Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=напівфабрикати<.>
Загальна кількість знайдених документів : 47
Показані документи с 1 за 20
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-47 
1.
Шифр: ovuk/2007/44
   Журнал

Офіційний вісник України [Текст]. - К. : Головне державне об'єднання правової інформації, 1996 - . - Виходить двічі на тиждень
2007р. N 44
Зміст:
Україна. Верховна Рада. Закон. Про внесення змін до Кримінального крдексу України щодо встановлення відповідальності за незаконні дії стосовно отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів: Закон України від 5 квіт. 2007 р. № 875-v. - С.11.
Україна. Верховна Рада. Закон. Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності: Закон України від 5 квіт. 2007 р. № 877-v. - С.12-21.
Україна. Верховна Рада. Закон. Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за правопорушення у сфері карантину рослин: Закон України від 19 квіт 2007 р. № 956-v. - С.22.
Україна. Верховна Рада. Закон. Про внесення змін до Закону України " Про ліцензування певних видів господарської діяльності": Закон України від 19 квіт 2007 р. № 961-v. - С.22.
Україна. Верховна Рада. Закон. Про організацію та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні: Закон України від 19 квіт 2007 р. № 962-v. - С.22-27.
Україна. Верховна Рада. Закон. Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України щодо відповідальності за порушення правил радіаційної безпеки: Закон України від 19 квіт. 2007 р. № 966-v. - С.27.
Україна. Верховна Рада. Закон. Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань військового обов'язку і військової служби: Закон України від 11 трав. 2007 р. № 1014-v. - С.28-35.
Україна. Верховна Рада. Закон. Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо здійснення державного архітектурно-будівельного контролю за сприяння інвестиційної діяльності у будівництві: Закон України від 16 трав. 2007 р. № 1026-v. - С.35-38.
Україна. Верховна Рада. Закон. Про внесення змін до статті 14 Закону України "Про лікарські засоби": Закон України від 17 трав. 2007 р. № 1034-v. - С.38.
Україна. Верховна Рада. Закон. Про внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України щодо боротьби з ядерним тероризмом у зв'язку з ратифікацією Иіжнародної конвенції про боротьбу з актами ядерного тероризму: Закон України від 24 трав. 2007 р. № 1071-v. - С.38.
Україна. Верховна Рада. Закон. Про внесення змін до статті 26 Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів": Закон України від 31 трав. 2007 р. № 1104-v. - С.39.
Україна. Верховна Рада. Закон. Про внесення зміни до Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про вивізне (експортне) мито на відходи та брухт чорних металів": Закон України від 31 трав. 2007 р. № 1105-v. - С.40.
Україна. Верховна Рада. Закон. Пр внесення змін до Закону України "Про ставки вивізного (експортного) мита на брухт легованих металів, брухт кольорових металів та напівфабрикати з їх використанням": Закон України від 31 трав. 2007 р. № 1106-v. - С.40.
Україна. Верховна Рада. Закон. Про внесення змін до Закону України "Про стандарти, технічні регламенти та процедури оцінки відповідності": Закон України від 31 трав. 2007 р. № 1107-v. - С.41.
Україна. Верховна Рада. Закон. Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2007 рік": Закон України від 1 черв. 2007 р. № 1119-v. - С.43.
Україна. Верховна Рада. Закон. "Про порядок здійснення розрахунків в іноземній валюті": Закон України від 31 трав. 2007 р. № 1108-v. - С.42.
Україна. Верховна Рада. Постанова. Про уточнення найменування села Вільшана Ічнянського району Чернігівської області: Постанова Верховної Ради України від 7 черв. 2007 р. № 1154-v. - С.55.
Україна. Верховна Рада. Закон. Про перейменування селища міського типу Станично-Луганське Станично-Луганського району Луганської області: Постанова Верховної Ради України від 7 черв. 2007 р. № 1155-v. - С.56.
Україна. Президент (2005-; В.А.Ющенко). Указ. Питання Секретаріату Президента України: Указ Президента України від 6 черв. 2007 р. № 507/2007. - С.57-59.
Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про затвердження Статуту державного концерну "Укрморпорт": Постанова Кабінету міністрів України від 12 черв. 2007 р. № 814. - С.59-66.
Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про затвердження Національного плану розвитку системи охорони здоров'я на період до 2010 року: Постанова Кабінету Міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 815. - С.66-73.
Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про доповнення пункту 3 Порядку вилучення і передачі військового майна Збройних сил: Постанова Кабінету Міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 816. - С.73.
Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 29 листопада 2001 р. № 1603 ["Про утворення Координаційної ради з питань формування національної екологічної мережі"]: Постанова Кабінету Міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 817. - С.73-75.
