Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=санітарні вимоги<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.
664.6(075.8)
Т 38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / за ред. Г. М. Лисюка. - Суми : Унів. кн., 2009. - 464 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.460-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 065.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
   Хлібні вироби--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
сировина хлібобулочних виробів -- структура тіста -- здобні булочні вироби -- борошняні кулінарні вироби -- випічні напівфабрикати -- хлібобулочні напівфабрикати -- дріжджове тісто -- желе -- оздоблювальні напівфабрикати -- креми -- торти -- національні борошняні кондитерські вироби -- тістечка -- рулети -- печиво -- рецептура борошняних виробів -- якість кондитерських виробів -- санітарні вимоги
Анотація: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лисюк, Г. М. \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.68(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / Ростовський В. С., Новікова О. В. - Київ : Ліра-К, 2009. - 573, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573. - ISBN 978-966-969-38-6-0 : 75.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерський посуд -- кондитерська сировина -- кондитерські напівфабрикати -- креми -- тісто -- торти -- тістечка -- вироби з черствого хліба -- стандартизація -- контроль якості -- кондитерський цех -- охорона праці -- санітарні вимоги -- протипожежні заходи
Анотація: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, Олена Володимирівна
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
613(075.8)
І-21


    Іванова, Олена Василівна.
    Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - Суми : Унів. кн., 2010. - 400 с. - Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398. - ISBN 978-966-680-482-5 : 87.00 грн, 84.00 грн, 120.00 грн
УДК
ББК 51.239я73
Рубрики: Санітарія--Гігієна--Навчальні видання для вищої школи
   Ресторанна справа

   
Кл.слова (ненормовані):
санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-эпидемиологическая служба -- гігієна повітря -- гигиена воздуха -- гігієна води -- гигиена воды -- гігієна грунту -- гигиена почвы -- гігієна опалення -- гигиена отопления -- гігієна вентиляції -- гигиена вентиляции -- гігієна території ресторану -- гигиена територии ресторана -- санітарний режим -- санитарный режим -- дезинфікуючі засоби -- дезинфицирующие средства -- санітарні вимоги -- санитарные требования -- санітарна документація -- санитарная документация -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- санітарно-гігієнічна оцінка продуктів -- санитарно-гигиеническая оценка продуктов -- гігієна дитячого харчування -- гигиена детского питания -- гігієна профілактичного харчування -- гигиена профилактического питания -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции
Анотація: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Капліна, Т. В.
Примірників всього: 3
ВСМЛ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВСМЛ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
338.45:621.396.6
Г 70


    Горобец, Алексей Иванович.
    Охрана труда в радиоэлектронной промышленности [] / А. И. Горобец, А. И. Степаненко. - К. : Техніка, 1987. - 135 с. : рис., табл. - (Техника безопасности). - Лит.: с. 134. - 0.50 р.
УДК
ББК 32н
Рубрики: Радіоелектроніка--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
документація з охорони праці -- докуметация с охраны труда -- робочі місця -- рабочие места -- ергономіка -- эргономика -- техніка безпеки -- техника безопасности -- техніка безпеки роботів -- техника безопасности роботов -- спеціальне технологічне устаткування -- специальное технологическое оборудование -- ручні пневматичні машини -- ручные пневматические машины -- роботизовані гнучкі виробничі комплекси -- роботизированные гибкие производственные комплексы -- радіоелектронна апаратура -- радиоэлектронная аппаратура -- санітарні вимоги -- санитарные требования -- вибухобезпечність -- взрывобезопасность -- електромагнітні випромінювання -- электромагнитные излучения -- випробовування радіоелектронної апаратури -- испытания радиоэлектронной аппаратуры
Анотація: Требования техники безопасности и производственной санитарии при изготовлении радиоэлектронной аппаратуры.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Степаненко, Алексей Иванович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
613(075.8)
І-21


