Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=питание студентов<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
613.2(075.8)
П 12


    Павлоцька, Л. Ф.
    Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [] : навч. посібник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - Суми : Унів. кн., 2007. - 441 с. - Л-ра: с. 438-440. - ISBN 978-966-680-347-7 : 095.30 грн, 052.00 грн
УДК
ББК 51.23я73 + 28.072я73
Рубрики: Гігієна харчування--Навчальні видання для вищої школи--Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
гигиена питания -- білки -- белки -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- вегетаріанське харчування -- вегетарианское питание -- роздільне харчування -- раздельное питание -- сироїдіння -- сироедение -- харчові отруєння -- пищевые отравления
Анотація: Гігієна харчування людини з урахуванням вікових та фізіологічних особливостей на тлі шкідливих чинників.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Дуденко, Н.В.; Димитрієвич, Л.Р.
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВСМЛ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВСМЛ (1)
Знайти схожі

2.
642.5(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 342 с. : рис. - ISBN 978-966-364-867-5 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторани--Громадське харчування--Організація--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанні послуги -- ресторанные услуги -- торгівельні приміщення -- торговые помещения -- інтер'єр ресторану -- интерьер ресторана -- ресторанний буфет -- ресторанный буфет -- устаткування залів -- оборудование залов -- столовий посуд -- столовая посуда -- меню -- прейскурант -- підготовка до обслуговування -- подготовка к обслуживанию -- обслуговування в ресторанах -- обслуживание в ресторане -- подача страв і напоїв -- подача блюд и напитков -- банкет -- фуршет -- банкет-коктейль -- банкет чай -- буфет-фуршет-гірка -- банкет прийом "шведський стіл" -- банкет прием "шведский стол" -- спеціальне обслуговування -- специальное обслуживание -- харчування пасажирів -- питание пассажиров -- обслуговування весіль -- обслуживание свадеб -- прогресивні технології -- прогрессивные технологии -- обслуговування виробничих підприємств -- обслуживание производственных предприятий -- харчування учнів шкіл -- питание учеников школо -- питание студентов -- харчування студентів
Анотація: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Русавська, В.А.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
796:504
Г 82


    Грибан, Григорій Петрович.
    Проблеми екології у фізичному вихованні [] / Г. П. Грибан. - Житомир : Рута, 2008. - 182 с. : табл. - Л-ра: с. 161-181. - ISBN 978-966-8162-21-3 : 040.00 грн
УДК
ББК 75.1 + 28.081
Рубрики: Фізичне виховання в вищих навчальних закладах--Екологічна освіта
   Студенти--Фізичне виховання--Екологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
екологічна освіта -- экологическое образование -- екологічне виховання -- экологическое воспитание -- екологічна свідомість -- экологическое сознание -- екологічна культура -- экологическая культура -- харчування студентів -- питание студентов -- забруднення харчових продуктів -- загрязнение продуктов питания -- біогенне забруднення -- биогенное загрязнение -- радіаційне забруднення -- радиационное загрязнение -- местные издания -- місцеві видання
Анотація: Концептуальні та практичні аспекти екологічної освіти і виховання студентської молоді під час занять з фізичного виховання; джерела забруднення навколишнього середовища, харчових продуктів та продовольчої сировини нітратами, пестицидами, радіонуклідами тощо та їх вплив на стан здоров'я людини.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
КР (1), ФОНД (2)
Свободны: КР (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

4.
641.1(075.8)
Н90


   
    Нутриціологія [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. - Х. : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 433-559. - ISBN 978-966-2678-13-0 : 160.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи
   Нутриціологія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Анотація: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федірівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Дуденко, Н. В. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
94(477): 378-057.87]"19/20"
К84


    Кругляк, Марина Едуардівна.
    Життя та побут студентства підросійської України другої половини XIX - початку ХХ ст. [] : монографія / Марина Кругляк ; [за ред. авт.]. - Житомир : Волинь, 2015. - 462, [2] с. : іл., табл., портр. - Скор.: с. 4. - Дод.: с. 367-390. - Літ.: с. 391-447. - Геогр. покажч.: с. 448-450. - Ім. покажч.: с. 451-461. - ISBN 978-966-690-205-7 : 60.00 грн
УДК
ББК 63.3(4УКР)6
Рубрики: Студенти--Побут--Історія--Україна, 19 - поч. 20 ст.--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- соціально-правове становище студентства -- социально-правовое положение студечества -- студентський бюджет -- студенческий бюджет -- харчування студентів -- питание студентов -- студентська ментальність -- студенческий менталитет -- дозвілля студентства -- отдых студенчества
Анотація: В монографії розглянуто питання життя та побуту студенства в підросійській Україні другої половини 19 та початку 20 століття.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кругляк, Марина Едуардівна \ред.\; Кругляк, Марина Едуардівна (канд. істор. наук ; 1984 р.) \про неї\
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

6.
51.230
А 35


   
    Азбука харчування. Раціональне харчування [] / [Г. І. Столмакова та ін.] ; за ред.: Г. І. Столмакової, І. О. Мартинюка // . - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Бібліогр.: с. 194-195
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
харчування -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- продукти харчуванння -- продукты питания -- питание -- харчування школярів -- питание школьников -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування вагітних -- питание беременных -- харчування літніх людей -- питание пожилых людей -- харчування спортсменів -- питание спортсменов
Анотація: Викладені основні принципи раціонального збалансованого харчування людини залежно від характеру діяльності та віку.


Дод.точки доступу:
Столмакова, Г. І.; Мартинюк, І. О.; Медчук, І. К.; Новікова, К. П.; Столмакова, Г. І. \ред.\; Мартинюк, І. О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)