Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Кулінарія -- Приготування -- Історія<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
641.55(075)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв [] : підручник / В. С. Ростовський ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Київ : Кондор, 2017. - 467, [1] с. : фот. кольор., табл. - Дод.: с. 463-467. - ISBN 966-351-080-3 : 280.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Харчові виробництва--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   Кулінарія--Приготування--Історія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад харчових продуктів -- білки -- жири -- вуглеводи -- вітаміни -- теплова обробка харчових продуктів -- технологічна обробка продуктів тваринництва -- продукти харчування -- кулінарні вироби
Анотація: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і їх вплив на харчову цінність, дана харктеристика технологічних процесів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полтавський університет споживчої кооперації України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.5:39(100)(075)
Н38


    Неіленко, Сергій Михайлович.
    Кулінарна етнологія [] : навч. посіб. / Сергій Неіленко, Валентина Русавська ; М-во освіти і науки України, М-во культури України, Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. - Київ : Ліра-К, 2020. - 610, [2] с. : іл. - Літ: с. 591-604. - Дод.: с. 605-610. - ISBN 978-617-7844-35-7 : 395.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Приготування--Історія--Навчальні видання
   Харчування--Народи світу--Національні традиції--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
давньогрецька кухня -- давньоримська кухня -- кухня Стародавнього Єгипту -- кухня Месопотамії -- кухня в Доколумбовій Америці -- кухня середньовіччя -- кухня Нового Часу -- традиції харчування в християнстві -- традиції харчування в ісламі -- традиції харчування в іудаїзмі -- правила харчування -- національні кухні Європи -- національні кухні Азії -- національні кухні Африки -- національні кухні Америки -- національні кухні країн Океанії
Анотація: Традиції харчування та гастрономічні звички різних етносів та представників різних релігійних напрямів, історія та культура харчування різних народів світу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Русавська, Валентина Андріївна; Міністерство освіти і науки УкраїниМіністерство культури України; Київський національний університет культури і мистецтв
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)