Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=диетическое питание<.>
Загальна кількість знайдених документів : 35
Показані документи с 1 за 20
 1-10    11-20   21-30   31-35 
1.
616-053.2
К75


    Коцур, Надія Іванівна.
    Основи педіатрії і дитячої гігієни [] : навч. посібник / Н. І. Коцур. - Переяслав-Хмельницький ; Чернівці : Книги-ХХI, 2008. - 632 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 627 -629. - Дод.: с. 520-568. - Слов. мед. термінол.: с. 623-626. - ISBN 966-8653-01-7 : 070.00 грн, 78.00 грн, 078.00 грн, 75.00 грн
УДК
ББК 57.3 + 51.28
Рубрики: Педіатрія--Навчальні видання
   Гігієна--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
історія педіатрії -- история педиатрии -- дитяча гігієна -- детская гигиена -- дошкільні заклади -- дошкольные учреждения -- охорона материнства -- охрана материнсва -- охорона дитинства -- охрана детства -- вікова періодизація -- возрастная периодизация -- зміцнення здоров'я -- укрепление здоровья -- адаптація -- адаптация -- контроль здоров'я -- контроль здоровья -- фізичний розвиток -- физическое развитие -- нервово-психічний розвиток -- нервно-психическое развитие -- харчування дітей -- питание детей -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- санітарно-гігієнічні вимоги -- санитарно-гигиенические требования -- оздоровчий режим -- оздоровительный режим -- фізичне виховання -- физическое воспитание -- загартовування -- закаливание -- нервова система -- нервная система -- органи зору та слуху -- органы зрения и слуха -- опорно-руховий апарат -- опорно-двигательный аппарат -- порушення постави -- нарушения осанки -- плоскостопість -- плоскостопие -- рахіт -- рахит -- органи дихання -- органы дыхания -- алергічні захворювання -- аллергические заболевания -- органи травлення -- органы пищеварения -- ротова порожнина -- ротовая полость -- розлади травлення -- расстройства пищеварения -- кишкові інфекції -- кишечные инфекциии -- гельмінтози -- гельминтозы -- сечостатева система -- мочеполовая система -- серцево-судинна система -- сердечно-сосудистая система -- захворювання шкіри -- заболевания кожи -- інфекційні захворювання -- инфекционные заболевания -- вірусні інфекції -- вирусные инфекции -- респіраторні інфекції -- респираторные инфекции -- туберкульоз -- туберкулез -- дитячий травматизм -- детский травматизм -- перша допомога -- первая помощь -- токсикоінфекції -- токсикоинфекции -- небактеріальне отруєння -- небактериальное отравление -- гігієна обладнання -- гигиена оборудования -- гігієна іграшок -- гигиена игрушек -- гігієна мікроклімату -- гигиена микроклимата -- санітарний режим -- санитарный режим -- медичне обслуговування -- медицинское обслуживание -- санітарно-освітня робота -- санитарно-просветительская работа -- санітарно-гігієнічні вимоги -- санитарно-гигиенические требования
Анотація: Охорона материнства й дитинства в Україні, проблеми здоров'я, фізичного та нервово-психічного розвитку дітей раннього та дошкільного віку, гігіієна окремих органів і систем, профілактика захворювань і перша допомога при нещасних випадках, особливості виховання і навчання дітей в дошкільних закладах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Примірників всього: 5
ВСМЛ (3), ФОНД (2)
Свободны: ВСМЛ (3), ФОНД (2)
Знайти схожі

2.
613.2(075.8)
П 12


    Павлоцька, Л. Ф.
    Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [] : навч. посібник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - Суми : Унів. кн., 2007. - 441 с. - Л-ра: с. 438-440. - ISBN 978-966-680-347-7 : 095.30 грн, 052.00 грн
УДК
ББК 51.23я73 + 28.072я73
Рубрики: Гігієна харчування--Навчальні видання для вищої школи--Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
гигиена питания -- білки -- белки -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- вегетаріанське харчування -- вегетарианское питание -- роздільне харчування -- раздельное питание -- сироїдіння -- сироедение -- харчові отруєння -- пищевые отравления
Анотація: Гігієна харчування людини з урахуванням вікових та фізіологічних особливостей на тлі шкідливих чинників.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Дуденко, Н.В.; Димитрієвич, Л.Р.
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВСМЛ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВСМЛ (1)
Знайти схожі