Україна. Верховна Рада. Постанова. Про визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України з питань колегії Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи: Постанова Кабінету Міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 818. - С.75.
Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 4 берез. 2004 р. № 257 ["Про затвердження переліку посад наукових (науково-педагогічних) працівників підприємств, установ, організацій, вищих навчальних закладів 111-1V рівнів акредитації, перебування на яких дає право на призначення пенсії та виплату грошової допомоги у разі виходу на пенсію відповідно до статті 24 Закону України "Про наукову і ноуково-технічну діяльність"]: Постанова Кабінету Міністрів від 13 черв. 2007 р. № 819. - С.76.
Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про невідкладні заходи щодо подальшого розвитку Національного історико-меморіального заповідника "Биківнянські могили": Постанова Кабінету Міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 820 . - С.77.
Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про внесення змін до Правил надання населенню послуг з газопостачання: Постанова Кабінету Міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 821. - С.78-81.
Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про доповнення пункту 3 Порядку відрахування господарськими організаціями до державного бюджету частини чистого прибутку (доходу): Постанова Кабінету Міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 822. - С.81.
Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про доповнення пункту 2 Порядку використання у 2007 році коштів, передбачених у державному бюджеті Міністерству промислової політики за деякими програмами: Постанова Кабінету Міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 823. - С.82.
Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про внесення змін у додатки 1 і 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 22 червня 2004 р. № 794 ["Про утворення Національної акціонерної компанії "Енергетична компанія України"]: Постанова Кабінету Міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 824. - С.82-84.
Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про представників від центральних органів виконавчої влади в експертній комісії для проведення науково-громадської експертизи набору продуктів харчування, набору продовольчих товарів і набору послуг для встановлення прожиткового мінімуму: Постанова Кабінету Міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 827. - С.84.
Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про внесення зміни до пункту 14 Положення про Почесну грамоту Кабінету Міністрів України: Постанова Кабінету Міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 828. - С.85.
Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про внесення змін до пункту 1 постанови КАбінету Міністрів України від 12 липня 1999 р. № 1228 ["Про надання суб'єктам зовнішньоекономічної діяльності повноважень на право здійснення експорту, імпорту товарів військового призначення та товарів, які містять відомості, що становлять державну таємницю"]: Постанова Кабінету Міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 829. - С.85.
Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про затвердження Положення про Державну службу експортного контролю України: Постанова Кабінету Міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 830. - С.86.
Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про затвердження Державної цільової правоохоронної програми "Облаштування та реконструкція державного кордону" на період до 2015 року: Постанова Кабінету Міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 831. - С.89-253.
Україна. Кабінет Міністрів. Розпорядження. Про введення додатково посади заступника Міністра аграрної політики України: Розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 391-р. - С.253.
Україна. Кабінет Міністрів. Розпорядження. Про введення додатково посади першого заступника Голови Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики: Розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 400-р. - С.253.
Україна. Кабінет Міністрів. Розпорядження. Про введення додатково посади заступника ГоловиДержавного комітету України з питань регуляторної полятики та підприємництва: Постанова Кабінету Міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 402-р. - С.253.
Україна. Кабінет Міністрів. Розпорядження. Про утворення Херсонського державного морського інституту:Розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 414-р. - С.254.
Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про присвоєння імені Ярослава Кондратьєва юридичному ліцею Київського національного університету внутрішніх справ: Розпорядження Кабінету міністрів України від 13 черв. 2007 р. № 417-р. - С.254.
Є примірники у відділах: всього 1 : БГ (1)
Вільні: БГ (1)

