Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=продукти харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 44
Показані документи с 1 за 20
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-44 
1.
613.2(075)
Б 40


   
    Безпека харчування: сучасні проблеми [] : навч. посібник / уклад.: А. В. Бабюк та ін. - Чернівці : Книги-XXI, 2005. - 456 с. : табл. - ISBN 966-8653-25-4 : 090.00 грн, 072.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики:
   Раціональне харчування--Навчальні видання

   Діти--Харчування--Навчальні видання

   Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
поживні речовини -- питательные вещества -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів -- загрязнение продуктов -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікація продуктів -- фальсификация продуктов -- вітаміни -- витамины -- продукти харчування -- продукты питания
Анотація: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Бабюк, А.В. \уклад.\; Макарова, О.В. \уклад.\; Рогозинський, М.С. \уклад.\; Романів, Л.В. \уклад.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.


    Кощій, О.
    Проблеми виготовлення екологічно чистих продуктів харчування в Україні [] / О. Кощій // Маркетинг в Україні : видання Української Асоціації Маркетингу. - 2007. - N 3. - С. 40-44 . - ISSN 1606-3732
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)

Знайти схожі

3.
664:658.562(075.8)
М54


   
    Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Унів. кн., 2013. - 299, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 289-296. - Л-ра: с. 297-299. - ISBN 978-966-680-404-7 : 75.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Продовольчі товари--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- пищевая продукция -- якість харчової продукції -- качество пищевой продукции -- контроль якості продукції -- контроль качества продукции -- продукти харчування -- продукты питания -- безпека харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- оцінювання якості продукції -- оценивание качества продукции -- оцінювання харчової якості -- оценивания пищевого качества -- органолептична оцінка -- органолептическая оценка -- інструментальні методи оцінювання -- инструментальные методы оценки -- фізичні методи оцінки -- физические методы оценки -- фізико-хімічні методи оцінки -- физико-химические методы оценки -- фізико-хімічні показники якості -- физико-химические показатели качества -- номенклатура показників якості -- номенклатура показателей качества -- нормування показників якості -- нормирования показателей качества -- контроль показників якості -- контроль показателей качества -- якість продукції тваринництва -- качество продукции животноводства -- якість рослинних жирів -- качество растительных жиров -- контроль м'ясної продукції -- контроль мясной продукции -- оцінювання якості сировини -- оценивание качества сырья -- контроль молочної продукції -- контроль молочной продукции -- якість рибної продукції -- качество рыбной продукции -- якість яєчної продукції -- качество яичной продукции -- якість жирової продукції -- качество жировой продукции -- виробничі лабораторії -- производственные лаборатории -- лабораторії харчових виробництв -- лаборатории пищевых производств -- продукти тваринництва -- продукты животноводства -- рослинні жири -- растительные жиры
Анотація: Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, О. І.; Димитрієвич, Л. Р.; Зіборова, Л. Г.; Крайнюк, Л. М.; Крайнюк, Л. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
613.2
К 89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
338.43(477)
С36


   
    Сільське господарство України, 2008 [] = AGRICULTURE OF UKRAINE : стат. збірник / Держкомстат України ; [за ред. Ю. М. Остапчука]. - К. : Держкомстат України, 2009. - 369 с. : табл. - 149.80 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32
Рубрики: Сільське господарство--Житомирська область, 2008--Статистичні матеріали
   Сільське господарство--Україна, 2008--Статистичні матеріали

   Україна--Сільське господарство, 2008 -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Сільське господарство, 2008 -- Статистичні матеріали

Кл.слова (ненормовані):
рослинництво -- растениеводство -- тваринництво -- животноводство -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- продукти харчування -- продукты питания -- фермерські господарства -- фермерские хозяйства -- сільські домогосподарства -- сельские домохозяйства -- матеріально-технічна база сільського господарства -- материально-техническая база сельского хозяйства -- сільськогосподарські регіони -- сельскохозяйственные регионы
Анотація: У статистичному збірнику "Сільське господарство України" за 2008 рік вміщено інформацію про соціально-економічний стан сільського господарства в Україні та її регіонах за 1990-2008 роки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Остапчук, Ю. М. \ред.\; Держкомстат України
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
664(075)
О-16


