Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=холодильне оброблення<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
637.5(075.8)
Я 66


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 304 с. : табл. - Глосарій: с.292-298. - Предм. покажч.: с.299-302. - Л-ра: с.303. - ISBN 978-966-364-765-4 : 057.50 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: Технологія м'яса і м'ясних продуктів--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо -- мясо -- м'ясопродукти -- мясопродукты -- харчування -- питание -- склад м'яса -- состав мяса -- органолептичні характеристики -- органолептические характеристики -- біохімія тканин -- биохимия тканей -- біохімія органів -- биохимия органов -- забій тварин -- убой животных -- холодильне оброблення -- холодильная обработка -- соління -- соление -- копчення -- копчение -- теплове оброблення -- тепловая обработка -- сушіння -- сушка -- фізичні властивості м'яса -- физические свойства мяса
Анотація: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пешук, Л.В.; Дроменко, О.Б.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)