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Знайти схожі
Перейти до описів статей

2.


   
    Україна. Верховна Рада. Закон. Пр внесення змін до Закону України "Про ставки вивізного (експортного) мита на брухт легованих металів, брухт кольорових металів та напівфабрикати з їх використанням": Закон України від 31 трав. 2007 р. № 1106-v [Текст] // Офіційний вісник України : Збірник нормативно-правових актів. - К. : Головне державне об'єднання правової інформації, 2007. - N 44. - С. 40.
Рубрики: Закон
   Адміністративне право

   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : БГ (1)
Вільні: БГ (1)

Знайти схожі

3.
664.66/.664.69(076.5)
Л 12


   
    Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв [] : навч. посібник / [В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 341 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с318. - Дод.: с.319-331. - ISBN 966-364-173-8 : 060.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи
   Макаронне виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
хлібопечення -- пшеничне борошно -- житнє борошно -- контроль якості зерна -- органолептичні показники -- біохімічні процеси хлібопечіння -- хлібобулочні вироби -- сухарніі вироби -- бубличні вироби -- макарони -- хлібні напівфабрикати -- кореляція
Анотація: Практикум з визначення якості та технологічних властивостей борошна, контролю напівфабрикатів і готових виробів хлібопекарського і макаронного виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дробот, В.І.; Арсеньєва, Л.Ю.; Білик, О.А.; Доценко, В.Ф.; Дробот, В.І. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
663/664(075.8)
Д 69


    Дорохіна, Марія Олексіївна.
    Технологія продукції харчування у таблицях і схемах [] : навч. посібник / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - К. : Кондор, 2008. - 280 с. : табл. - Спис. використ. л-ри: с.277. - ISBN 978-966-357-148-1 : 043.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Харчові технології--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
холодні страви і закуски -- супи -- соуси -- продуктові напівфабрикати -- оброблення овочів та грибів -- страви із круп і бобових -- страви з яєць -- м'ясні страви -- рибні страви -- солодкі страви -- технологія напоїв -- кондитерські вироби -- дріжджеве тісто -- бездріжджове тісто -- оздоблення напівфабрикатів
Анотація: Нові підходи до викладення технології продукції харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Капліна, Т.В.
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

5.
663/664(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 544 с. : табл., рис. - Л-ра: с.528. - ISBN 978-966-364-803-3 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
еволюція європейського харчування -- функції їжі -- гігієна харчування -- індустрія здорового харчування -- адекватне харчування -- харчові інгредієнти -- функціональні продукти -- функціональне харчування -- харчові добавки -- біологічно активні добавки -- біокоректори -- нетрадиційна харчова сировина -- зерноборошняні товари -- біотехнологічні продукти -- цукристі кондитерські вироби -- функціональні напої -- профілактичні напої -- адаптогенні напої -- молочні продукти -- молочні про-і пребіотичні продукти -- жирові продукти -- олієжирові продукти -- емульсійні жирові продукти -- м'ясні продукти -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- рибні товари
Анотація: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Завгородня, В.М.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
637.5(075)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [] : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2-е вид. переробл. і допов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 378 с. : рис., табл. - Л-ра: с.373. - ISBN 978-966-364-787-6 : 071.50 грн, 69.00 грн, 81.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: Товарознавство--М'яснІ продукти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо тварин -- мясо животных -- субпродукти -- субпродукты -- м'ясо птиці -- мясо птицы -- зберігання м'яса -- хранение мяса -- товарознавчо-санітарна експертиза -- товароведческо-санитарная экспертиза -- м'ясні копченості -- мясные копчености -- ковбасні вироби -- колбасные изделия -- м'ясні консерви -- мясные консервы -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- правила продажу м'яса -- правила продажи мяса
Анотація: Для бакалаврів напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" з дисципліни ""Товарознавство продовольчих товарів".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лозова, Т.М.
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

