Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=громадське харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 за 13
 1-10    11-13 
1.
338.488.23:640
Н59


    Нечаюк, Лідія Іванівна.
    Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [] : [навч. посібник] / Л. І. Нечаюк, Н. О. Телеш. - Київ : Центр навч. л-ри, 2003. - 348 с. : граф., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 966-8253-28-0 : 25.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)441.я73
Рубрики: Економіка--Менеджмент--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
менеджмент -- раціони харчування -- громадське харчування -- мотивація -- планування -- комунікація
Анотація: Сучасна теорія менеджменту, функції менеджменту та їх застосування у готельно-ресторанному бізнесі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Телеш, Наталія Олександрівна
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

2.
346.1(477)(075.8)
В 54


    Віхров, О. П.
    Господарське право. Спеціальна частина [] : навч. посібник / Віхров О. П. ; М-во освіти і науки України. - К. : Слово, 2006. - 344 с. - Л-ра: с. 317-320. - Основні нормат. акти: с. 321-340. - ISBN 966-8407-33-4 : 035.00 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)303я73
Рубрики: Господарське право--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
господарство -- хозяйство -- право -- господарські відносини -- хозяйственные отношения -- гірничодобувна промисловість -- горнодобывающая промышленность -- геологія -- геология -- розвідка надр -- разведка недр -- вугільна промисловість -- угольная промышленность -- нафтогазовий комплекс -- нефтегазовый комплекс -- електроенергетика -- электроэнергетика -- електрична енергія -- электрическая энергия -- теплова енергія -- тепловая энергия -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- безпека продовольчої сировини -- безопасность продовольственного сырья -- виробництво спиртів -- производство спиртов -- виробництво алкогольних напоїв -- производство алкогольных напитков -- виробництво тютюнових виробів -- производство табачных изделий -- виробництво цукру -- производство сахара -- аграрна сфера -- аграрная сфера -- засоби виробництва -- средства производства -- реалізація сільськогосподарської продукції -- реализация сельскохозяйственной продукции -- ринок зерна -- рынок зерна -- біржова діяльність -- биржевая деятельность -- інтервенційні операції -- интервенционные операции -- будівельна діяльність -- строительная деятельность -- підряд -- подряд -- поштовий зв'язок -- почтовая связь -- телекомунікації -- телекоммуникации -- мобільний зв'язок -- мобильная связь -- інтернет-зв'язок -- интернет-связь -- радіочастотний ресурс -- радиочастотный ресурс -- торгівля -- торговля -- побутове обслуговування -- бытовое обслуживание -- громадське харчування -- общественное питание -- захист прав споживачів -- защита прав потребителей -- реєстратори розрахунковихї операцій -- регистраторы расчетных операций
Анотація: Правове регулювання господарських відносин у гірничодобувній та нафтогазовій промисловості, в електроенергетиці, в аграрній сфері та харчовій промисловості, у галузях будівництва, зв'язку, торгівлі, побутовому обслуговуванні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВВ (1), ЧЗ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

3.
613.2(075.8)
Г46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007. - ISBN 966-8144-52-X.
   Кн. 2 / [В. І. Ципріян та ін.]. - 544 с. : табл. - Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543. - ISBN 966-8144-03-1 : 153.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- аліментарна токсикологія -- алиментарная токсикология -- доброякісність їжі -- доброкачественность еды -- харчові добавки -- пищевые добавки -- радіаційна безпека -- радиационная безопасность -- епідемічна безпека їжі -- эпидемиологическая безопасность еды -- громадське харчування -- общественное питание -- харчова продукція -- пищевая продукция -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- ботулізм -- ботулизм -- харчова стафілакокова інтоксикація -- пищевая стафилакоковая интоксикация -- бактеріальні харчові токсикоінфекції -- бактериальные пищевые токсикоинфекции -- скомбротоксикоз -- харчові мікотоксикози -- пищевые микотоксикозы
Анотація: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ципріян, Віктор Іванович \ред.\; Ципріян, Віктор Іванович; Матасар, Ігнат Тимофійович; Слободкін, Валерій Іванович; Козярін, І. П.
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

4.
640.41(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2010. - 280 с. : рис., табл. - Дод.: с.205. - ISBN 978-611-01-0045-8 : 58.00 грн, 96.00 грн
УДК
ББК 65.424я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Навчальні видання
   Ресторани--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- громадське харчування -- общественное питание -- ресторанне виробництво -- ресторанное производство -- ресторанне обслуговування -- ресторанное обслуживание -- бар -- кафе -- кафетерій -- кафетерий -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- постачання ресторанів -- снабжение ресторанов -- складські приміщення -- складские помещения -- структура виробництва (ресторани) -- структура производства (рестораны) -- організація виробництва (ресторани) -- организация производства (рестораны) -- ресторанний посуд -- ресторанная посуда -- кондитерський цех -- технологічна документація -- технологическая документация -- технологічні карти -- технологические карты -- їдальні -- столовые -- зберігання харчових продуктів -- хранение продуктов питания -- кухар -- повар
Анотація: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

