Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=микрофлора овощей<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
579.64(075)
Е 60


    Емцев, Всеволод Тихонович.
    Микробиология [] : учеб. для учащ. средних учеб. заведений / В. Т. Емцев, В. К. Шильникова. - М. : Агропромиздат, 1990. - 191 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Лит.: с. 187. - Предм. указ.: с. 188-189. - ISBN 5-10-000611-0 : 1.80 грн, 1.40 грн
УДК
ББК 40.5я723
Рубрики: Мікробіологія--Навчальні видання
   Сільськогосподарська мікробіологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
бактерии -- бактерії -- микроорганизмы -- мікроорганізми -- микробиологическое производство -- мікробіологічне виробництво -- штаммы микроорганизмов -- штами мікроорганізмів -- синтез ферментов -- сінтез ферментів -- синтез витаминов -- сінтез вітамінів -- синтез антибиотиков -- сінтез антибіотиків -- синтез средств защиты растений -- сінтез засобів захисту рослин -- бактериальные удобрения -- бактеріальні добрива -- микрофлора плодов -- мікрофлора плодів -- микрофлора овощей -- мікрофлора овочів -- пищевые инфекции -- харчові інфекції -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- химические консерванты -- хімічні консерванти -- термическое консервирование -- термічне консервування -- микробиология виноделия -- мікробіологія виноробства
Анотація: Основы общей и сельскохозяйственной микробиологии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шильникова, Викторина Кузьминична
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

2.
663.1:664.83/.84
М59


   
    Микробиология и микробиологический контроль производства сухих картофельных и овощных продуктов [] / [И. Я. Овруцкая и др.]. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 88 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 86-87. - 0.30 р.
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Сільськогосподарська мікробіологія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
картофель -- микрофлора картофеля -- мікрофлора картоплі -- микрофлора овощей -- мікрофлора овочів -- санитарные режимы производства -- санітарні режими виробництва -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- микробиологические показатели -- мікробіологічні показники
Анотація: Описана микрофлора картофеля и овощей, а также полуфабрикатов из них, готовых продуктов и кулинарно-подготовленных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Овруцкая, Ида Яковлевна; Погодаева, Алла Яковлевна; Новицкая, Валентина Ефимовна; Скрипниченко, Валентина Семеновна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)