Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=правила харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
613.2
В80


   
    Вплив харчування на здоров'я людини [] : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації] / Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М. - Чернівці : Книги-XXI, 2006. - 500 с. : табл. - Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499. - ISBN 966-8653-45-9 : 50.00 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Харчування--Вплив на організм--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
питание -- функції їжі -- функции питания -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- поживні речовини -- полезные вещества -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів харчування -- загрязнение продуктов питания -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікації харчової продукції -- фальсификации пищевых продуктов -- санитарная экспертиза пищевых продуктов -- санітарна експертиза харчової продукції -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- гігієнічний контроль продуктів -- гигиенический контроль продуктов -- білки -- белки -- амінокислоти -- аминокислоты -- ліпіди -- липиды -- холестерин -- вуглеводи -- углеводы -- харчові волокна -- пищевые волокна -- цукор -- сахар -- водорозчинні вітаміни -- водорастворимые витамины -- жиророзчинні вітаміни -- жирорастворимые витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- мікроелементи (біол.) -- микроэлементы (биол.) -- вода -- питний режим -- питьевой режим -- правила харчування -- правила питания -- травна система -- пищеварительная система -- обмін речовин у дітей -- обмен веществ у детей -- забруднення нітратами -- загрязнение нитратами -- радіаційна обробка продуктів харчування -- радиационная обработка продуктов питания -- забруднення пестицидами -- загрязнение пестицидами -- забруднення важкими металами -- загрязнения тяжелыми металлами -- харчові добавки -- пищевые добавки -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции -- гельмінтози -- гельминтозы -- харчові токсикоінфекції -- пищевые токсикоинфекции -- харчові токсикози -- пищевые токсикозы -- отруєння грибами -- отравление грибами -- отруєння рослинами -- отравление растениями -- отруєння продуктами -- отравление продуктами -- отруєння хімічними домішками -- отравление химическими примесями -- зберігання харчових продуктів -- хранение пищевых продуктов -- вода питна -- вода питьевая -- дослідження хліба -- исследование хлеба -- дослідження овочів -- исследование овощей -- дослідження фруктів -- исследование фруктов -- дослідження молока -- исследование молока -- дослідження м'яса -- исследование мяса -- дослідження ковбасних виробів -- исследование колбасных изделий -- дослідження банкових консервів -- исследование баночных консервов -- качество чая -- якість чаю -- якість кави -- качество кофе -- дослідження рослинних олій -- исследование растительных масел -- якість алкогольних напоїв -- качество алкогольных напитков -- раціони харчування -- рационы питания -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пішак, Василь Павлович; Радько, Михайло Михайлович; Бабюк, Анатолій Васильович; Воробйов, Олександр Олександрович; Рогозинський, Мирон Степанович; Романів, Людмила Вікторівна; Федорова, Олена Євгенівна; Марценяк, Ігор Валер'янович; Радько, Михайло Михайлович \ред.\
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

2.
51.283
Ш96


    Шумакова, Юлия Семеновна.
    Нарушение аппетита у детей [] / Ю. С. Шумакова. - Киев : Здоров’я, 1983. - 56 с. - (Библиотечка матери). -
ББК 51.283
Рубрики: Діти--Харчування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
апетит у дітей -- аппетит у детей -- гігієна приготування їжі -- гигиена приготовления пищи -- правила харчування -- правила питания -- питание детей -- харчування дітей -- порушення апетиту у дітей -- переїдання -- переедание -- ожиріння -- ожирение
Анотація: О правилах кормления детей разного возраста и воспитании в процессе кормления полезных привычек, способствующих сохранению аппетита и здоровья.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Свободных экз. нет
Знайти схожі

3.
614.8:613.2/.3](076)
В53


    Вісловух, Андрій Митрофанович.
    Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини [] : навч.-практ. розроб. з курсу "Безпека життєдіяльності" / [А. М. Вісловух] ; М-во соц. політики України, Ін-т підготов. кадрів держ. служби зайнятості України. - Київ : Ліра-К, 2018. - 250, [2] с. : рис., табл., схеми. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ. в кінці розд. - Бібліогр. в підрядковій прим. - Дод.: с. 236-250. - ISBN 978-617-7507-65-8 : 164.00 грн
УДК
ББК 51.23я7 + 20.7я7
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання
   Безпека життєдіяльності--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
безпечність питної води -- збалансоване харчування -- правила харчування -- якість харчових продуктів -- джерела мінеральнх речовин -- безпека харчових продуктів -- сумісність харчових продуктів -- кулінарна обробка продуктів -- культура прийому їжі -- якість продовольчої сировини -- радіоактивне забруднення -- радіаційна безпека
Анотація: Роль харчування в життєдіяльності людини, питання раціонального та збалансованого харчування, види та класифікація забрунювачів харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство соціальної політики України; Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
641.5:39(100)(075)
Н38


    Неіленко, Сергій Михайлович.
    Кулінарна етнологія [] : навч. посіб. / Сергій Неіленко, Валентина Русавська ; М-во освіти і науки України, М-во культури України, Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. - Київ : Ліра-К, 2020. - 610, [2] с. : іл. - Літ: с. 591-604. - Дод.: с. 605-610. - ISBN 978-617-7844-35-7 : 395.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Приготування--Історія--Навчальні видання
   Харчування--Народи світу--Національні традиції--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
давньогрецька кухня -- давньоримська кухня -- кухня Стародавнього Єгипту -- кухня Месопотамії -- кухня в Доколумбовій Америці -- кухня середньовіччя -- кухня Нового Часу -- традиції харчування в християнстві -- традиції харчування в ісламі -- традиції харчування в іудаїзмі -- правила харчування -- національні кухні Європи -- національні кухні Азії -- національні кухні Африки -- національні кухні Америки -- національні кухні країн Океанії
Анотація: Традиції харчування та гастрономічні звички різних етносів та представників різних релігійних напрямів, історія та культура харчування різних народів світу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Русавська, Валентина Андріївна; Міністерство освіти і науки УкраїниМіністерство культури України; Київський національний університет культури і мистецтв
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)