   
    Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості [] : підручник / В. Г. Мирончук [та ін.] ; за ред. В. Г. Мирончука. - 2-е вид., переробл. і допов. - Вінниця : Нова книга, 2007. - 642 с. : рис. - Л-ра: с.633-636. - 098.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчова промисловість--Навчальні видання для вищої школи
   Харчове обладнання--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові виробництва -- пищевые производства -- продукти харчування -- продукты питания -- склади -- склады -- обладнання для механічної переробки сировини -- оборудование для механической переработки сырья -- обладнання для проведеня теплових процесів -- оборудование для проведнния тепловых процессов -- екстрагування -- экстрагирование -- обладнання для сушіння харчових продуктів -- оборудование для сушки пищевых продуктов -- основи розрахунку хлібопекарських печей -- основы расчёта хлебопекарских печей -- обладнання для виробництва солоду -- оборудование для производства солода -- обладнання для виробництва спирту -- оборудование для производства спирта -- переробна промисловість -- перерабатывающая промышленность -- обладнання пивоварного виробництва -- оборудование пивовареннного производства -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- харчова сировина -- пищевое сырьё -- технологія ремонту харчового обладнання -- технология ремонта пищевого оборудования -- стерелізатори -- стерилизаторы -- пастеризаційні установки -- пастеризационные установки
Анотація: Розкрито питання обладнання підприємств переробної та харчової промисловості, його монтажу, ремонту та експлуатації.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мирончук, В. Г.; Гулий, І. С.; Пушанко, М. М. ; Орлов, Л. О.; Українець, А. І.; Мирончук, В. Г. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
613.2(075.8)
Г46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007.
   Кн. 1 / [Т. І. Аністратенко та ін.]. - 528 с. : табл. - Л-ра в кінці глав. - ISBN 966-8144-52-X : 148.80 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
санітарно-епідеміологічний нагляд -- санитарно-эпидемиологический надзор -- функції їжі -- функции еды -- раціональне харчування -- рациональное питание -- білки -- белки -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні елементи -- минеральные элементы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- харчування осіб розумової праці -- питание лиц умственного труда -- харчування працівників промислових підприємств -- питание работников промышленных предприятий -- харчування працівників сільського господарства -- питание работников сельского хозяйства -- харчування вагітних -- питание беременных -- нетрадиційні види харчування -- нетрадиционные виды питания -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- екологічно-захисне харчування -- еколого-защитное питание -- державний санітарний нагляд -- государственный санитарный надзор -- санітарно-епідеміологічна експертиза -- санитарно-эпидемиологическая экспертиза -- гігієнічна характеристика харчових продуктів -- гигиеническая характеристика пищевых продуктов -- продукти харчування -- продукты питания -- гігієнічна експертиза молока -- гигиеническая экспертиза молока -- гігієнічна експертиза м'яса -- гигиеническая экспертиза мяса -- гігієнічна експертиза риби -- гигиеническая экспертиза рыбы -- гігієнічна експертиза яєць -- гигиеническая экспертиза яиц -- гігієнічна експертиза зернових продуктів -- гигиеническая экспертиза зерновых продуктов -- гігієнічна експертиза напоїв -- гигиеническая экспертиза напитков -- гігієнічна експертиза овочів -- гигиеническая экспертиза овощей -- гігієнічна експертиза фруктів -- гигиеническая экспертиза фруктов -- гігієнічна експертиза кондитерських виробів -- гигиеническая экспертиза кондитерских изделий
Анотація: Грунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ципріян, В. І. \ред.\; Аністратенко, Т. І.; Білко, Т. М.; Благодарова, О. В.; Бутильська, Н. О.
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

8.
613.2
Х26


    Хаубер-Швенк, Габи.
    Питание [] / Габи Хаубер-Швенк, Михаэл Швенк ; худож. Йорг Майр; [пер. с нем. В. М. Элькина] = Ernahrung / Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk. - М. : Рыбари, 2004. - 182 с. : ил. - ). - Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182. - ISBN 5-93763-006-8 : 36.70 грн
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Харчування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
экология питания -- екологія харчування -- обмен веществ -- обмін речовин -- питательные вещества -- харчові речовини -- продукты питания -- продукти харчування -- зерновые продукты -- зернові продукти -- фрукты -- фрукти -- овощи -- овочі -- молоко -- мясо -- м'ясо -- рыба -- риба -- яйца -- яйця -- сахар -- цукор -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- переработка продуктов -- переробка продуктів -- вредные вещества -- шкідливі речовини -- возбудители болезней -- збудники хвороб -- питание детей -- харчування дітей -- питание спортсменов -- харчування спортсменів -- питание беременных -- харчування вагітних -- питание школьников -- харчування школярів -- диабет -- діабет -- аллергии -- алергії -- диеты -- дієти -- голодание -- голодування -- вегетарианство -- вегетаріанство
Анотація: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Швенк, Михаэль; Элькин, В. М. \пер.\; Майр, Йорг \худож.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (1), АБ (1)
Знайти схожі

