Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=производство сыров<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
613.287
В19


    Васильев, Леонид Георгиевич.
    Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов [] / Л. Г. Васильев, Н. И. Абрамова-Оболенская, В. А. Павлов ; под ред.: В. А. Павлова. - М. : Агропромиздат, 1990. - 303 с. : табл. - Лит.: с. 299. - ISBN 5-10-001866-6 : 1.00 р.
УДК
ББК 51.245
Рубрики: Молочне виробництво--Гігієна--Нормативно-виробничі видання
   Молочне виробництво--Санітарний захист--Нормативно-виробничі видання

Кл.слова (ненормовані):
санитарно-эпидемнологическая служба -- санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-гигиенические требования -- санітарно-гігієнічні вимоги -- производство молока -- виробництво молока -- молочные продукты -- молочні продукти -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- продукты питания -- продукти харчування -- предприятия молочной промышленности -- підприємства молочної промисловості -- пищевая промышленность -- харчова промисловість -- хранение молочных продуктов -- зберігання молочних продуктів -- производство кисломолочных продуктов -- виробництво кисломолочних продуктів -- производство сыров -- виробництво сирів -- пищевые отравления -- харчові отруєння
Анотація: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Абрамова-Оболенская, Н. И.; Павлов, В. А.; Павлов, В. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
637.3:634.58
Т38


   
    Технологія сирного продукту замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу [] : монографія / [Обозна М. В. та ін.] ; за ред. П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого ; [Сум. нац. аграр. ун-т, Харк. нац. техн. ун-т с.-г. ім. П. Василенка, Економ. ун-т (Вроцлав, Польща), Ун-т "Георге Барициу" (Брашов, Румунія)]. - Суми : Унів. кн., 2016. - 157, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Скор.: с. 3. - Л-ра: с. 140-157. - ISBN 978-966-680-780-2 : 85.00 грн
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сироварство--Технологія виробництва--Дослідження--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
стан молочної галузі -- состояние молочной отрасли -- виробництво сирів -- производство сыров -- рослинні компоненти -- растительные компоненты -- рослинні білки -- растительные белки -- зернові компоненти -- зерновые компоненты -- рослинна сирована -- растительное сырье -- модельна система сирного продукту -- модельная система сырного продукта -- зміни вологості -- изменения влажности -- хімічний склад сирного продукту -- химический состав сырного продукта -- біологічна цінність сирного продукту -- биологическая ценность сырного продукта -- властивості сирного продукту -- свойства сырного продукта -- зміна температури плавлення -- смена температуры плавления -- мікроструктура сирного продукту -- микроструктура сырного продукта -- зберігання сирного продукту -- сохранность сырного продукта
Анотація: Спосіб отримання комбінованого молочно-рослинного виробу - м'ягкого сичужного сирного продукту.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Обозна, М. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М. Ф.; Гурський, П. В.; Гурський, П. В. \ред.\; Перцева, Ф. В. \ред.\; Сумський національний аграрний університет; Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка; Економічний університет (Вроцлав, Польща); Університет "Георге Барициу" (Брашов, Румунія)
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
637.1.02
З-80


    Золотин, Юрий Петрович.
    Оборудование предприятий молочной промышленности [] : учебник / Ю. П. Золотин, М. Б. Френклах, Н. Г. Лашутина. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 270 с. : рис. - Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263. - Предм. указ.: с. 264-266. - 0.75 р.
УДК
ББК 36.95-5я723
Рубрики: Молочна промисловість--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
молочная промышленность -- переработка молока -- переробка молока -- производство сыров -- виробництво сирів -- производство мороженого -- виробництво морозива -- производство сухого молока -- виробництво сухого молока -- производство масла -- виробництво масла -- холодильная техника -- холодильна техніка
Анотація: Оборудование для переработки молока, насосы, трубопроводы, холодильная техника.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Френклах, Макс Борисович; Лашутина, Надежда Григорьевна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)