
   Сільськогосподарські підприємства--Продаж продукції--Житомирська область--Статитистичні матеріали

   Житомирська область--Сільськогосподарські підприємства--Продаж продукції
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- статистика Житомирщины -- статистика Житомирщини -- сільськогосподарські підприємства -- сельскохозяйственные предприятия -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- зернові культури -- зерновые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- картопля -- картофель -- овочі -- овощи -- молоко -- цукор -- сахар -- мед -- мёд
Анотація: В статистичному бюлетені наведені дані про обсяги та середні ціни реалізації основних видів продукції сільськогосподарськими підприємствами всіх форм власності по всіх напрямках.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сільськогосподарські підприємства (колгоспи, радгоспи, КСП, підприємства, агрофірми) 5.03; Держкомстат України
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
613.2
Х26


    Хаубер-Швенк, Габи.
    Питание [] / Габи Хаубер-Швенк, Михаэл Швенк ; худож. Йорг Майр; [пер. с нем. В. М. Элькина] = Ernahrung / Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk. - М. : Рыбари, 2004. - 182 с. : ил. - ). - Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182. - ISBN 5-93763-006-8 : 36.70 грн
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Харчування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
экология питания -- екологія харчування -- обмен веществ -- обмін речовин -- питательные вещества -- харчові речовини -- продукты питания -- продукти харчування -- зерновые продукты -- зернові продукти -- фрукты -- фрукти -- овощи -- овочі -- молоко -- мясо -- м'ясо -- рыба -- риба -- яйца -- яйця -- сахар -- цукор -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- переработка продуктов -- переробка продуктів -- вредные вещества -- шкідливі речовини -- возбудители болезней -- збудники хвороб -- питание детей -- харчування дітей -- питание спортсменов -- харчування спортсменів -- питание беременных -- харчування вагітних -- питание школьников -- харчування школярів -- диабет -- діабет -- аллергии -- алергії -- диеты -- дієти -- голодание -- голодування -- вегетарианство -- вегетаріанство
Анотація: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Швенк, Михаэль; Элькин, В. М. \пер.\; Майр, Йорг \худож.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (1), АБ (1)
Знайти схожі

4.
908 (477.42)
М 19


"Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція (1996 ; Малин)

    Порийчук, В. М.
    Розвиток цукрового виробництва на Житомирщині в період НЕПу. Андрушівський цукровий завод в 1921-1925 рр. [] / В. М. Порийчук // Матеріали Всеукраїнської науково-краєзнавчої конференції "Малинщина у просторі і часі" 25-27 верес. 1996 р. / [відп. ред. М. Ю. Костриця]. - Малин : [б. в.], 1996. - С. 104-106. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 26.891(4УКР-4Ж)
Рубрики: Цукрове виробництво--Історія--Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.
   Цукровий завод--Історія--Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.

Кл.слова (ненормовані):
історична волинь -- харчові виробництва -- пищевые производства -- цукор -- сахар -- заводи -- заводы

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Костриця, М. Ю. \ред.\; Харчова промисловість 4.02.08"Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція(1996 ; Малин)
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

5.
338.43(477)
Р 31


   
    Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами за 2008 рік [] : стат. бюлетень / Держкомстат України. - К. : Держкомстат України, 2009. - 108 с. : табл. - 042.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32-333.04
Рубрики: Сільськогосподарські підприємства--Житомирська область--Статистичні матеріали
   Житомирська область--Сільськогосподарська продукція -- Статистичні матеріали
Кл.слова (ненормовані):
сельскохозяйственные предприятия -- сельскохозяйственная продукция -- продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- зернові культури -- зерновые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- картопля -- картофель -- овочі -- овощи -- молоко -- цукор -- сахар -- мед
Анотація: Статистичний бюлетень Державного комітету статистики України "Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами" за 2008 рік.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Держкомстат України
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
94(100)
A61


    Annual Editions: Western Civilization [Текст] : in 2 Vols. / ed. William Hughes. - 8th ed. - Guilford, Conn. : The Dushkin Publ. Group, 1995. - (The Annual Editions Series).
   Vol. 2 : Early Modern through the 20th Century. - 243 p. : ill. - Ind.: p. 241-243. - ISBN 1-56134-375-7 : 016.00 грн
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 63.3(0)
Рубрики: Цивілізації--Історія--Збірники
   Париж, місто (Франція)
Кл.слова (ненормовані):
цивилизации -- історія -- история -- цукор -- сахар -- ренесанс -- ренессанс -- епоха відродження -- эпоха возрождения -- пірати -- пираты -- фемінізм -- феминизм -- Париж

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Hughes, William \ed.\; Локк, Джон (філософ, просвітитель ; 1632 - 1704) \про нього\; Ньютон, Ісаак (фізик, математик, механік і астроном ; 1642 - 1727) \про нього\; Джефферсон, Томас (3-й президент США, філософ, дипломат, політ. діяч ; 1743 - 1826) \про нього\; Бернар, Сара (актриса ; 1844 - 1923) \про неї\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