9.
613.2
Г 24


    Гаубер-Швенк, Габі.
    Харчування: dtv-Atlas [] / Габі Гаубер-Швенк, Міхаель Швенк ; [пер. з нім. В. І. Лахно] ; наук. ред. пер. В. Г. Передерій, Ю. Г. Григоров; худож. Йорг Майр. - К. : Знання-Прес, 2004. - 184 с. : іл. - Л-ра: с. 174-175. - Покажч.: с.177-182. - Скор.: с. 183. - ISBN 966-7767-65-5 : 30.60 грн
Переклад назви: dtv-Atlas Ernahrung
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Дієти--Продукти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
екологія харчування -- обмін речовин -- харчові речовини -- продукти харчування -- обробка продуктів -- переробка продуктів -- шкідливі речовини -- збудники хвороб -- харчування дітей -- харчування вагітних -- харчування школярів -- харчування спортсменів -- спеціальне харчування -- дієти -- диеты -- вегетаріанство -- голодування -- злаки -- фрукти -- овочі -- бобові -- картопля -- молоко -- м'ясо -- риба -- яйця -- яйца -- хімічні консерванти -- діабет -- алергії
Анотація: Правильне, раціональне харчування, продукти харчування, опромінені продукти, хвороби, дієти та здоровий способ життя.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Швенк, М.; Передерій, В. Г. \ред.\; Григоров, Ю. Г. \ред.\; Майр, Йорг \худож.\; Лахно, В. І. \пер.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

10.
332.145(477)
3-90


"Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", міжнародна науково-практична конференція (2010 ; Житомир)

    Ковальова, Л. М.
    Вплив сировинної бази на ефективність діяльності підприємств з переробки молока і м'яса в Житомирській області [] / Л. М. Ковальова // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", 15-17 квітня 2010 р. / [редкол.: В. А. Бурлака та ін.]. - Житомир : Рута, 2010. - С. 90-94. - Л-ра в кінці ст. . - ISBN 978-617-581-009-5
УДК
ББК 65.049(4УКР)
Рубрики: М'ясопереробна промисловість--Сировина--Житомирська область
   Молочне виробництво--Сировина--Житомирська область

   Житомирська область--М'ясоперобна промисловість--Економіка
    Житомирська область--Молочне виробництво

Кл.слова (ненормовані):
м'ясо-молочна галузь -- продукти харчування -- товаровиробники -- діяльність переробних підприємств
Анотація: Досліджено стан сировинної бізи та її вплив на ефективність діяльності м'ясо- і молокопереробних підприємств Житомирської області.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бурлака, В. А. \ред.\; Грабар, І. Г. \ред.\; Дем'яненко, М. Я. \ред.\; Зіновчук, В. В. \ред.\; "Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", міжнародна науково-практична конференція(2010 ; Житомир)

Є примірники у відділах: всього 3 : КР (1), ФОНД (1), ВВ (1)
Вільні: КР (1), ФОНД (1), ВВ (1)

Знайти схожі

11.
631.842
Н69


   
    Нитраты и другие знаки беды [] / [сост. В. Б. Шешнев]. - М. : Сов. Россия, 1990. - 125 с. - ISBN 5-268-00701-7 : 0.30 р.
УДК
ББК 40.4
Рубрики: Агрохімія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хімізація сільського господарства -- химизация сельского хозяйства -- захист рослин -- защита растений -- удобрення -- удобрение -- мінеральні добрива -- минеральные удобрения -- отрутохімікати -- ядохимикаты -- кормові концентрати -- кормовые концентраты -- забруднення грунтів -- загрязнение почв -- забруднення повітря -- загрязнение воздуха -- продукти харчування -- продукты питания -- екологія грунтів -- экология почв
Анотація: Влияние химизации сельского хозяйства на качество продуктов питания и здоровье людей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шешнев, В. Б. \сост.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

