Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=мікробіологічний контроль<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.
637.13:637.3
К84


    Крусь, Галина Николаевна.
    Технология сыра и других молочных продуктов [] : учеб. для учащихся сред. спец. учеб. заведений / Г. Н. Крусь, И. М. Кулешова, Н. И. Дунченко ; под ред. Г. Н. Крусь. - М. : Колос, 1992. - 320 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 316. - ISBN 5-10-000951-9 : 8.90 крб
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Сироварство--Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
обработка молока -- обробка молока -- транспортирование молока -- транспортування молока -- технология сыра -- технологія сиру -- технология сливочного масла -- технологія вершкового масла -- технология молочных консервов -- технологія молочних консервів -- технология продуктов детского питания -- технологія продуктів дитячого харчування -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- производство молочных продуктов -- виробництво молочних продуктів -- производство мороженого -- виробництво морозива -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко
Анотація: Технологический процесс производства сыров и особенности технологии отдельных видов сыра, методы обработки молока в сыроделии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кулешова, Ираида Михайловна; Дунченко, Нина Ивановна; Крусь, Галина Николаевна \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

2.
613.287
В19


    Васильев, Леонид Георгиевич.
    Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов [] / Л. Г. Васильев, Н. И. Абрамова-Оболенская, В. А. Павлов ; под ред.: В. А. Павлова. - М. : Агропромиздат, 1990. - 303 с. : табл. - Лит.: с. 299. - ISBN 5-10-001866-6 : 1.00 р.
УДК
ББК 51.245
Рубрики: Молочне виробництво--Гігієна--Нормативно-виробничі видання
   Молочне виробництво--Санітарний захист--Нормативно-виробничі видання

Кл.слова (ненормовані):
санитарно-эпидемнологическая служба -- санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-гигиенические требования -- санітарно-гігієнічні вимоги -- производство молока -- виробництво молока -- молочные продукты -- молочні продукти -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- продукты питания -- продукти харчування -- предприятия молочной промышленности -- підприємства молочної промисловості -- пищевая промышленность -- харчова промисловість -- хранение молочных продуктов -- зберігання молочних продуктів -- производство кисломолочных продуктов -- виробництво кисломолочних продуктів -- производство сыров -- виробництво сирів -- пищевые отравления -- харчові отруєння
Анотація: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Абрамова-Оболенская, Н. И.; Павлов, В. А.; Павлов, В. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
637.13
Б 23


    Банникова, Людмила Александровна.
    Микробиологические основы молочного производства [] : справочник / Л. А. Банникова, Н. С. Королева, В. Ф. Семенихина ; [под ред. Я. И. Костина]. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 400 с. : рис., табл. - Лит.: с. 392. - Предм. указ.: с. 393-396. - 1.60 р.
УДК
ББК 36.95я2
Рубрики: Молочне виробництво--Мікробіологія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
молочное производство -- микрофлора молока -- мікрофлора молока -- патогенные микроорганизмы -- патогенні мікроорганізми -- молочнокислые бактерии -- молочнокислі бактерії -- жидкие закваски -- рідка запара -- сухие закваски -- суха запара -- кефирные бактерии -- кефірні бактерії -- микробиология сырого молока -- мікробіологія сирого молока -- микробиология питьевого молока -- мікробіологія питного молока -- микробиология сливок -- мікробіологія вершків -- микробиология молочных консервов -- мікробіологія молочних консервів -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- бифидобактерии -- біфідобактерії -- санитарно-гигиенический контроль молока -- санітарно-гігієнічний контроль молока
Анотація: Дана характеристика микроорганизмов, рассмотрены факторы, влияющие на их жизнедеятельность в молоке и молочных продуктах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Королева, Наталья Сергеевна; Семенихина, Вера Филатовна; Костин, Я. И. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
36.876я722
С49


