Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=заклади ресторанного господарства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
658.27(075.8)
Б48


    Березін, Олександр Вікторович.
    Технічне забезпечення підприємства [] : навч. посібник / О. В. Березін, С. Р. Вахтін, М. І. Дрогомирецька ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Суми : Унів. кн., 2012. - 335, [1] с. : рис. - Предм. покажч.: с. 323-324. - Літ.: с. 325-335. - ISBN 978-966-680-601-0 : 100.00 грн
УДК
ББК 30.605я73
Рубрики: Підприємства--Технічне оснащення--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
матеріально-технічна база підприємств -- інноваційний розвиток підприємств -- проектування підприємств -- автоматизація підприємств -- механізація підприємств -- зберігання плодоовочевої продукції -- підприємства переробки сільськогосподарської худоби -- підприємства хлібопечення -- підприємства із переробки молока -- складське господарство -- транспортне забезпечення підприємств -- матеріально-технічна база ринків -- заклади ресторанного господарства -- заклади торгівлі -- охорона праці -- пожежна безпека -- ринкова торгівля
Анотація: У посібнику викладено напрямки техніко-технологічного розвитку підприємств заготівельно-переробного комплексу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вахтін, Сергій Ростиславович; Дрогомирецька, Мар'яна Іванівна; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.55(075)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Помічник кухаря [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. І. Красноход. - Київ : Кондор, 2018. - 341, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с 340-341. - ISBN 978-966-2781-49-6 : 200.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Харчування--Товарознавство--Навчальні видання--Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
фізіологія харчування -- харчові речовини -- режим харчування -- санітарні вимоги -- гігієна працівників -- товарознавство харчових продуктів -- технологічний процес приготування їжі -- обладнання підприємств ресторанного господарства -- організація виробництва -- заклади ресторанного господарства -- організація робочих місць
Анотація: Санітарія та гігієна в ресторанному господарстві, товарознавчі характеристики продуктів, вимоги до їх зберігання, технологія приготування страв, технохімічний контроль.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Красноход, Наталія Іванівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)