12.
613.2(03)
С18


   
    Санитарно-гигиенические методы исследования пищевых продуктов и воды [] : справ. пособие / под ред. Г. С. Яцулы. - К. : Здоровья, 1991. - 286 с. - ISBN 5-31100622-6 : 2.50 р.
УДК
ББК 51.23я2
Рубрики: Харчові продукти--Гігієна--Довідкові видання
   Питна вода--Довідкові видання

Кл.слова (ненормовані):
санітарія -- санитария -- лабораторні дослідження -- лабораторные исследования -- продукти харчування -- продукты питания -- вода -- стандартизація -- стандартизация -- пестициди -- пестициды -- харчові добавки -- пищевые добавки
Анотація: В пособии изложены сведения о гигиенических методах исследования пищевых продуктов и питьевой воды.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Слободкин, В. И.; Береза, В. Я.; Синеок, Л. Л.; Хоменко, И. М.; Яцула, Г. С. \ред.\
Примірників всього: 2
БГ (1), ФОНД (1)
Свободны: БГ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

13.
613.287
В19


    Васильев, Леонид Георгиевич.
    Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов [] / Л. Г. Васильев, Н. И. Абрамова-Оболенская, В. А. Павлов ; под ред.: В. А. Павлова. - М. : Агропромиздат, 1990. - 303 с. : табл. - Лит.: с. 299. - ISBN 5-10-001866-6 : 1.00 р.
УДК
ББК 51.245
Рубрики: Молочне виробництво--Гігієна--Нормативно-виробничі видання
   Молочне виробництво--Санітарний захист--Нормативно-виробничі видання

Кл.слова (ненормовані):
санитарно-эпидемнологическая служба -- санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-гигиенические требования -- санітарно-гігієнічні вимоги -- производство молока -- виробництво молока -- молочные продукты -- молочні продукти -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- продукты питания -- продукти харчування -- предприятия молочной промышленности -- підприємства молочної промисловості -- пищевая промышленность -- харчова промисловість -- хранение молочных продуктов -- зберігання молочних продуктів -- производство кисломолочных продуктов -- виробництво кисломолочних продуктів -- производство сыров -- виробництво сирів -- пищевые отравления -- харчові отруєння
Анотація: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Абрамова-Оболенская, Н. И.; Павлов, В. А.; Павлов, В. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
613.24
В75


    Воронцова, Галина.
    Диета по-кремлевски. Лучший способ сбросить вес! [] / Г. И. Воронцова. - СПб. : Невский проспект, 2005. - 123, [5] с. : табл. - (Диета красоты и здоровья). - ISBN 5-94371-877-Х : 8.00 грн
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Дієтотерапія--Дієтична кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
диетическое питание -- дієтичне харчування -- диетотерапия -- дієтотерапія -- продукты питания -- продукти харчування -- лишний вес -- зайва вага -- похудение -- схуднення -- правильное питание -- правильне харчування -- низкокалорийные рецепты -- низькокалорійні рецепти -- углеводы -- вуглеводи -- низкокалорийные меню -- низькокалорійні меню
Анотація: Самая популярная в этом году диета - по-кремлевски. Потому что она действительно работает. Потому что она проста, не требует больших затрат, легка в осуществлении и практически не ограничивает никаких продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

15.
642.5:339(477)
П78


    Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : в 2 ч. : зб. наук. праць / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торг. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013.
   Вип. 1 (17), ч. 1 / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - 2013. - 349, [1] с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 344-345. - 35.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Рубрики: Установи громадського харчування--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- продукты питания -- обладнання харчових виробництв -- обладнання харчових виробництв -- харчові продукти -- пищевые продукты -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- якість продуктів харчування -- качество продуктов питания -- учреждения общественного питания
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та аппаратів харчових виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.
642.5:339(477)
П78


    Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : в 2 ч. : зб. наук. праць / М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013.
   Вип. 1 (17), ч. 2 / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - 2013. - 234, [1] с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231. - 35.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Рубрики: Установи громадського харчування--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- продукты питания -- нові технології -- новые технологии -- напої для спортсменів -- напитки для спортсменов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові виробництва -- пищевые производства -- апарати харчових виробництв -- аппараты пищевых производств -- харчові продукти -- пищевые продукты -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- дослідження якості продуктів -- исследования качества продуктов -- товарознавство непродовольчих товарів -- товароведение непродовольственных товаров -- експертиза непродовольчих товарів -- экспертиза непродовольственных товаров -- інформаційні технології -- информационные технологии
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