7.
664(075)
О-16


   
    Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості [] : підручник / В. Г. Мирончук [та ін.] ; за ред. В. Г. Мирончука. - 2-е вид., переробл. і допов. - Вінниця : Нова книга, 2007. - 642 с. : рис. - Л-ра: с.633-636. - 098.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчова промисловість--Навчальні видання для вищої школи
   Харчове обладнання--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові виробництва -- пищевые производства -- продукти харчування -- продукты питания -- склади -- склады -- обладнання для механічної переробки сировини -- оборудование для механической переработки сырья -- обладнання для проведеня теплових процесів -- оборудование для проведнния тепловых процессов -- екстрагування -- экстрагирование -- обладнання для сушіння харчових продуктів -- оборудование для сушки пищевых продуктов -- основи розрахунку хлібопекарських печей -- основы расчёта хлебопекарских печей -- обладнання для виробництва солоду -- оборудование для производства солода -- обладнання для виробництва спирту -- оборудование для производства спирта -- переробна промисловість -- перерабатывающая промышленность -- обладнання пивоварного виробництва -- оборудование пивовареннного производства -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- харчова сировина -- пищевое сырьё -- технологія ремонту харчового обладнання -- технология ремонта пищевого оборудования -- стерелізатори -- стерилизаторы -- пастеризаційні установки -- пастеризационные установки
Анотація: Розкрито питання обладнання підприємств переробної та харчової промисловості, його монтажу, ремонту та експлуатації.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мирончук, В. Г.; Гулий, І. С.; Пушанко, М. М. ; Орлов, Л. О.; Українець, А. І.; Мирончук, В. Г. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
664.6(075.8)
Т 38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / за ред. Г. М. Лисюка. - Суми : Унів. кн., 2009. - 464 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.460-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 065.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
   Хлібні вироби--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
сировина хлібобулочних виробів -- структура тіста -- здобні булочні вироби -- борошняні кулінарні вироби -- випічні напівфабрикати -- хлібобулочні напівфабрикати -- дріжджове тісто -- желе -- оздоблювальні напівфабрикати -- креми -- торти -- національні борошняні кондитерські вироби -- тістечка -- рулети -- печиво -- рецептура борошняних виробів -- якість кондитерських виробів -- санітарні вимоги
Анотація: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лисюк, Г. М. \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

9.
636.5(075.8)
А 72


    Антипова, Л. В.
    Технология и оборудование птицеперерабатывающего производства [] : учеб. пособие / Л. В. Антипова, С. В. Полянских, А. А. Калачев. - Санкт-Петербург : Гиорд, 2009. - 512 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 508. - ISBN 978-5-98879-067-9 : 555.00 грн
УДК
ББК 36.93я73
Рубрики: Птахопродукти--Виробництво--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
птицеводство -- забой птицы -- забій птиці -- холодильная обработка птицы -- холодильна обробка птиці -- разделка птицы -- розділ птиці -- полуфабрикаты из мяса птицы -- напівфабрикати із м'яса птиці -- маринованные полуфабрикаты -- мариновані напівфабрикати -- механическая обвалка птицы -- механічне обвалювання птиці -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- кулинарные изделия из мяса птицы -- кулінарні вироби із м'яса птиці -- перо и пух -- яйцо -- сухие яйцепродукты -- сухі яйцепродукти -- замороженные яйцепродукты -- заморожені яйцепродукти -- санитарная обработка -- санітарна обробка -- технологическое проектирование птицеперерабатывающих предприятий -- технологічне проектування птахопереробних підприємств -- цех убоя птицы -- цех забою птиці -- расчет производственных площадей -- розрахунок виробничих площадок
Анотація: Пищевая и биологическая ценность мяса птицы, яиц и побочносо сырья, традиционные и современные технологии и оборудование переработки птицы, производство яйцепродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полянских, С. В.; Калачев, А. А.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
664.68(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / Ростовський В. С., Новікова О. В. - Київ : Ліра-К, 2009. - 573, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573. - ISBN 978-966-969-38-6-0 : 75.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерський посуд -- кондитерська сировина -- кондитерські напівфабрикати -- креми -- тісто -- торти -- тістечка -- вироби з черствого хліба -- стандартизація -- контроль якості -- кондитерський цех -- охорона праці -- санітарні вимоги -- протипожежні заходи
Анотація: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, Олена Володимирівна
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

11.
641/642(075.8)
Ш96


    Шумило, Ганна Іванівна.
    Технологія приготування Їжі [] : навч. посіб. / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2008. - 506 с. : рис. - Літ.: с. 504. - ISBN 966-825-106-7 : 56.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарна обробка продуктів -- овочі -- кулінарна обробка риби -- м'ясні напівфабрикати -- напівфабрикати з птиці -- перші страви -- соуси -- овочеві гарніри -- круп'яні страви -- рибні страви -- другі м'ясні страви -- страви з яєць -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- борошняні страви -- страви з концентратів -- лікувальне харчування -- харчування учнів ПТУ -- харчування школярів
Анотація: Способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатівта страв відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