3.
579.67(075.8)
М 59


   
    Мікробіологія та фізіологія харчування [] : навч. посібник / В. Д. Малигіна [та ін.]. - К. : Кондор, 2009. - 242 с. : табл., рис. - Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241. - ISBN 978-966-351-265-5 : 39.00 грн, 54.00 грн, 52.00 грн, 43.00 грн
УДК
ББК 28.473я73
Рубрики: Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи
   Харчування--Фізіологія--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
фізіологія мікроорганізмів -- физиология микроорганизмов -- мікроорганізми -- микроорганизмы -- бактерії -- бактерии -- плісняві гриби -- плесневые грибы -- дріжджі -- дрожжи -- ультрамікроби -- ультрамикробы -- мікрофлора грунту -- микрофлора почвы -- мікрофлора води -- мыкрофлора воды -- мікрофлора повітря -- микрофлора воздуха -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- харчові інфекції -- пищевые инфекции -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- хвороби тварин -- болезни животных -- харчові продукти -- пищевые продукты -- поживні речовини -- питательные вещества -- діетичне харчування -- диетическое питание
Анотація: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Малигіна, В.Д.; Ракша-Слюсарева, О.А.; Ракова, В.П.; Оконєчнікова, Л.І.; Багуліна, Т.Р.
Примірників всього: 6
ФОНД (2), ЧЗ (2), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (2), ЧЗ (2), ВВ (2)
Знайти схожі

4.
613.2(075.8)
О75


   
    Основи фізіології та гігієни харчування [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.]. - Суми : Унів. кн., 2009. - 558 с. : рис., табл. - Дод.: с. 223-554. - Л-ра: с. 555-557. - ISBN 978-966-680-427-6 : 75.00 грн
УДК
ББК 51.230я73
Рубрики: Охорона здоров'я--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
основи фізіології -- основы физиологии -- гігієна харчування -- гигиена питания -- система травлення -- система пищеварения -- особливості харчування за віком -- особенности питания по возрасту -- харчування різних професійних груп населення -- питание разных профессиональных групп населения -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- безпека харчування -- безопасность питания -- основні групи харчових продуктів -- основные группы пищевых продуктов -- санітарно-протиепідеміологічні правила -- санитарно-противоэпидемиологические правила -- норми інормативи в галузі харчування -- нормы и нормативы в области питания
Анотація: Наведено будову та функції системи травлення, показано роль основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності. Розглянуто нові норми споживання, надана характеристика особливостей харчування різних вікових груп (дітей іпідлітків, людей похилого віку).

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Артеменко, Віктор Станіславович; Головко, Микола Павлович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Горбань, Віктор Григорович
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВСМЛ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (1)
Знайти схожі

5.
616.379-008.64
М64


    Мірошниченко, Світлана Анатоліївна.
    Цукровий діабет. Правильне харчування перемагає хворобу [] / С. А. Мірошниченко ; [пер. з рос. І. Г. Данилюка]. - Донецьк : БАО, 2008. - 240 с. : іл. - Авт. зазн. на звороті тит. арк. - ISBN 978-966-338-811-3 : 16.40 грн
УДК
ББК 54.151.602.3
Рубрики: Цукровий діабет--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
гіпоглікемія -- гипогликемия -- інсулінотерапія -- инсулинотерапия -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- дієтичні кондитерські вироби -- диетические кондитерские изделия -- дієтотерапія -- диетотерапия -- салати -- салаты -- перші страви -- первые блюда -- молочні страви -- молочные блюда -- овочеві страви -- овощные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда
Анотація: Сучасні рекомендації з харчування хворих на цукровий діабет, а також унікальні кулінарні рецепти.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Данилюк, І. Г. \пер.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
640.43(075.8)
М84


    Мостова, Л. М.
    Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-ге вид. - К. : Ліра, 2012. - 386, [2] с. : іл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 65.00 грн
УДК
ББК 39.99я73
Рубрики: Ресторанна справа--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства -- обслуговування споживачів -- обслуживание потребителей -- столовий посуд -- столовая посуда -- процес обслуговування -- процесс обслуживания -- якість обслуговування споживачів -- качество обслуживания потребителей -- технологія обслуговування споживачів -- технология обслуживаничя потребителей -- обслуговування банкетів -- обслуживание банкетов -- спеціальні форми обслуговування -- специальные формы обслуживания -- готельно-туристичні комплекси -- гостинично-туристические комплексиы -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- обслуговування студентів -- обслуживание студентов
Анотація: Організація обслуговувння в закладах ресторанного господарства різних типів, вимоги до виробничих та торгових приміщень.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, О. В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
63
В53


