Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові продукти -- Якість -- Оцінка<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
663/664(075)
П 63


    Посудін, Юрій Іванович.
    Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [] : навч. посіб. / Ю. І. Посудін. - Київ : Арістей, 2005. - 408 с. : кольор. іл., рис., табл. - Бібліогр.: с. 378-396. - ISBN 966-8458-61-36 : 44.00 грн, 63.00 грн
УДК
ББК 36-9я73 + 65.32-80я73
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Оцінка--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
якість рослинної продукції -- якість молочної продукції -- якість тваринної продукції -- якість яєць -- безпека продуктів харчування -- якість меду -- методи оцінки якості -- вимірювання кольору продуктів -- спектроскопія продуктів -- вимірювання аромату -- комп'ютерні зображення якості продуктів
Анотація: Сучасні фізичні методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських та харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

2.
339(075.8)
М54


   
    Методи визначення фальсифікації товарів [] : підручник / А. А. Дубініна [та ін.]. - К. : Професіонал : Центр учбов. л-ри, 2010. - 272 с. : табл. - Дод.: с. 219-256. - Л-ра: с. 257-271. - ISBN 978-966-364-982-5 : 68.00 грн
УДК
ББК 65.42я73
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Оцінка--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
идентификация товаров -- ідентифікація товаров -- правовые аспекты фальсификации товаров -- правові аспекти фальсифікації товарів -- фальсификация муки -- фальсифікація борошна -- фальсификация кондитерских изделий -- фальсифікація кондитерських виробів -- фальсификация меда -- фальсифікація меду -- фальсификация молока -- фальсифікація молока -- фальсификация мясных продуктов -- фальсифікація м'ясних продуктів -- фальсификация рыбы -- фальсифікація риби -- фальсификация яиц -- фальсифікація яєць -- фальсификация вкусовых товаров -- фальсифікація вкусових товарів
Анотація: Підручник з визначення фальсифікації харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дубініна, А. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Дубініна, С. О.; Летута, Т. М.
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)