12.
331(477)
Н 35


   
    Національний класифікатор України "Класифікація видів економічної діяльності" (КВЕД). ДК 009 : 2005 [] : станом на 10 груд. 2010 р. - К. : Центр учбов. л-ри : ВМГО "Укр. молодіж. правничий союз", 2011. - 223, [1] с. - ISBN 978-611-01-0172-1 : 27.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)240
Рубрики: Економічна діяльність--Класифікатори--Керівні й законодавчі матеріали
   
Кл.слова (ненормовані):
статистична класифікація -- статистическая классификация -- види діяльності -- виды деятельности -- міжнародні стандартні класифікації -- международные стандартные классификации -- процес промислового виробництва -- процесс промышленного производства -- виробниче устаткування -- производственное оборудование -- валова додана вртість -- валовая добавочная стоимость -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- готова промислова продукція -- готовая промышленная продукция -- вертикальна інтеграція -- вертикальная интеграция -- горизонтальна інтеграція -- горизонтальная интеграция -- ремонт устаткування -- ремонт оборудования -- обслуговування устаткування -- обслуживание оборудования -- надання послуг -- оказание услуг -- статистичні одиниці -- статистические единицы -- підприємства -- предприятия -- надання послуг -- оказание услуг -- торгівля -- торговля -- будівництво -- строительство -- виробництво товарів -- производство товаров
Анотація: Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД) є складовою системи національних класифікаторів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

13.
675.6(075.8)
Т 35


    Терская, Людмила Александровна.
    Технология раскроя и пошива меховой одежды [] : учеб. пособие для студ. высш. учеб. заведений / Л. А. Терская. - 2-е изд., стереотип. - М. : Академия, 2005. - 270, [2] с. : табл., рис. - (Высшее профессиональное образование). - Лит.: с. 267-269. - ISBN 5-7695-2386-7 : 40.00 грн
УДК
ББК 37.257.2я73
Рубрики: Хутрове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
пушно-меховый полуфабрикат -- пушно-хутряні напівфабрикати -- химический состав кожевой ткани -- хімічний склад шкіряної тканини -- проектирование меховых изделий -- проектування хутряних виробів -- раскрой меховых изделий -- розкрій хутряних виробів -- пошив меховых изделий -- пошив хутряних виробів -- модели меховых изделий -- моделі хутряних виробів -- технология меховой отделки -- технологія хутровї обробки
Анотація: Особенности моделирования и конструирования современной меховой одежды.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
641.5(075.8)
В 20


    Васюкова, Ганна Тимофіївна.
    Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [] : навч. посібник / Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - К. : Кондор, 2011. - 95, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 89-95. - ISBN 978-966-351-346-1 : 22.00 грн
УДК
ББК 36.94я73
Рубрики: Рибні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
використання риби -- использование рыбы -- виробництво рибних товарів -- производство рыбных товаров -- заморожування риби -- замораживание рыбы -- рибні напівфабрикати -- рыбные полуфабрикаты -- засолювання риби -- засолка рыбы -- в'ялення риби -- вяление рыбы -- сушіння риби -- сушка рыбы -- копчення риби -- копчение рыбы -- рибні консерви -- рыбные консервы -- рибні пресерви -- рыбные присервы -- виробництво ікри -- производство икры -- нерибна водна сировина -- нерыбное водное сырье

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ющенко, Людмила Петрівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
664.68(075)
Б 93


    Бутейкис, Нина Григорьевна.
    Технология приготовления мучных кондитерских изделий [] : учебник для сред. проф.-тех. училищ / Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. - Москва : Экономика, 1984. - 256 с. : рис., табл. - 0.65 р.
УДК
ББК 36.86я72
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
мучные кондитерские изделия -- сировина кондитерська -- сырье кондитерское -- напівфабрикати кондитерські -- полуфабрикаты кондитерские -- замішування тіста -- замес теста -- рихлення тіста -- разрыхление теста -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- бездріжджове тісто -- бездрожжевое тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- східні кондитерські вироби -- восточные кондитерские изделия -- технохімічний контроль -- технохимический контроль -- організація праці кондитера -- организация труда кондитера
Анотація: Излагается порядок приготовления сырья, технология приготовления кондитерских изделий из различных видов теста.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Жукова, Алла Алексеевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.
664.68(075)
Б 93