    Котелевич, В. А.
    Щодо корисності кролятини для населення у змінених екологічних умовах Поліського регіону [] / В. А. Котелевич, В. С. Федотов // Вісник ДАУ : науково-теоретичний збірник / ДВНЗ "Держ. агроекол. ун-т"; голов. ред. А. С. Малиновський ; наук. ред.: П. П. Надточій, І. М. Євтушок ; ред. англомов. текстів: Е. Ф. Маліновський, І. М. Гадзевич, О. Д. Кабаченко. - Житомир : ДАУ, 2007. - Вип. № 2 (19), т. 1. - С. 30-33. - Л-ра в кінці ст.
УДК
ББК 4 + 74.58(4УКР-4ЖИТ)
Рубрики: Харчові продукти--Кролі--Житомирська область
   Житомирська область--Харчові продукти--Кролі
Кл.слова (ненормовані):
наслідки Чорнобильської катастрофи -- последствия Чернобыльской катастрофы -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Анотація: Біологічна цінність кролятини та її роль у дієтичному харчуванні населення Житомирщини постраждалого від наслідків Чорнобильської катастрофи. Дослідження проведено на базі приватного господарства в с. Глибочиця Житомирського району з метою порівняльного аналізу якості м'яса кролів різних порід, різних вікових груп, обгрунтування доцільності вирощування відповідної породи.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Малиновський, А. С. \ред.\; Надточій, П. П. \ред.\; Євтушок, І. М. \ред.\; Маліновський, Е. Ф. \ред.\; Гадзевич, І. М. \ред.\; Кабаченко, О. Д. \ред.\; Федотов, В. С.; Наслідки чорнобильської трагедії 3.07.01; Державний вищий навчальний заклад "Державний агроекологічний університет"

Є примірники у відділах: всього 1 : ФОНД (1)
Вільні: ФОНД (1)

Знайти схожі

8.
612.3(075)
П12


    Павлоцкая, Лариса Федоровна.
    Физиология питания [] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, М. М. Эйдельман. - Москва : Высш. шк., 1989. - 368 с. : табл. - Лит.: с. 364. - ISBN 5-06-000087-7 : 1.00 р.
УДК
ББК 28.073.1я73
Рубрики: Фізіологічні процеси--Харчування--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
физиологические процесы -- физиология питания -- фізіологія харчування -- пищеварительная система -- травна система -- кровь -- кров -- система кровообращения -- система кровообігу -- дыхательная система -- дихальна система -- выделительная система -- видільна система -- энергозатраты -- енергозатрати -- белки -- білки -- липиды -- ліпіди -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- продовольственные продукты -- продовольчі продукти -- пищевая ценность -- харчова цінність -- пищевые рационы -- харчові раціони -- пищевые вещества -- харчові речовини -- нормы потребления -- норми споживання -- режим питания -- режим харчування -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- питание учащихся -- харчування учнів -- питание рабочих -- харчування робітників -- лечебно-профилактическое питание -- лікувально-профілактичне харчування -- питание спортсменов -- харчування спортсменів -- питание пожилых людей -- харчування літніх людей -- питание туристов -- харчування туристів -- диетическое питание -- дієтичне харчування -- рациональное питание -- раціональне харчування -- лечебные диеты -- лікувальні дієти -- химический состав -- хімічний склад
Анотація: Роль различных органов и систем организма в физиологии питания и значение пищевых факторов для нормального его функционирования.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуденко, Нина Васильевна; Эйдельман, Мальвина Михайловна
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

9.
53.51я2
Г 93


    Губергриц, Александр Яковлевич.
    Лечебное питание [] : [справ. пособие] / А. Я. Губергриц, Ю. В. Линевский. - 3-е изд., перераб. и доп. - Киев : Выща шк., 1989. - 398 с. : рис., табл. - Лит.: с. 386-387. - Предм. указ.: с. 388-395. - ISBN 5-11-00-1443-4 : 1.60 р.
ББК 53.51я2
Рубрики: Дієтотерапія--Дієтична кулінарія--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
лечебное питание -- лікувальне харчування -- рациональное питание -- раціональне харчування -- лечебное голодание -- лікувальне голодування -- пищевые рационы -- харчові раціони -- лечебные диеты -- лікувальні дієти -- диетическое питание -- дієтичне харчування
Анотація: Освещены вопросы диетотерапии при различных заболеваниях внутренних органов. Даны характеристики основных диет и рекомендации по их применению в сочетании с медикаментозной терапией.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Линевский, Ю. В.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
612.3(075.8)
Ф50