7.
338.43(477)
Р31


   
    Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами за 2009 рік [] : стат. бюлетень / Держкомстат України. - К. : Держкомстат України, 2010. - 110 с. : табл. - 35.91 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32-434
Рубрики: Сільськогосподарські підприємства--Україна, 2009--Статистичні матеріали
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- статистичні бюлетені -- статистические бюллетени -- статистика Житомирщини -- статистика Житомирщины -- сільськогосподарські підприємства -- сельскохозяйственные предприятия -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- зернові культури -- зерновые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- картопля -- картофель -- овочі -- овощи -- молоко -- цукор -- сахар -- мед -- мёд
Анотація: В статистичному бюлетені наведені дані про обсяги та середні ціни реалізації основних видів продукції сільськогосподарськими підприємствами всіх форм власності по всіх напрямках.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Держкомстат України
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
620.2(075)
Ч-44


    Чепурной, Иван Петрович.
    Товароведение и экспертиза кондитерских товаров [] : учебник / И. П. Чепурной. - 3-е изд. - М. : "Дашков и К°", 2007. - 414, [2] с. : табл. - Лит.: с. 409. - ISBN 5-91131-351-0 : 67.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Товарознавство--Кондитерські вироби--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
крахмал -- крахмалопродукты -- крохмалопродукти -- сахар -- цукор -- интенсивные подсластители -- інтенсивні підсолоджувачі -- мед -- искусственный мед -- штучний мед -- классификация кондитерских изделий -- класифікація кондитерських виробів -- жиросодержащие кондитерские изделия -- жировмісні кондитерські вироби -- какао-продукт -- фруктово-ягодные кондитерские изделия -- фруктово-ягідні кондитерські вироби -- сахаристые кондитерские изделия -- цукрові кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- восточные сладости -- східні солодощі
Анотація: Характеристика и особенности классификации кондитерских товаров, описываются факторы, формирующие и сохраняющие их качество.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
631.1:338.524(477)
Ц65


   
    Ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК [] / П. Т. Саблук [та ін.], за ред. П. Т. Саблука, В. П. Ситника , О. М. Шпичака. - К. : Ін-т аграр. економіки УААН, 1997. - 501, [2] с. : табл., граф. - Бібліогр. в підрядковій прим. - 30.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32-434
Рубрики: Аграрний ринок--Ціноутворення--Україна--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ціноутворення в АПК -- ценообразование в АПК -- агропромисловий комплекс України -- агропромышленный комплекс Украины -- продовольчий ринок -- продовольственный рынок -- формування цін -- формирование цен -- біржова торгівля -- биржовая торговля -- ціновий моніторінг АПК -- ценовой мониторинг АПК -- протекціонізм -- протекционизм -- зерно пшениці -- зерно пшеницы -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- насіння соняшнику -- семена подсолнечника -- олія соняшникова -- масло подсолнечное -- цукор-пісок -- сахар-песок -- яловичина -- говядина -- свинина -- масло тваринне -- масло животное
Анотація: Викладені теоретичні положення та досвід ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК України, а також практика високорозвинутих країн світу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Саблук, П. Т.; Ситник, В. П.; Шпичак, О. М.; Білик, Ю. Д.; Саблук, П. Т. \ред.\; Ситник , В. П. \ред.\; Шпичак, О. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
637.1(075)
Т 38


   
    Технология молочных продуктов [Текст] : учеб. пособие / [Г. Н. Крусь и др.]. - М. : Агропромиздат, 1988. - 367 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Аквт. указ. на оборот. тит. л. - Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - ISBN 5-10-000215-8 : 1.10 р.
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
первинна обробка молока -- первичная обработка молока -- приймання молока -- приемка молока -- сепарування молока -- сепарирование молока -- стирилізоване молоко -- стирилизованное молоко -- пастеризоване молоко -- пастеризированное молоко -- кисломолочні напої -- кисломолочные напитки -- технологія сметани -- технология сметаны -- технологія сиру -- технология сыра -- сирні вироби -- творожные изделия -- морозиво -- мороженое -- молочні консерви -- молочные консервы -- молочні продукти дитячого харчування -- молочные продукты детского питания -- сухі молочні суміші -- сухие молочные смеси -- рідкі молочні продукти -- жидкие молочные продукты -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- пастоподібні продукти -- пастообразные продукты -- сироваріння -- сыроварение -- плавлений сир -- плавленый сыр -- вершкове масло -- сливочное масло -- казеїн -- казеин -- пахта -- молочна сироватка -- молочная сыроватка -- молочний сахар -- молочный сахар
Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крусь, Галина Николаевна; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна; Ткаль, Таисия Константиновна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Знайти схожі