    Бутенко, Лидия Александровна.
    Технология приготовления кондитерских изделий [] : учеб. пособие для техникумов / Л. А. Бутенко, Л. Я Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Выща шк. Голов. изд-во, 1980. - 184 с. : рис., табл. - 0.55 р.
УДК
ББК 36.86я723
Рубрики: Кондитерські вироби--Виробництво--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- торты -- рецептура кондитерських виробів -- рецептура кондитерских изделий
Анотація: Организация кондитерского производства в общественном питании, виды сырья, технология приготовления различных киндитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ковтуненко, Лидия Яковлевна; Ховикова, Жанна Алексеевна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

17.
664.68
Б 93


    Беляев, Михаил Иванович.
    Производство мучных кондитерских изделий в общественном питании [] / М. И. Беляев. - М. : Экономика, 1977. - 136 с. : рис., табл. - 0.36 р.
УДК
ББК 36.86
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Практичні посібники
Кл.слова (ненормовані):
кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- виготовлення тортів -- изготовление тортов -- безквітні торти -- бисквитные торты
Анотація: Рассматриваются вопросы концентрации кондитерского производства, его комплексной механизации и автоматизации, технология производства изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
664.68(075)
Б 93


    Бутенко, Лидия Алексеевна.
    Технология мучных кулинарных и кондитерских изделий [] : учеб. пособие / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Вища шк., 1985. - 168 с. : рис., табл. - 0.40 р.
УДК
ББК 36.86я723
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
   Кулінарні вироби--Борошняні--Навчальні видання

Кл.слова (ненормовані):
мучные кондитерские изделия -- кулинарные изделия -- кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- торти -- тістечка -- пирожные -- рецептура кондитерських виробів -- рецептура кондитерских изделий
Анотація: Рассмотрены организация кондитерского производства, основные виды сырья, способы его хранения и технология производства изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ковтуненко, Лидия Яковлевна; Ховикова, Жанна Алексеевна
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

19.
664(075.8)
Б 64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торгівлі". - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 218, [2] с. - Л-ра: с. 219. - ISBN 978-617-673-001-9 : 49.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукція рослинного походження -- продукция растительного происхождения -- дикоростучі плоди -- дикорастущие плоды -- дикоростучі ягоди -- дикорастущие ягоды -- дикоростучі горіхи -- дикорастущие орехи -- малопоширені овочі -- малораспространенные овощи -- їстивні гриби -- съедобные грибы -- отруйні гриби -- ядовитые грибы -- продукція тваринного походження -- продукция животного происхождения -- ресурси молочних продуктів -- ресурсы молочных продуктов -- ресурси м'ясних товарів -- ресурсы мясных товаров -- продукція другорядних тварин -- продукция второстепенных животных -- м'ясні копченості -- мясные копчености -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- рибні напівфабрикати -- рыбные полуфабрикаты -- ресурси рибних товарів -- ресурсы рыбных товаров -- ікряні товари -- икорные товары -- нерибні продукти моря -- нерыбные продукты моря -- виробництво яєць -- производство яиц
Анотація: Загальнобіологічні, споживчі та лікувальні властивості сировини рослинного походження, їх використання для формування продовольчих ресурсів країни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

20.
664.68:664.6(075.8)
Т38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / [Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Унів. книга, 2013. - 463, [1] с. : табл., рис., фото.кольор. - Л-ра: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 125.00 грн
УДК
ББК 36.865я73 + 36.83я73
Рубрики: Харчові виробництва--Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
властивості борошна -- свойства муки -- зберігання борошна -- хранение муки -- хімічний склад борошна -- химический состав муки -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- жировмісні продукти -- жиросодержащие продукты -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- фруктово-ягідна сировина -- фруктово-ягодное сырье -- овочева сировина -- овощное сырье -- смако-ароматична сировина -- вкусо-ароматическое сырье -- дріжджі -- дрожжи -- сіль кухонна -- соль кухонная -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- випічні напівфабрикати -- випечные полуфабрикаты -- оздоблення напівфабрикатів -- украшение полуфабрикатов -- торти -- торты -- тістечка -- пирожные -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- національні борошняні кондитерські вироби -- национальные мучные кондитерские изделия -- якість кондитерських виробів -- качество кондитерских изделий -- санітарні вимоги до виробництва -- санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-47 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)