Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сумісність харчових продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
51.230
Е86


   
    Есть, чтобы жить, а не жить, чтобы есть [] / сост.: А. А. Кузьменко, А. Т. Кузьменко. - Киев : Колаж, 1992. - 199 с. - ISBN 5-11-003933-X : 45.00 крб, 5.00 грн крб
    Зміст:
Шелтон, Г. М. Правильное сочетание пищевых продуктов / Г. М. Шелтон. - С .9-53
Джарвис, Д. К. Мед и другие естественные продукты / Д. К. Джарвис. - С .54-125
Уокер, Н. В. Сырые овощные соки / Н. В. Уокер. - С .126-172
Брэгг, П. Чудо голодания / П. Брэгг. - С .173-205
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- раціональне харчування -- гигиена питания -- гігієна харчування -- совместимость пищевых продуктов -- сумісність харчових продуктів -- лечебное голодание -- лікувальне голодування -- сырые соки -- сирі соки -- мед
Анотація: Сколько и когда нужно есть, как соблюдать совместимость пищевых продуктов, что такое лечение сырыми овощными соками, почему голодание - это чудо, как наше питание влияет на здоровье и продолжительность жизни - об этом и многом другом вы узнаете из этой книги.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кузьменко, А. А. \сост.\; Кузьменко, А. Т. \сост.\
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

2.
614.8:613.2/.3](076)
В53


    Вісловух, Андрій Митрофанович.
    Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини [] : навч.-практ. розроб. з курсу "Безпека життєдіяльності" / [А. М. Вісловух] ; М-во соц. політики України, Ін-т підготов. кадрів держ. служби зайнятості України. - Київ : Ліра-К, 2018. - 250, [2] с. : рис., табл., схеми. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ. в кінці розд. - Бібліогр. в підрядковій прим. - Дод.: с. 236-250. - ISBN 978-617-7507-65-8 : 164.00 грн
УДК
ББК 51.23я7 + 20.7я7
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання
   Безпека життєдіяльності--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
безпечність питної води -- збалансоване харчування -- правила харчування -- якість харчових продуктів -- джерела мінеральнх речовин -- безпека харчових продуктів -- сумісність харчових продуктів -- кулінарна обробка продуктів -- культура прийому їжі -- якість продовольчої сировини -- радіоактивне забруднення -- радіаційна безпека
Анотація: Роль харчування в життєдіяльності людини, питання раціонального та збалансованого харчування, види та класифікація забрунювачів харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство соціальної політики України; Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)