   
    Фізіологія харчування: практикум [] : навч. посібник / [Павлоцька Л. Ф. та ін.]. - Суми : Унів. книга, 2013. - 151, [1] с. : табл. - Дод.: с.59-149. - Л-ра: с. 150-151. - ISBN 978-966-680-550-1 : 45.00 грн
УДК
ББК 28.073я73 + 51.230я73
Рубрики: Харчування--Фізіологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
травна система -- пищевая система -- нейрогуморальна система регуляції -- нейрогуморальная система регуляции -- добовий раціон харчування -- суточный рацион питания -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- харчування дітей -- питание детей -- питание пожилых людей -- харчування людей похилого віку -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Анотація: Практикум містить детальний опис лабораторних та лабораторно-практичних занять із складання раціонів харчування різних груп населення, розглядається будова та функції травної системи людини.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Левітін, Є. Я.; Цихановська, І. В.
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

11.
641.1:613.26
П22


    Пашковский, Анатолий.
    Овощи. Картофель. Грибы (пищевые, диетические, лечебные свойства) [] / Анатолий Пашковский. - Житомир : Рута, 2013. - 389, [3] с. : ил., фото. - Лит.: с. 389. - ISBN 978-617-581-153-5 : 50.00 грн
УДК
ББК 36.996 + 53.51
Рубрики: Дієтотерапія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- раціональне лікувальне харчування -- рациональное лечебное питание -- овочі в дієтотерапії -- овощи в диетотерапии -- овочі та нітрати -- овощи и нитраты -- протирадіаційна терапія -- противорадиоционная терапия -- переробка овочевої продукції -- переработка овощной продукции -- цукровий діабет -- сахарный диабет
Анотація: В книзі викладено особливості харчових, дієтичних, лікувальних властивостей овочів, картофелю, грибів. Описано косметичні властивості цих культур, їх використання для косметичних масок і лікувальних компресів. Подаються рецепти цілющих овочевих страв для хворих на діабет, новітні методи консервування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

12.
613.24
В75


    Воронцова, Галина.
    Диета по-кремлевски. Лучший способ сбросить вес! [] / Г. И. Воронцова. - СПб. : Невский проспект, 2005. - 123, [5] с. : табл. - (Диета красоты и здоровья). - ISBN 5-94371-877-Х : 8.00 грн
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Дієтотерапія--Дієтична кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
диетическое питание -- дієтичне харчування -- диетотерапия -- дієтотерапія -- продукты питания -- продукти харчування -- лишний вес -- зайва вага -- похудение -- схуднення -- правильное питание -- правильне харчування -- низкокалорийные рецепты -- низькокалорійні рецепти -- углеводы -- вуглеводи -- низкокалорийные меню -- низькокалорійні меню
Анотація: Самая популярная в этом году диета - по-кремлевски. Потому что она действительно работает. Потому что она проста, не требует больших затрат, легка в осуществлении и практически не ограничивает никаких продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

13.
613.2(075.8)
З-91


    Зубар, Надія Миколаївна.
    Фізіологія харчування: практикум [] : навч. посібник / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова. - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 207, [1] с. : табл. - Дод.: с. 153-204. - Л-ра: с. 205-207. - ISBN 978-611-01-0423-4 : 50.00 грн
УДК
ББК 51.230я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
індивідуальне фактичне харчування -- индивидуальное фактическое питание -- основи раціонального харчування -- основы рационального питания -- диференційоване харчування -- дифференцированное питание -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- диетическое питание -- дієтичне харчування
Анотація: Висвітлено сучасний стан наук про харчування, принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з групи ризику та хворих.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Руль, Юрій Володимирович; Булгакова, Магда Костянтинівна
Примірників всього: 2
ВСМЛ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВСМЛ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

14.
36.997
У45


   
    Українська кухня [] / [М. І. Георгієвський та ін.]. - 3-те вид., доп. - К. : Мистецтво, 1992. - 304 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-7715-0626-5 : 140.00 крб
ББК 36.997
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
естетика харчування -- эстетика питания -- режим харчування -- режим питания -- закуски -- холодні страви -- холодные блюда -- другі страви -- вторые блюда -- напої -- напитки -- кухонне обладнання -- кухонное оборудование -- сервірування стола -- сервировка стола -- домашні заготівлі -- домашние заготовки -- домашня переробка овочів -- домашняя переработка овощей -- домашня переробка грибів -- домашняя переработка грибов -- домашня переробка плодів -- домашняя переработка плодов -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Анотація: Рецепти приготування найрізноманітніших національних страв - від багатьох видів борщів, капусняків та юшок до улюблених напоїв наших предків - меду, квасу, пива та славнозвісних настоянок.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Георгієвський, Микола Іванович; Мельман, Михайло Євдокимович; Шадура, Олена Аврамівна; Шемякінський, Олексій Іванович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
641.1(075.8)
Н90


   
    Нутриціологія [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. - Х. : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 433-559. - ISBN 978-966-2678-13-0 : 160.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи
   Нутриціологія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Анотація: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федірівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Дуденко, Н. В. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

