Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=гігієна повітря<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
613(075.8)
І-21


    Іванова, Олена Василівна.
    Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - Суми : Унів. кн., 2010. - 400 с. - Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398. - ISBN 978-966-680-482-5 : 87.00 грн, 84.00 грн, 120.00 грн
УДК
ББК 51.239я73
Рубрики: Санітарія--Гігієна--Навчальні видання для вищої школи
   Ресторанна справа

   
Кл.слова (ненормовані):
санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-эпидемиологическая служба -- гігієна повітря -- гигиена воздуха -- гігієна води -- гигиена воды -- гігієна грунту -- гигиена почвы -- гігієна опалення -- гигиена отопления -- гігієна вентиляції -- гигиена вентиляции -- гігієна території ресторану -- гигиена територии ресторана -- санітарний режим -- санитарный режим -- дезинфікуючі засоби -- дезинфицирующие средства -- санітарні вимоги -- санитарные требования -- санітарна документація -- санитарная документация -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- санітарно-гігієнічна оцінка продуктів -- санитарно-гигиеническая оценка продуктов -- гігієна дитячого харчування -- гигиена детского питания -- гігієна профілактичного харчування -- гигиена профилактического питания -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции
Анотація: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Капліна, Т. В.
Примірників всього: 3
ВСМЛ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВСМЛ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
613(075.8)
І-21


    Іванова, Олена Василівна.
    Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - Суми : Унів. кн., 2012. - 398, [1] с. : табл. - Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398. - ISBN 978-966-680-482-5 : 85.00 грн
УДК
ББК 51.239я73
Рубрики: Санітарія--Гігієна--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-эпидемиологическая служба -- гігієна повітря -- гигиена воздуха -- гігієна води -- гигиена воды -- гігієна грунту -- гигиена почвы -- гігієна опалення -- гигиена отопления -- гігієна вентиляції -- гигиена вентиляции -- гігієна території ресторану -- гигиена територии ресторана -- санітарний режим -- санитарный режим -- дезинфікуючі засоби -- дезинфицирующие средства -- санітарні вимоги -- санитарные требования -- санітарна документація -- санитарная документация -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- санітарно-гігієнічна оцінка продуктів -- санитарно-гигиеническая оценка продуктов -- гігієна дитячого харчування -- гигиена детского питания -- гігієна профілактичного харчування -- гигиена профилактического питания -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции
Анотація: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Капліна, Т. В.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
577
О-75


   
    Основи екології та профілактична медицина [] : підручник / Д. О. Ластков [та ін.]. - Київ : ВСВ "Медицина", 2017. - 472, [3] с. - Ппрелік законодавч. і нормат. док. : с. 467-471. - ISBN 978-617-505-418-5 : 216.00 грн.
УДК
ББК 51.1(2)1я73
Рубрики: Екологія--Медицина--Профілактика--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
гігієна та санітарія -- гігієна повітря -- гігієна грунту -- гігієна води -- охорона навколишнього середовища -- раціональне харчування -- харчові отруєння -- професійні шкідливості -- гігієна закладів охорони здоров'я -- радіаційна гігієна
Анотація: У підручнику подано сучасні знання з питань екології та профілактичної медицини. Висвітлено соціальні умови, природні й антропогенні чинники навколишнього середовища, які впливають на працездатність людини, а також заходи, спрямовані на усунення несприятливого впливу середовища, його оздоровлення, запобігання виникненню захворювань, зміцнення здоров'я і збільшення тривалості життя людини. Для студентів вищих медичних навчальних закладів I-III рівнів акредитації.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ластков, Д. О.; Сергета, І. В.; Швидкий, О. В.; Сергієнко, А. Ю.
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)