Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Загаевский, Иосиф Станиславович$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
619:614.31(075.8)
З-14


    Загаевский, Иосиф Станиславович.
    Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии переработки продуктов животноводства [] : учебник для сред. с.-х. учеб. заведений / И. С. Загаевский, Т. В. Жмурко. - 3-е изд., доп. и перераб. - М. : Колос, 1976. - 222 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для средних сельскохозяйственных учебных заведений). - 0.41 р.
УДК
ББК 48.17я723
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
производство мяса -- виробництво м'яса -- транспортировка животных -- транспортування тварин -- убойные мясоперерабатывающие предприятия -- забійні м'ясопереробні підприємства -- послеубойная ветеринарно-санитарная экспертиза -- післязабійна ветеринарно-санітарна експертиза -- пищевые токсикоинфекции -- харчові токсикоінфекції -- переработка пищевых продуктов -- переробка харчових продуктів -- ветеринарно-санитарная экспертиза сырья животного происхождения -- ветеринарно-санітарна експертиза сировини тваринного походження -- ветеринарно-санитарная рыночная экспертиза -- ветеринарно-санітарна ринкова експертиза
Анотація: Ветеринарно-санитарная экспертиза, гигиена и технология пищевых продуктов и сырья животного происхождения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Жмурко, Тарас Васильевич
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
619:614.31(075.3)
З-14


    Загаевский, Иосиф Станиславович.
    Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии переработки продуктов животноводства [] : учебник / И. С. Загаевский, Т. В. Жмурко. - 2-е изд., доп. и перераб. - М. : Колос, 1983. - 223 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для средних сельскохозяйственных учебных заведений). - Прил.: с. 216-220. - 0.50 р.
УДК
ББК 48.17я72
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
мясная продуктивность животных -- м'ясна продуктивність тварин -- транспортировка животных -- транспортування тварин -- убойные мясоперерабатывающие предприятия -- забійні м'ясопереробні підприємства -- первичная переработка животных -- первинна переробка тварин -- послеубойная ветеринарно-санитарная экспертиза -- післязабійна ветеринарно-санітарна експертиза -- пищевые токсикоинфекции -- харчові токсикоінфекції -- ветеринарно-санитарная экспертиза сырья животного происхождения -- ветеринарно-санітарна експертиза сировини тваринного походження -- экспертиза яиц птицы -- експертиза яєць птиці -- ветеринарно-санитарный рыночный контроль -- ветеринарно-санітарний ринковий контроль
Анотація: Ветеринарно-санитарная экспертиза, гигиена и технологии продуктов и сырья животного проискождения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Жмурко, Тарас Васильевич
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
637.11
З-14


    Загаевский, Иосиф Станиславович.
    Пути получения молока высокого санитарного качества [] : учеб. пособие для учащихся сред. спец. учеб. заведений / И. С. Загаевский, Т. В. Жмурко. - К. : Вища шк., 1986. - 119 с. : рис., табл. - Прил.: с. 117-118. - 0.20 р
УДК
ББК 48.17
Рубрики: Молоко--Виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
состав молока -- склад молока -- микробиологический анализ молока -- мікробіологічний аналіз молока -- пастеризация молока -- пастеризація молока -- техническое обслуживание доильных установок -- технічне обслуговування доїльних установок -- ветеринарно-санитарній контроль -- ветеринарно-санітарний контроль
Анотація: Рассмотрены пищевые и диетические свойства молока, влияние различных факторов на его качество и удои.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Жмурко, Татьяна Васильевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
619:616.995
З-14


    Загаевский, Иосиф Станиславович.
    Сальмонеллезы животных [] / И. С. Загаевский, А. Л. Жорницкий. - К. : Урожай, 1977. - 143 с. : табл. - (Библиотека ветеринарного врача). - Лит.: с. 140-142. - 0.58 р.
УДК
ББК 48.73
Рубрики: Сільськогосподарські тварини--Сальмонельози--Профілактіка--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
бактерии сальмонеллезной группы -- бактерії сальмонельозної групи -- патогенные свойства сальмонелл -- патогенні властивості сальмонел -- классификация сальмонеллезов животных -- класифікація сальмонельозів тварин -- эпизоотологические данные -- епізоотологічні дані -- бактериологическое исследование продуктов убоя животных -- бактеріальне дослідження продуктів забою тварин -- профилактика пищевых сальмонеллезов -- профілактика харчових сальмонельозів -- сальмонеллезы отдельных видов животных -- сальмонельози окремих видів тварин
Анотація: Обобщены научные даные и практический опыт борьбы с сальмонеллезами крупного рогатого скота, свиней, овец и птиц.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Жорницкий, Александр Львович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
636.09
З-14


    Загаевский, Иосиф Станиславович.
    Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе животноводческой продукции [] / И. С. Загаевский. - Киев : Урожай, 1976. - 160 с. : табл. - Библиогр. в конце разд. - 0.66 р.
УДК
ББК 36.92я2
Рубрики: М'ясні продукти--Ветеринарно-санітарна експертиза--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- мясо -- м'ясо -- ветеринарно-санитарный контроль -- ветеринарно-санітарний контроль -- экспертиза мяса -- експертиза м'яса -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- санитарная обработка мяса -- санітарна обробка м'яса
Анотація: Обобщены материалы по гигиене, технологии переработки и ветеринарно-санитарной экспертизе мяса и мясопродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)