16.
711.455(075.8)
З-13


    Заваріка, Г. М.
    Курортна справа [] : навч. посібник / Г. М. Заваріка ; М-во освіти і науки України. - К. : Центр учбов. л-ри, 2015. - 263, 1 с. : рис., табл. - Термін. слов.: с. 200-205. - Л-ра: с. 206-210. - Дод.: с. 211-263. - ISBN 978-617-673-358-4 : 68.00 грн
УДК
ББК 53.549я73
Рубрики: Курортологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
кліматотерапія -- климатотерапия -- класифікація курортів -- классификация курортов -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- бальнеологічні курорти -- бальнеологические курорты -- кліматичні курорти -- климатические курорты -- кліматокумисолікувальні курорти -- климатокумысолечебные курорты -- приморські курорти -- приморские курорты -- курорти Європи -- курорты Европы -- курорти Азії -- курорты Азии -- курорти Африки -- курорты Африки -- курорти Америки -- курорты Америки -- курорти Океанії -- курорты Океании -- курорти України -- курорты Украины -- охорона курортних ресурсів -- охрана курортных ресурсов
Анотація: Еволюція курортів в світі та система організації курортної справи в Україні, основні фактори розвитку курортів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України
Примірників всього: 2
ВСМЛ (2)
Свободны: ВСМЛ (2)
Знайти схожі

17.
51.230
С51


    Смоляр, Владимир Иванович.
    Оздоровительное питание (с рецептами натуропатической кухни) [] / В. И. Смоляр. - Киев : Здоров’я, 1999. - 183 с. : рис., табл. - ISBN 5-341-02739-8 : 2.00 грн
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Науково-популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- сбалансированное питание -- збалансоване харчування -- целебные плоды -- цілющі плоди -- витамины весной -- вітаміни весною -- природное питание -- природне харчування -- диетическое питание -- дієтичне харчування -- натуропатическая кухня -- натуропатична кухня -- здоровое питание -- здорове харчування -- методы очищения организма -- методи очищення організму -- страви багаті водою -- пища багатая водой -- меню українців -- меню украинцев
Анотація: Рассказывается о правильном питании с учетом народных традиций, приведена его новая концепция.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 6
ВВ (4), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (4), ФОНД (2)
Знайти схожі

18.
51.1(2)2
О-95


   
    Очищение и лечение проростками зерновых культур [] / [сост. В. Преображенский]. - Донецк : БАО, 2002. - 32 с. - ISBN 966-548-479-6 : 1.20 грн
ББК 51.1(2)2
Рубрики: Народна медицина--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
проростки зернових культур -- проростки зерновых культур -- пророщенные зерна -- пророщені зерна -- лікування пророщеними зернами -- лечение пророщенными зернами -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Анотація: Веками человечество пыталось отыскать рецепт идеальной пищи. Этой пищей оказались проростки зерновых культур, употребляя которые можно не только излечить целый ряд недугов, но и предупредить возникновение многих заболеваний.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Преображенский, Владимир \сост.\
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

19.
51.204
О-80


   
    От болезни к здоровью [] / [сост.: Л. П. Камрат и др.]. - Днепропетровск : Росток, 1995. - 389 с. : рис. - ISBN 5-7707-6818-5 : 280000.00 крб
ББК 51.204
Рубрики: Здоров'я населення--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
рецепты народной медицины -- рецепти народної медицини -- старение организма -- старіння організму -- омолодження організму -- омоложение организма -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- масаж -- массаж -- самомассаж -- самомасаж -- бальнеология -- бальнеологія -- гідротерапія -- гидротерапия -- карма
Анотація: В книге представлена информация о деятельности человеческого организма, методы самомассажа, водолечение, гидротерапия, лечебное питание и др.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Камрат, Л. П. \сост.\; Колотило, О. С. \сост.\; Камрат, Е. П. \сост.\; Хохлов, В. Г. \сост.\
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

20.
51.230
В84


   
    Все о раздельном питании [] / сост. А. В. Казакевич. - Донецк : БАО, 2001. - 192 с. : табл. - ISBN 966-548-295-5 : 7.50 грн
ББК 51.230
Рубрики: Роздільне харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
система роздільного харчування -- система раздельного питания -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- раціональне харчування -- рациональное питание -- вегетаріанство -- вегетарианство -- сироїдіння -- сыроедение -- кулинарні рецепти -- кулинарные рецепты -- лечебное голодание
Анотація: О системе раздельного питания.


Дод.точки доступу:
Казакевич, Алла Викторовна \сост.\
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-35 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)