Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=якість яєць<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
663/664(075)
П 63


    Посудін, Юрій Іванович.
    Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [] : навч. посіб. / Ю. І. Посудін. - Київ : Арістей, 2005. - 408 с. : кольор. іл., рис., табл. - Бібліогр.: с. 378-396. - ISBN 966-8458-61-36 : 44.00 грн, 63.00 грн
УДК
ББК 36-9я73 + 65.32-80я73
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Оцінка--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
якість рослинної продукції -- якість молочної продукції -- якість тваринної продукції -- якість яєць -- безпека продуктів харчування -- якість меду -- методи оцінки якості -- вимірювання кольору продуктів -- спектроскопія продуктів -- вимірювання аромату -- комп'ютерні зображення якості продуктів
Анотація: Сучасні фізичні методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських та харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

2.
636.03(03)
С74


   
    Справочник по качеству продуктов животноводства [] / [И. П. Даниленко и др.] ; под ред. И. П. Даниленка. - К. : Урожай, 1988. - 180 с. : табл. - ISBN 5-337-00183-3 : 0.95 р.
УДК
ББК 45.6я2
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Продукти тваринництва--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
слагаемые качества продуктов животноводства -- складові якості продуктів тваринництва -- получение высококачественного молока -- отримання високоякісного молока -- качество мяса -- якість м'яса -- методы определения качества рыбы -- методи визначення якості риби -- качество яиц -- якість яєць -- качество меда -- якість меду
Анотація: Изложены основные слагаемые качества молока, мяса, рыбы, яиц, меда.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Даниленко, Иван Прохорович; Микитюк, Петр Васильевич; Шуст, Игорь Иванович; Ольховик, Л. А.; Даниленко, Иван Прохорович \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
636.03(082)
У49


   
    Улучшение качества и сокращение потерь продукции животноводства [] : сб. науч. трудов / под ред. Л. К. Эрнста. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 237 с. : рис., табл. - ISBN 5-10-000311-1 : 1.50 р.
УДК
ББК 45.2
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Тваринництво--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
тваринницька продукція -- животноводческая продукция -- якість яєць -- качество яиц -- якість м'яса птиці -- качество мяса птицы -- якість свинини -- качество свинины -- якість яловичини -- качество говядины -- якість свинини -- качество свинины -- якість кормів -- качество кормов -- якість молока -- качество молока -- якість хутряної сировини -- качество мехового сырья -- втрати продукції тваринництва -- потери продукции животноводства
Анотація: Вопросы улучшения качества продукции животноводства в сфере сельскохозяйственного производства и в перерабатывающей промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Эрнст, Л. К. \ред.\
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
637.05(03)
С74


   
    Справочник по качеству продукции животноводства [] / под ред. П. П. Остапчука. - Киев : Урожай, 1979. - 320 с. : рис., табл. - Прил.: с. 305-314. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.92я2
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые продукты -- молоко -- мясо крупного рогатого скота -- м'ясо великої рогатої худоби -- свинина -- качество шерсти овец -- якість вовни овець -- качество овчин -- якість овчини -- качество смушков -- якість смушку -- овечье молоко -- овече молоко -- качество яиц -- якість яєць -- мясо птицы -- м'ясо птиці -- мясо кроликов -- м'ясо кроликів -- продукция рыбоводства -- продукція рибництва -- продукция пчеловодства -- продукція бджолярства
Анотація: Обобщены данные по качеству продукции животноводства, птицеводства, кролиководства, пчеловодства и рыбоводства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Остапчук, П. П. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.


    Чудак, Р.
    Несучість і якість яєць у перепілок при підгодівлі вітаминами А і D [] / Р. Чудак, Г. Огороднічук, О. Паладійчук // Тваринництво України. - 2014. - N 2. - С. 35-38 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Перепели--Корми
Кл.слова (ненормовані):
продуктивність перепілок -- яєчна продуктивність -- якість яєць

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Огороднічук, Г.; Паладійчук, О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)