    Іванова, Олена Василівна.
    Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - Суми : Унів. кн., 2012. - 398, [1] с. : табл. - Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398. - ISBN 978-966-680-482-5 : 85.00 грн
УДК
ББК 51.239я73
Рубрики: Санітарія--Гігієна--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-эпидемиологическая служба -- гігієна повітря -- гигиена воздуха -- гігієна води -- гигиена воды -- гігієна грунту -- гигиена почвы -- гігієна опалення -- гигиена отопления -- гігієна вентиляції -- гигиена вентиляции -- гігієна території ресторану -- гигиена територии ресторана -- санітарний режим -- санитарный режим -- дезинфікуючі засоби -- дезинфицирующие средства -- санітарні вимоги -- санитарные требования -- санітарна документація -- санитарная документация -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- санітарно-гігієнічна оцінка продуктів -- санитарно-гигиеническая оценка продуктов -- гігієна дитячого харчування -- гигиена детского питания -- гігієна профілактичного харчування -- гигиена профилактического питания -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции
Анотація: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Капліна, Т. В.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
663.64.059
Б 43


    Беленький, Соломон Моисеевич.
    Технология обработки и розлива минеральных вод [] / С. М. Беленький, Г. П. Лаврешкина, Т. Н. Дульнева. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 151 с. : рис., табл. - Лит.: с. 148-149. - ISBN 5-10-001331-1 : 0.55 р.
УДК
ББК 36.88
Рубрики: Мінеральні води--Обробка--Розлив--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
минеральные воды -- гидрохимия минеральных вод -- гідрохімія мінеральної води -- каптирование минеральных вод -- каптування мінеральної води -- обработка питьевых минеральных вод -- обробка питної мінеральної води -- классификация минеральных вод -- класифікація мінеральної води -- хранение минеральных вод -- зберігання мінеральної води -- санитарные требования -- санітарні вимоги -- качество минеральных вод -- якість мінеральної води
Анотація: Описываются способы обработки и розлива минеральных вод, физико-химические методы, используемые при анализе качества продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лаврешкина, Галина Петровна; Дульнева, Татьяна Николаевна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

7.
641.55(075)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Помічник кухаря [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. І. Красноход. - Київ : Кондор, 2018. - 341, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с 340-341. - ISBN 978-966-2781-49-6 : 200.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Харчування--Товарознавство--Навчальні видання--Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
фізіологія харчування -- харчові речовини -- режим харчування -- санітарні вимоги -- гігієна працівників -- товарознавство харчових продуктів -- технологічний процес приготування їжі -- обладнання підприємств ресторанного господарства -- організація виробництва -- заклади ресторанного господарства -- організація робочих місць
Анотація: Санітарія та гігієна в ресторанному господарстві, товарознавчі характеристики продуктів, вимоги до їх зберігання, технологія приготування страв, технохімічний контроль.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Красноход, Наталія Іванівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.


   
    Вимоги санітарного регламенту до електронних технічних засобів навчання [] // Музичний керівник : щоміс. спеціаліз. журн. - 2020. - N 8. - С. 20
Рубрики: Навчання--Технічі засоби навчання--Україна, 21 ст.
Кл.слова (ненормовані):
санітарні вимоги -- електронно-технічні засоби

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : МИСТ (1)
Вільні: МИСТ (1)

Знайти схожі

9.
65.9(4УКР)42я73
Р31


    Ребицький, Віктор Миколайович.
    Організація та технологія інспектування [] : підруч. / В. М. Ребицький, І. С. Полікарпов ; М-во освіти і науки України, Львів. комерц. акад. - Київ : ЦНЛ, 2005. - 363 с. : табл. - Дод.: с. 336-357. - Літ.: с. 358-363. - ISBN 966-364-148-7 : 28.60 грн
ББК 65.9(4УКР)42я73
Рубрики: Торговельні підприємства--Інспектування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
інспектування -- права споживачів -- порушення прав споживачів -- порядок заняття торговельною діяльність -- санітарні вимоги -- контроль правил користування вимірювальною технікою -- реєстратори розрахункових операцій -- контроль правил продажу продовольчих товарів -- контроль правил продажу непродовольчих товарів -- контроль правил торгівлі на ринках -- контроль роботи закладів громадського харчування -- відбір зразків товарів -- контрольні перевірки правил торгівлі
Анотація: Викладено основні вимоги до контрольних перевірок додержання правил торговельного обслуговування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полікарпов, Іван Степанович; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)