11.
664.68:664.6(075.8)
Т38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / [Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Унів. книга, 2013. - 463, [1] с. : табл., рис., фото.кольор. - Л-ра: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 125.00 грн
УДК
ББК 36.865я73 + 36.83я73
Рубрики: Харчові виробництва--Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
властивості борошна -- свойства муки -- зберігання борошна -- хранение муки -- хімічний склад борошна -- химический состав муки -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- жировмісні продукти -- жиросодержащие продукты -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- фруктово-ягідна сировина -- фруктово-ягодное сырье -- овочева сировина -- овощное сырье -- смако-ароматична сировина -- вкусо-ароматическое сырье -- дріжджі -- дрожжи -- сіль кухонна -- соль кухонная -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- випічні напівфабрикати -- випечные полуфабрикаты -- оздоблення напівфабрикатів -- украшение полуфабрикатов -- торти -- торты -- тістечка -- пирожные -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- національні борошняні кондитерські вироби -- национальные мучные кондитерские изделия -- якість кондитерських виробів -- качество кондитерских изделий -- санітарні вимоги до виробництва -- санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
664.05(038)
Б 63


   
    Биологически активные вещества пищевых продуктов [] : справочник / [В. В. Петрушевский и др.]. - Киев : Техніка, 1985. - 127 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 118-121. - Предм. указ.: с. 122-125. - 1.10 р.
УДК
ББК 36-1
Рубрики: Харчові продукти--Біологічно активні речовини--Хімічний склад--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
углеводы -- вуглеці -- липиды растительных продуктов -- ліпіди рослинних продуктів -- белки растительных продуктов -- білки рослинних продуктів -- нуклеиновые кислоты -- нуклеїнові кислоти -- пурины -- пуріни -- витамины -- вітаміни -- флавоноиды -- флавоноїди -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- обогащение хлеба -- збагачення хліба -- добавки в макаронных изделиях -- добавки в макаронні вироби -- мука из травы клевера -- мука із трави конюшини -- сухой яблочный порошок -- сухий яблучний порошок -- пищевые белки -- харчові білки -- мальтоза -- лактоза -- глутаминовая кислота -- глутамінова кислота -- фруктоза -- лимонниковый сахар -- лимонниковий цукор -- пектины -- пектини -- фосфатиды -- фосфатиди -- токсические вещества -- токсичні речовини
Анотація: Приведены химический состав многих видов растений, плодов, семян и производимых из них продуктов питания; дана характеристика биологически активных веществ растений, показано их влияние на организм человека.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Петрушевский, Вячеслав Витальевич; Казаков, Анатолий Леонидович; Бандюкова, Валентина Аршаковна; Карпович, Николай Сергеевич
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

13.
36.83я2
Р 65


    Ройтер, Исаак Менашевич.
    Сырье хлебопекарного производства [] : справ. пособие / И. М. Ройтер. - Киев : Техніка, 1972. - 208 с. : рис., табл. - Лит.: с. 189. - 0.74 р.
УДК
ББК 36.83я2
Рубрики: Харчове виробництво--Сировина--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мука -- борошно -- сахар -- цукор -- мед -- крахмал -- патока -- молочные продукты -- молочні продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- жиры -- жири -- какао-бобы -- какао-боби -- какао-порошок -- кофе -- кава -- плодово-ягодное сырье -- плодово-ягідна сировина -- орехи -- горіхи -- масличные семена -- олійне насіння -- пряности -- пряності -- желирующие вещества -- желюючі речовини -- разрыхлители теста -- розпушувачі тіста
Анотація: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
664.1.04
К60


    Колесников, Валерий Александрович.
    Теплосиловое хозяйство сахарных заводов [] : учеб. пособие / В. А. Колесников, Ю. Г. Нечаев // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2018. - N 5. - Лит.: с. 385-386. - Предм. указ.: с. 387-388
УДК
ББК 36.84-5я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Теплотехніка--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
цукрові заводи -- сахарные заводы -- виробництво цукру -- производство сахара -- сахар-песок -- цукор-пісок
Анотація: Рассмотрены вопросы выбора рациональных тепловых схем, работа выпарной станции, методики расчета теплоиспользующей аппаратуры и тепловой схемы сахарного завода в целом.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Нечаев, Ювеналий Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
664.14+663.5
А 66


    Андрощук, Павел Михайлович.
    Изготовление сахара, дрожжей, спирта в домашних условиях [Текст] / П. М. Андрощук. - Хмельницкий : [б. и., 1995?]. - 4.00 грн
УДК
ББК 36.84 + 36.87
Рубрики: Цукрове виробництво--Практичні посібники
   Спиртове виробництво--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
сахар -- цукор -- сахарный песок -- цукровий пісок -- спирт -- солод -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- домашний спирт -- домашній спирт -- дрожжи -- дріжджі -- перегоночные аппараты -- перегоночні апарати -- абсолютный спирт -- абсолютний спирт -- ликероводочные изделия -- лікерогорілчані вироби
Анотація: [Работая над этой книжкой, автор хотел развеять весь "туман" и дать самую полную и правдивую информацию по всем вопросам изготовления ликероводочных изделий в домашних условиях.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.
664.1:658
Б90