    Слюсаренко, Тамара Платоновна.
    Основы микробиологии, гигиены и санитарии пивоваренного и безалкогольного производства [] : учеб. пособие для проф.-техн. училищ / Т. П. Слюсаренко, Л. Р. Решетняк. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 184 с. : рис. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 178. - Предм. указ.: с. 179-182. - ISBN 5-10-001313-3 : 0.30 р.
УДК
ББК 36.876я722 + 36.88я722
Рубрики: Пивоварне виробництво--Навчальні видання
   Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
пивоваренное производство -- производство безалкогольных напитков -- пищевые заболевания -- харчові захворювання -- гельминтозные заболевания -- гельмінтозні захворювання -- гигиена обслуживающего персонала -- гігієна обслуговуючого персоналу -- микроорганизмы пивоваренного производства -- мікроорганізми пивоварного виробництва -- микроорганизмы безалкогольного производства -- мікроорганізми безалкогольного виробництва -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- санитарно-бактериологический контроль -- санітарно-бактеріологічний контроль
Анотація: Рассмотрены основные группы микроорганизмов, встречающиеся в производстве пива, кваса и безалкогольных напитков, их роль в получении и сохранении качества напитков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Решетняк, Людмила Расуловна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
663.1:664.83/.84
М59


   
    Микробиология и микробиологический контроль производства сухих картофельных и овощных продуктов [] / [И. Я. Овруцкая и др.]. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 88 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 86-87. - 0.30 р.
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Сільськогосподарська мікробіологія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
картофель -- микрофлора картофеля -- мікрофлора картоплі -- микрофлора овощей -- мікрофлора овочів -- санитарные режимы производства -- санітарні режими виробництва -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- микробиологические показатели -- мікробіологічні показники
Анотація: Описана микрофлора картофеля и овощей, а также полуфабрикатов из них, готовых продуктов и кулинарно-подготовленных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Овруцкая, Ида Яковлевна; Погодаева, Алла Яковлевна; Новицкая, Валентина Ефимовна; Скрипниченко, Валентина Семеновна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
664.87(035)
С 74


   
    Справочник для работников лабораторий пищеконцентратного и овощесушильного производств [] / [Т. Ж. Алимова и др.] ; под ред.: В. Н. Гуляева, Т. А. Алимовой. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 208 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті ти. арк. - Лит.: с. 204. - 0.75 р.
УДК
ББК 36.97я2 + 36.910я2
Рубрики: Харчові виробництва--Лабораторії--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевое производство -- производственная лаборатория -- виробнича лабораторія -- лабораторные приборы -- лабораторні прибори -- физико-химические показатели качества продукции -- фізико-хімічні показники якості продукції -- контроль качества сырья -- контроль якості сировини -- контроль качества готовой продукции -- контроль якості готової продукції -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- санитарный контроль -- санітарний контроль
Анотація: Приведены методики исследования продукции пищеконцентратного и овощесушильного производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алимова, Тайра Жианшиновна; Гуляев, Валентин Николаевич; Захаренко, Татьяна Сергеевна; Кац, Зинаида Абрамовна; Гуляев, Валентин Николаевич \ред.\; Алимова , Тайра Жианшиновна \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
579.66/67:663.1](075.8)
Т38


   
    Технічна мікробіологія [] : підруч. для студентів вищ. навч. закл. / В. О. Коваленко [та ін.]. - Вид. 2-ге, стер. - Харків : Світ книг, 2016. - 678, [2] с. : рис., табл. - Дод.: с. 671-676. - Літ.: с. 677-678. - ISBN 978-966-2678-11-6 : 324.00 грн
УДК
ББК 30.16я73
Рубрики: Мікробіологічна промисловість--Навчальні видання для вищої школи
   Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми -- консервування харчових продуктів -- мікрофлора тари -- патогенні мікроорганізми -- харчові захворювання -- мікрофлора харчових продуктів -- використання мікроорганізмів -- мікроскопія мікробних препаратів -- систематика бактерій -- морфологія дріжджів -- культивування мікроорганізмів -- мікробіологічний контроль
Анотація: Морфологія, фізіологія, генетика, екологія та систематика мікроорганізмів: патогенні мікроорганізми та аламентарні захворювання, санітарно-гігієнічний контроль харчових виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Коваленко, Валентина Олексіївна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Коваль, Алла Анатоліївна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)