5.
811.111(075.8)
Б90


    Буданов, Станіслав Ігнатович.
    Посібник з позааудиторного читання англійською мовою [Текст] : для студ. торгово-економічних ін-тів / С. І Буданов, А. Г. Ріхтер. - К. : Вища школа, 1992. - 143 с. - Загол. обкл. : S. I. Budanov, A. G. Richter. Englisch fiction reader . - Текст англ. - Бібліогр.: с. 97-143. - ISBN 5-11-003801-5 : 10.00 грн
УДК
ББК 81.432.1-923
Рубрики: Англійська мова--Читання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
англійська мова -- английский язык -- англійська література -- английская литература -- американська література -- американская литература -- лексичні коментарі -- лексические комментарии -- торгівля -- торговля -- громадське харчування -- общественное питание -- фінансова діяльність -- финансовая деятельность -- банківська діяльність -- банковская деятельность -- позааудиторне читання -- внеаудиторное чтение
Анотація: Посібник з позааудиторного читання складається з невеликих за обсягом, дещо адаптованих творів американської і англійської художньої літератури та уривків з них, що являють собою певне завершене смислове ціле. Тексти тематично співвідносяться з професійною сферою торгівлі, громадського харчування, фінансової і банківської діяльності.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ріхтер, Андрій Георгійович
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

6.
657(075.8)
Д19


    Даньків, Йосип Якимович.
    Бухгалтерський облік у галузях економіки [] : навч. посібник / Й. Я. Даньків, М. Р. Лучко, М. Я. Остап'юк. - К. : Знання-Прес, 2003. - 206 с. - Дод.: с. 193-206. - Л-ра: с. 179-192. - ISBN 966-7767-85-Х : Б. ц.
УДК
ББК 65.052.2я73
Рубрики: Економіка--Бухгалтерський облік--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
бухгалтерский учет в областях экономики -- бухгалтерський облік в галузях економіки -- будівельне виробництво -- строительное производство -- сельское хозяйство -- сільське господарство -- торговля -- торгівля -- громадське харчування -- общественное питание -- автомобильный транспорт -- автомобільний транспорт
Анотація: Розкрито особливості бухгалтерського обліку в таких галузях економіки, як будівництво, сільське господарство, торгівля, громадське харчування та транспорт.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лучко, Михайло Романович; Остап'юк, Мирослав Ярославович
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

7.
543(075)
Ж41


    Жванко, Юлия Николаевна.
    Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании [] : учеб. пособие / Ю. Н. Жванко, Г. В. Панкратова, З. И. Мамедова. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : Высш. шк., 1989. - 270, [1] с. : рис., табл. - Лит.: с. 241. - Прил.: с. 242-268. - ISBN 5-06-000077-X : 0.75 р.
УДК
ББК 24.4я723
Рубрики: Аналітична хімія--Навчальні видання
   Громадське харчування--Якість--Контроль--Навчальні видання

Кл.слова (ненормовані):
аналитическая химия -- аналітична хімія -- качественный анализ -- якісний аналіз -- химические лаборатории -- хімічні лабораторії -- катионы -- катіони -- анионы -- аніони -- количественный анализ -- кількісний аналіз -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- исследование кулинарных полуфабрикатов -- дослідження кулінарних напівфабрикатів -- исследование готовых блюд -- дослідження готових страв -- физико-химические методы анализа -- фізико-хімічні методи аналізу -- колориметрия -- колориметрія -- общественное питание -- громадське харчування
Анотація: Состоит из двух частей: аналитической химии и технохимического контроля в общественном питании.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Панкратова, Г. В.; Мамедова, З. И.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
641.542
О-22


    Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учебник : в 3 т. - Москва : Экономика, 1987 - 1990.
   Т. 2 : Торгово-технологическое оборудование / А. И. Черевко, Л. Н. Попов. - 1988. - 271 с. : рис., табл. - Прил.: с. 250-265. - Лит.: с. 266. - Предм. указ.: с. 267-269. - ISBN 5-282-00568-9 : 0.80 р.
УДК
ББК 36.99-5я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- громадське харчування -- весоизмерительное оборудование -- ваговимірювальне обладнання -- кассовое оборудование -- касове обладнання -- подъемно-транспортное оборудование -- піднімально-транспортне обладнання -- торговые автоматы -- торговельні автомати -- оборудование раздачи обедов -- обладнання роздавання обідів
Анотація: Учебник знакомит с устройством и принципами работы торгово-технологического оборудования.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, А. И.; Попов, Л. Н.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
641.546
О-22


    Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учебник : в 3 т. - Москва : Экономика, 1987 - 1990.
   Т. 3 : Тепловое оборудование / М. И. Беляев. - 1990. - 559 с. : рис., табл. - Прил.: с. 502-552. - Предм. указ.: с. 553-556. - ISBN 5-282-00430-5 : 1.30 р.
УДК
ББК 36.99-5я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- громадське харчування -- тепловые аппараты -- теплові апарати -- топки -- горілки -- газовые горелки -- газові горілки -- пищеварочное оборудование -- обладнання для приготування їжі -- пекарное оборудование -- пекарське обладнання -- электрические плиты -- електричні плити -- водогрейное оборудование -- водонагрівальне обладнання -- мармиты -- марміти
Анотація: Приведены общие сведения о тепловых аппаратах, дана классификация теплового оборудования, используемого на предприятиях общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Беляев, М. И.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
669.1:641.5
Р78


    Ростовский, Владимир Сергеевич.
    Использование вторичного сырья в общественном питании [] / В. С. Ростовский, М. А. Дорохина, О. И. Положишникова. - Киев : Тэхника, 1988. - 95 с. : рис., табл. - Лит.: с. 93-94. - ISBN 5-335-00052-X : 0.25 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Громадське харчування--Відходи--Практичні посібники
   Відходи--Використання--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- громадське харчування -- отходы растительных продуктов -- відходи рослинних продуктів -- отходы хлебопекарного производства -- відходи хлібопекарного виробництва -- отходы продуктов животного происхождения -- відходи продуктів тваринного походження -- вторичное молочное сырье -- вторинна молочна сировина
Анотація: Показаны возможности рационального использования отходов, получаемых на предприятиях общественного питания в процессе первичной обработки продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дорохина, Мария Алексеевна; Положишникова, Ольга Ивановна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
641.51/54
Р78


    Ростовский, Владимир Сергеевич.
    Технология производства продукции общественного питания [] : общая часть : учебник / В. С. Ростовский. - Киев : Выща шк., 1991. - 200 с. : рис., табл. - Лит.: с. 196-197. - ISBN 5-11-002014-0 : 2.20 р.
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- громадське харчування -- технологія виробництва -- технология производства -- характеристика мясных продуктов -- характеристика м'ясних продуктів
Анотація: Изложены теоретические основы кулинарной обработки пищевых продуктов и ее влияние на их пищевую ценность, дана характеристика технологических процессов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

12.
908:94(477.42-21НОВ.-Волинський)
Н74


   
    Новоград-Волинський [] : історія міста : [зб. матеріалів] / [упоряд. Є. Ващук]. - Новоград-Волинський : НОВОград, 2010. - 640 с. : іл. - Літ.: с. 612-632. - 60.00 грн
УДК
ББК 26.890(4УКР-4ЖИТ)
Рубрики: Міста українські--Історія--Новоград-Волинський, місто (Житомирська область)--Популярні видання
   Історія--Міста українські--Новоград-Волинський, місто (Житомирська область)--Популярні видання

   Новоград-Волинський місто (Житомирська область)--Історія -- Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- край у давнину -- декабристський рух -- між двома світовими війнами -- соціалістичне будівництво -- громадське життя -- промисловість -- транспорт -- зв'язок -- житлове будівництво -- охорона здоров'я -- освіта -- культура -- громадське харчування -- побутове обслуговування -- комунальне господарство -- спорт
Анотація: Ця книга є першою спробою видання фундаментальної сторії міста Звягеля-Новоград-Волинського.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ващук, Євгенія \упоряд.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

13.


    Ніколаюк, Тетяна.
    Продовольче становище в містах УСРР під час "комуністичного штурму" 1929–1932 рр. [Текст] / Т. Ніколаюк // Укр. іст. журн. - 2020. - N 6. - С. 4-20. - Бібліогр. в підрядковій прим. . - ISSN 0130-5247
Рубрики: Продовольчі товари--Забезпечення--Історія--УСРР, 1929-1932 рр.
Кл.слова (ненормовані):
карткова система постачання товарів -- продуктове забезпечення робітників -- громадське харчування -- матеріальне становище робітників

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

 1-10    11-13 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)