Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хімічні консерванти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
613.2
Г 24


    Гаубер-Швенк, Габі.
    Харчування: dtv-Atlas [] / Габі Гаубер-Швенк, Міхаель Швенк ; [пер. з нім. В. І. Лахно] ; наук. ред. пер. В. Г. Передерій, Ю. Г. Григоров; худож. Йорг Майр. - К. : Знання-Прес, 2004. - 184 с. : іл. - Л-ра: с. 174-175. - Покажч.: с.177-182. - Скор.: с. 183. - ISBN 966-7767-65-5 : 30.60 грн
Переклад назви: dtv-Atlas Ernahrung
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Дієти--Продукти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
екологія харчування -- обмін речовин -- харчові речовини -- продукти харчування -- обробка продуктів -- переробка продуктів -- шкідливі речовини -- збудники хвороб -- харчування дітей -- харчування вагітних -- харчування школярів -- харчування спортсменів -- спеціальне харчування -- дієти -- диеты -- вегетаріанство -- голодування -- злаки -- фрукти -- овочі -- бобові -- картопля -- молоко -- м'ясо -- риба -- яйця -- яйца -- хімічні консерванти -- діабет -- алергії
Анотація: Правильне, раціональне харчування, продукти харчування, опромінені продукти, хвороби, дієти та здоровий способ життя.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Швенк, М.; Передерій, В. Г. \ред.\; Григоров, Ю. Г. \ред.\; Майр, Йорг \худож.\; Лахно, В. І. \пер.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
579.64(075)
Е 60


    Емцев, Всеволод Тихонович.
    Микробиология [] : учеб. для учащ. средних учеб. заведений / В. Т. Емцев, В. К. Шильникова. - М. : Агропромиздат, 1990. - 191 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Лит.: с. 187. - Предм. указ.: с. 188-189. - ISBN 5-10-000611-0 : 1.80 грн, 1.40 грн
УДК
ББК 40.5я723
Рубрики: Мікробіологія--Навчальні видання
   Сільськогосподарська мікробіологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
бактерии -- бактерії -- микроорганизмы -- мікроорганізми -- микробиологическое производство -- мікробіологічне виробництво -- штаммы микроорганизмов -- штами мікроорганізмів -- синтез ферментов -- сінтез ферментів -- синтез витаминов -- сінтез вітамінів -- синтез антибиотиков -- сінтез антибіотиків -- синтез средств защиты растений -- сінтез засобів захисту рослин -- бактериальные удобрения -- бактеріальні добрива -- микрофлора плодов -- мікрофлора плодів -- микрофлора овощей -- мікрофлора овочів -- пищевые инфекции -- харчові інфекції -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- химические консерванты -- хімічні консерванти -- термическое консервирование -- термічне консервування -- микробиология виноделия -- мікробіологія виноробства
Анотація: Основы общей и сельскохозяйственной микробиологии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шильникова, Викторина Кузьминична
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

3.
631.56(075)
Ш94


    Широков, Евгений Петрович.
    Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации [] : учебник для студ. высш. учеб. заведений / Е. П. Широков. - М. : Агропромиздат, 1988. - 319 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 311. - Предм. указ.: с. 316-317. - Прил.: с. 312-315. - ISBN 5-10-000410-Х : 1.10 руб.
УДК
ББК 36.91я73 + 41.48я73
Рубрики: Зберігання--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи
   Переробка--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав плодов -- хімічний склад плодів -- химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- гликозиды -- глікозіди -- товарное качество плодоовощной продукции -- товарна якість плодоовочівної продукції -- хранение плодоовощной продукции -- зберігання плодоовочівної продукції -- полевое хранение -- польове зберігання -- снегование овощей -- снігування овочів -- холодильники -- консервирование тепловой стерилизацией -- консервування тепловою стерилізацією -- овощные консервы -- овочні консерви -- плодово-ягодные компоты -- плодово-ягідні компоти -- маринование -- маринування -- консервирование сахаром -- консервування цукром -- быстрое замораживание -- швидке заморожування -- сушка -- сушіння -- микробиологические методы консервирования -- мікробіологічні методи консервування -- химические консерванты -- хімічні консерванти
Анотація: Характеристики методов и технологии хранения и переработки плодоовощной продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
631.563:634:635
С22


    Сахарова, Нина Павловна.
    Хранение плодов и овощей [] : справ. пособие / Н. П. Сахарова. - Кишинев : Картя Молдовеняске, 1988. - 307 с. : рис., табл. - Лит.: с. 301-305. - ISBN 5-362-00310-0 : 0.80 р.
УДК
ББК 41.486
Рубрики: Плоди--Зберігання--Довідкові видання
   Овочі--Зберігання--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
характеристика плодов -- характеристика плодів -- характеристика овощей -- характеристика овочів -- химические консерванты -- хімічні консерванти -- обработка плодоовощной продукции -- обробка плодоовочевої продукції -- хранение плодоовощной продукции -- зберігання плодоовочевої продукції -- контроль в период хранения -- контроль в період зберігання
Анотація: Краткая характеристика плодов и овощей как объектов хранения, а также рассматриваются различные факторы, влияющие на сохранность плодов и овощей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)