    Бугаенко, Илья Федорович.
    Технохимический контроль сахарного производства [] : учеб. пособие / И. Ф. Бугаенко. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 216 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Прил.: с. 199-211. - Лит.: с. 212. - Предм. указ.: с. 213-214. - ISBN 5-10000909-8 : 0.80 р.
УДК
ББК 36.84я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Контроль--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
анализ сахарной свеклы -- аналіз цукрових буряків -- анализ утфелей -- аналіз утфелів -- желтый сахар -- жовтий цукор -- сахар-песок -- цукор-пісок -- меласса -- меласа
Анотація: Изложены химические и инструментальные методы анализа сырья и продуктов свеклосахарного производства, а также определения и контроля оптимальных условий технологических процессов производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

17.
664.1.057(031)
Б43


    Белик, Владимир Григорьевич.
    Оборудование для сахарорафинадного производства [] : справочник / В. Г. Белик, Б. М. Янчук, Ю. Ф. Цюкало. - Киев : Урожай, 1989. - 224 с. : рис., табл. - Лит.: с. 218. - Предм. указ.: с. 219. - ISBN 5-337-00409-3 : 1.40 р.
УДК
ББК 36.84я2
Рубрики: Цукрове виробництво--Обладнання--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
цукрове виробництво -- сахарное производство -- виробництво цукру -- производство сахара -- цукор-рафінад -- сахар-рафинад -- виробництво цукру-рафінаду -- производство сахара-рафинада -- цукроворафінадне виробництво -- сахарорафинадное производство
Анотація: Дана техническая характеристика оборудования, систем автоматизации, кинематические, технологические и пневматические схемы оборудования сахарорафинадного производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Янчук, Борис Маркович; Цюкало, Юрий Федорович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

18.
664.1.02(075)
Г79


    Гребенюк, Семен Миронович.
    Технологическое оборудование сахарных заводов [] : учебник для втузов / С. М. Гребенюк. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 520 с. : рис., табл. - Лит.: с. 508. - Предм. указ.: с. 509-512. - 1.40 р.
УДК
ББК 36.84-5я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сахарное производство -- производство сахара -- виробництво цукру -- цукор -- сахар -- цукрові заводи -- сахарные заводы
Анотація: Описано устройство основного технологического оборудования свеклосахарных и сахарорафинадного заводов, указаны область его применения, формулы расчета производительности оборудования.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

19.
664.1+664.2(075)
С 19


    Сапронов, Алексей Романович.
    Общая технология сахара и сахаристых веществ [] : учебник / А. Р. Сапронов, А. И. Жушман, В. А. Лосева ; под ред. А. Р. Сапронова. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 397 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 389. - Предм. указ.: с. 390-393. - ISBN 5-10-001183-1 : 1.20 р.
УДК
ББК 36.84я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Технология--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
производство сахара -- сахар-песок -- цукор-пісок -- кристаллизация сахара -- кристалізація цукру -- тростниковый сахар-сырец -- тростинний цукор-сирець -- сахар-рафинад -- цукор-рафінад -- картофельный крахмал -- картопляний крохмал -- кукурузный крахмал -- кукурудзяний крохмал -- сухой крахмал -- сухий крохмал -- модифицированный крахмал -- модифікований крохмал -- дистрины -- дистрини -- крахмальная патока -- крохмальна патока -- техническая глюкоза -- технічна глюкоза -- глюкозофруктозный сироп -- глюкозофруктозний сироп
Анотація: Изложены общие положения и основы технологии сахар-песка из сахарной свеклы и тростникового сахара-сырца, сахара рафинада, крахмала и крахмалопродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Жушман, Анатолий Иванович; Лосева, Валентина Александровна; Сапронов, Алексей Романович \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

20.
664.1(075.8)
С 19


    Сапронов, Алексей Романович.
    Технология сахарного производства [] : учебник / А. Р. Сапронов. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 431 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). - Лит.: с. 427. - Предм. указ.: с. 428-429. - 1.30 р.
УДК
ББК 36.840я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
технология сахара -- сахар-песок -- цукор-пісок -- диффузионный сахарный сок -- дифузійний сік цукру -- кристаллизация сахара -- кристалізація цукру -- тростниковый сахар-сырец -- тристинний цукор-сирець -- сахар-рафинад -- цукор-рафінад
Анотація: Описана современная технология сахара-песка и сахара-рафинада.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-25 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)