Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Гігієна харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
613.2(075.8)
Г46


   
    Гігієна харчування з основами нутриціології [] : [підручник / В. І. Ципріян та ін.] ; за ред. В. І. Ципріяна. - Киъв : Здоров'я, 1999. - 566, [2] с. : схеми, табл. - Бібліогр. в кінці глав. - ISBN 5-311-01159-9 : 36.42 грн, 23.00 грн, 36.42 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Гігієна харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
харчові отруєння -- пищевые отравления -- нутриціологія -- нутрициология -- гигиена питания -- харчові продукти -- пищевые продукты
Анотація: Висвітлено гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, описано основи лікувально-профілактичного та дієтичного харчування, виходячи з сучасної теорії харчування і вчення про функції їжі та біологічну дію на організм.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ципріян, В. І.; Ванханен, В. Д.; Ванханен, В. В.; Смолянський, Б. Л.; Ципріян, В. І. \ред.\
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВСМЛ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (2)
Знайти схожі

2.
504:613.2(075.8)
З-33


    Запольський, Анатолій Кирилович.
    Екологізація харчових виробництв [] : підручник / А. К. Запольський, А. І. Українець. - Київ : Вища школа, 2005. - 423 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - Предм. покажч.: с. 420-423. - ISBN 966-642-294-8 : 34.00 грн, 036.50 грн, 038.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Гігієна харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Безпека харчування--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
елементи їжі -- раціональне харчуванняя -- екологічна безпечність продуктів харчування -- екологічна експертиза -- еколого-економічне управління підприємством -- оптимізація технологічних процесів -- екологічний інжиніринг -- промислові забруднення -- комплексна переробка харчової сировини -- утилізація харчових відходів -- вода в харчовій промисловості -- "зелена" модернізація харчового підприємства -- екологічна упаковка -- енергозбереження виробництва
Анотація: Питання екологізації харчових виробництв, характеристика харчових продуктів та принципи раціонального харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Українець, Анатолій Іванович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.


    Виольева, Л.
    Целительная трапеза [Текст] / Л. Виольева // Наука и религия : Ежемесячный научно-популярный журнал. - М., 2007. - N 9. - С. 54-57
Рубрики: Історія філософія--піфагорійці--Греція
   Гігієна харчування

   Кулінарія--історія

   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)