Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
338.439(477.42)
В 52


   
    Виробники продуктів харчування на Житомирщині [] : інформ. довідник / Голов. упр. статистики у Житомир. обл. ; [за ред. Г. А. Пашинської]. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2008. - 57 с. : табл. - 043.20 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4Ж)306.7
Рубрики: Харчові продукти
   Харчова промисловість--Продукція, 2007 р.--Статистичні матеріали

   Харчові підприємства--Житомирська область--Довідкові видання

   Житомирська область--Харчові підприємства
    Житомирська область--Харчова промисловість--Продукція--Економічна статистика, 2007 р.

Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания
Анотація: Назви, адреси, телефоним, факси підприэмств і організацій Житомирщини, що займаються виробництвом харчових продуктів та виробництво окремих видів продукції харчової промисловості області в 2007 році.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пашинська, Г.А. \ред.\; Голов. упр. статистики у Житомир. обл.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
641.1(075.8)
Н90


   
    Нутриціологія [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. - Х. : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 433-559. - ISBN 978-966-2678-13-0 : 160.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи
   Нутриціологія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Анотація: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федірівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Дуденко, Н. В. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
637.514.7
Ф17


    Файвышевский, Михаил Львович.
    Переработка пищевой кости [] / М. Л. Файвышевский. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 176 с. : рис., табл. - Лит.: с. 174. - 0.65 р.
УДК
ББК 36.929
Рубрики: Харчові продукти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые продукты -- мясокостные полуфабрикаты -- м'ясокісткові напіфабрикати -- костный пищевой жир -- кістковий харчовий жир -- пищевые костные бульоны -- харчові кісткові бульйони -- пищевые костные добавки -- харчові кісткові добавки -- безотходная переработка кости -- безвідходна технологія переробки кісток
Анотація: Приведены различные методы получения полуфабрикатов, мясной массы, пищевого жира, пищевых добавок их костного сырья убойных животных.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
392.8:616.33-008.4
Р76


    Россі, Паоло.
    Їсти [] = Mangiare : потреба, бажання, одержимість / Паоло Россі ; пер. з італ. Любов Котляр. - Львів : Вид-во Анетти Антоненко, 2018. - 151, [1] с. - Бібліогр. в підрядковій прим. - Ім. покажч.: с. 147-150. - ISBN 978-617-7192-92-2 : 78.75 грн
УДК
ББК 63.5 + 54.132
Рубрики: Харчові продукти--Популярні видання
   Хвороби органів травлення--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
їжа -- харчування -- міфи масової культури -- анорексія -- голодування -- піст -- канібали -- вампіри -- прогнози глобалізації -- правильне харчування
Анотація: Автор шукає і знаходить відповіді на безліч питань і розвінчує небезпечні міфи масової культури, адже він десятиліттями досліджував історію ідей та культур, тож його надзвичайно цікаві й неординарні міркування на (для когось) буденну тему споживання їжі - голод та ожиріння, піст і святість, їжа як манія, глобалізація й апокаліпсис, "натуральна" та "ненатуральна" їжа, анорексія, фобії, мода - дадуть змогу подивитися на історію цивілізації під іншим кутом, стануть одкровенням і справжнім відкриттям для великого кола читачів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Котляр, Любов \пер.\
Примірників всього: 4
ЧЗ (3), ФОНД (1)
Свободны: ЧЗ (3), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
641-053.5
С81


   
    100 фактів про їжу [] / Сем Бер [та ін.] ; іл.: Федеріко Маріані й Парко Поло ; пер. з англ. Ганна Лелів. - Київ : Книголав, 2020. - 127, [1] с. : іл. - (Дитяча полиця). - Слов.: с. 118-121. - Алф. покажч.: с. 122-126. - ISBN 978-617-7820-39-9 : 187.50 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Харчові продукти--Науково-популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
державна програма 2020 -- продукти харчування
Анотація: «100 фактів про їжу» — дитяча енциклопедія про їжу, її технології виробництва, а також неочікувані відкриття. Всередині не лише цікаві факти про продукти, які ми вживаємо у їжу, історію страв чи дивні смакові вподобання історичних особистостей, а й потрібна базова інформація про поживні речовини, вітаміни, особливості тих чи інших продуктів. Із книжкою «100 фактів про їжу» читачі зможуть дізнатися про свій організм, про корисну та шкідливу їжу, а також про те, як їжа може змінити світ. Видання дасть змогу читачу дізнатись, чому зробити желе з ківі неможливо, скільки мільярдів чашок напоїв щодня випивають люди, а також, які прянощі дорожчі за срібло і золото.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бер, Сем; Фірт, Рейчел; Голл, Роуз; Джеймс, Еліс; Маріані, Федеріко \худож.\; Поло, Парко \худож.\; Лелів, Ганна \пер.\
Примірників всього: 1
ІЧЗ (1)
Свободны: ІЧЗ (1)
Знайти схожі

6.


    Ільченко, Н.
    Сезонні застереження: підтримайте свій організм узимку [] / Н. Ільченко // Безпека життєдіяльності. - 2021. - N 2. - С. 11
Рубрики: Охорона здоров’я
   Харчові продукти


Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)