17.
633.88
Л43


   
    Лекарственные пищевые растения [] : учеб. пособие / [Л. В. Бензель и др.]. - К. : Медицина, 2010. - 343, [1] с. : ил. - Лит.: с. 341-342. - ISBN 978-617-505-077-4 : 47.00 грн
УДК
ББК 42.143
Рубрики: Лікарські рослини--Застосування--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
фитотерапия -- фітотерапія -- пищевые растения -- епілепсія -- лекарственные растения -- лікарські рослини -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- продукты питания -- продукти харчування -- лечебно-профилактические растения -- лікувально-профілактичні рослини -- пряно-ароматические растения -- пряно-ароматичні рослини -- кулинарные рецепты -- кулінарні рецепти
Анотація: Содержит сведения о лекарственных, пряно-ароматических, пряно-вкусовых и пищевых растениях, которые широко используются в кулинарии и пищевой промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бензель, Л. В.; Олийник, П. В.; Бензель, И. Л.; Олийник, С. П.; Бабий, В. Е.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

18.
656.135(043.3)
С64


    Сопоцько, Ольга Юріївна.
    Механізм управління постачаннями швидкопсувних вантажів [] : автореферат дисертації / О. Ю. Сопоцько ; [наук. кер. О. В. Горбенко] ; М-во освіти і науки України, Нац. транспорт. ун-т. - Житомир : ЖДТУ, 2015. - 20 с. - 10.00 грн
УДК
ББК 65.37
Рубрики: Вантажні перевезення--Економіка--Наукові видання
   Харчові продукти--Вантажі--Управління--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
механізм управління постачанням -- механизм управления поставками -- скоропортящиеся грузы -- швидкопсувні вантажі -- продукти харчування -- продукты питания -- швидкопсувні харчові продукти -- скоропортящиеся пищевые продукты -- моделі прогнозу -- модели прогноза -- прогноз обсягів продажу -- прогноз объемов продаж -- логістичний цикл доставки -- логистический цикл доставки
Анотація: Присвячено розробленню механізму управління постачаннями швидкопсувних вантажів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Горбенко, Олександр Вікторович \наук. кер.\; Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний транспортний університет
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

19.
636.03
Т38


   
    Технологія виробництва продукції тваринництва [] : курс лекцій / В. А. Бурлака [та ін.] ; М-во аграр. політики і прод. України, Житомир. нац. агроеколог. ун-т. - Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2012. - 168 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 159-160. - Дод.: с. 161-167. - 30.00 грн
УДК
ББК 46-6
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- продукты питания -- анатомія сільськогосподарських тварин -- анатомия сельскохозяйственных животных -- фізіологія сільськогосподарських тварин -- физиология сельскохозяйственных животных -- розведення сільськогосподарських тварин -- разведение сельскохозяйственных животных -- поживність кормів -- питательность кормов -- живлення тварин -- питание животных -- норми годівлі -- нормы кормления -- кормова база -- кормовая база -- виробництво свинини -- производство свинины -- виробництво продукції вівчарства -- производство продукции овцеводства -- виробництво продукції птахівництва -- производство продукции птицеводства
Анотація: Сучасний підхід до вивчення тваринництва, як основного джерела продуктів харчування та перспективного розвитку цієї галузі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бурлака, В. А.; Борщенко, В. В.; Микитюк, В. М.; Кривий, М. М.; Міністерство аграрної політики і продовольства України; Житомирський національний агроекологічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

20.
338.43(477)
Р32


    Недоборовский, А.
    Ресурсное обеспечение и эффективность личных хозяйств населения [на примере Житомирской области] [] / А. Недоборовский // Региональные аспекты аграрных преобразований: политика, реструктуризация, рыночная адаптация : [зб. наук. ст.] / под ред.: П. Тиллака, В. Зиновчука. - Халле (Германия) : IAMO, 2003. - С. 131-140 . - ISBN 1436-22IX
УДК
ББК 65.9(4УКР)32
Рубрики: Приватні господарства--Ефективність--Житомирська область--Наукові видання
   Житомирська область--Приватні господарства--Ефективність -- Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- продукты питания -- продовольчий ринок -- продовольственный рынок -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственая продукция -- виробничі ресурси -- производственные ресурсы
Анотація: Аналіз ресурсного забезпечення та ефективності особистих підсобних господарств населення в Житомирській області.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тиллак, Петер \ред.\; Зиновчук, Виталий \ред.\; Сільськогосподарські підприємства (колгоспи, радгоспи, КСП, підприємства, агрофірми) 5.03
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-44 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)