Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Громадське харчування -- Обладнання<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.
642.5:641.54(075)
З-79


    Золин, Виктор Петрович.
    Технологическое оборудование предприятий общественного питания [] : учебник / В. П. Золин. - 8-е изд., допол. и перераб. . - М. : Академия, 2009. - 320 с. : рис., табл. - (Начальное профессиональное образование). - ISBN 978-5-7695-6501-4 : 128.00 грн
УДК
ББК 36.99-5я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
картофелеочистительные машины -- картоплеочисні машини -- овощерезательные машины -- овочерізальні машини -- мясорубки -- фаршемешалки -- фаршомісилки -- котлетоформовочная машина -- рыбоочистительная машина -- рибоочисна машина -- измельчительные машины -- подрібнювальна машина -- просеивательные машины -- просівні машини -- тестомесильные машины -- тістомісильні машини -- взбивальные машины -- збивальні машини -- хлеборезки -- хліборізки -- тепловое оборудование -- теплове устаткування -- пищеварочные аппараты -- харчоварочні апарати -- аппараты для жарения и выпечки -- апарати для жарки та випічки -- водогрейное оборудование -- водонагрівальне устаткування -- линии самообслуживания -- лінії самообслуговування -- мармиты -- льдогенераторы -- льодогенеатори -- холодильные машины -- холодильні машини
Анотація: Механическое и тепловое оборудование предприятий общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641/642(075)
Г 14


    Гайворонский, Константин Яковлевич.
    Технологическое оборудование предприятий общественного питания и торговли [] : учебник / К. Я. Гайворонский, Н. Г. Щеглов. - М. : Ид Форум : Инфра-М, 2008. - 480 с. : рис., табл. - (Профессиональное образование). - Лит.: с.472. - ISBN 978-5-8199-0348-3 : 099.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
механічне обладнання -- механическое оборудование -- м'ясорізки -- мясорезки -- мукопереробні машини -- мукоперерабатывающие машины -- просіювачі -- просеиватели -- хлібонарізки -- хлеборезки -- посудомоєчні машини -- посудомоечные машины -- тронспортери -- торгівельні ваги -- торговые веса -- контрольно-касові машини -- контрольно-кассовые машины -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- електросковороди -- элнетросковородки -- жарочні і пекарські шафи -- жарочные и пекарные шкафы -- плити -- пароконвектомати -- водогрійне обладнання -- водогрейное оборудование -- холодильне обладнання -- холодильное оборудование -- марміти
Анотація: Классификация, типы, назначение, устройство и принцип действия основных видов технологического оборудования, используемого на предприятиях общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Щеглов, Н. Г.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
641.53.06(075.8)
Б 43


    Белобородов, Владимир Витальевич.
    Тепловое оборудование предприятий общественного питания [] : учеб. пособие для технолог. фак. торг. вузов / В. В. Белобородов, Л. И. Гордон. - М. : Экономика, 1983. - 304 с. : рис., табл. - Лит.: с. 293-294. - Предм. указ.: с. 295-299. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.99-5я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
нагрівання продуктів -- нагрев продуктов -- інфрачервоне нагрівання -- инфракрасный нагрев -- диелектричне нагрівання -- диэлектрический нагрев -- індукційне нагрівання -- индукционный нагрев -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов -- електронагрівачі -- электронагреватели -- автоклав -- пароварочні апарати -- пароварочные аппараты -- кавоварки -- кофеварки -- сковорідки -- сковороды -- жаровні -- жаровны -- фритюрниці -- фритюрницы -- кухарські плити -- плити -- кип'ятильники -- кипятильники -- водонагрівачі -- водонагреватели -- газові горілки -- газовые горелки -- допоміжні нагрівальні апарати
Анотація: Общие сведения о тепловых аппартах, используемых на предприятиях общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гордон, Лев Исидорович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
641.54:640.43(075)
Д71


    Доценко, В. Ф.
    Устаткування закладів ресторанного господарства [] : підручник / В. Ф. Доценко, В. О. Губеня ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2016. - 635, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 570-633. - Л-ра: с. 634-635. - ISBN 978-617-7458-03-5 : 340.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
технологічна машина -- електросилове обладнання -- механічне устаткування -- сортувально-калібрувальне устаткування -- чищення овочів -- подрібнення продуктів -- миття сировини -- місильно-перемішувальне устаткування -- дозувально-формувальне устаткування -- універсальні машини -- теплове устаткування -- варочне устаткування -- устаткування для смаження -- пекарські шафи -- жарові шафи -- холодильне обладнання -- спеціалізоване холодильне устаткування -- немеханічне устаткування
Анотація: Будова та принцип роботи механічного, теплового, холодильного та немеханічного устаткування закладів ресторанного господарства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Губеня, В. О.; Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
641.54(035)
К 43


    Кирпичников, Владимир Павлович.
    Справочник механика. Общественное питание [] / В. П. Кирпичников, Г. Х. Леенсон. - Москва : Экономика, 1990. - 382 с. : рис., табл. - Предм. указ.: с. 378-381. - ISBN 5-282-00041-5 : 2.00 р.
УДК
ББК 36.99-5я2
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- оборудование -- тепловое оборудование -- теплове обладнання -- механическое оборудование -- механічне обладнання -- монтаж оборудования -- монтаж обладнання -- ремонт оборудования -- ремонт обладнання
Анотація: Сведения по монтажу и ремонту механического и теплового оборудования предприятий общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Леенсон, Гарри Хунович
Примірників всього: 4
ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
641.54(031)
О-22


   
    Оборудование предприятий общественного питания [] : справочник / [В. А. Дорохин и др.]. - Киев : Тэхника, 1990. - 176 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 173-174. - ISBN 5-335-00560-2 : 0.90 р.
УДК
ББК 36.99-5я2
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- оборудование -- поточные линии -- потокові лінії -- торговые автоматы -- торгівельні автомати -- весоизмерительное оборудование -- ваговимірювальне обладнання -- контрольно-кассовое оборудование -- контрольно-касове обладнання -- немеханизированные линии раздачи -- немеханізовані лінії роздачі -- механизированные линии раздачи -- механізовані лінії роздачі -- складское оборудование -- складське обладнання
Анотація: Рассмотрены принцип действия, правила эксплуатации механизированных линий по производству овощных, мясных, рыбных и мучных полуфабрикатов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дорохин, Виктор Александрович; Шеляков, Олег Парфирович; Оберемок, Василий Николаевич; Ревицкий, Степан Дмитриевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
641.542
О-22


    Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учебник : в 3 т. - Москва : Экономика, 1987 - 1990.
   Т. 1 : Механическое оборудование / [В. Д. Елхина и др.]. - 2-е изд., перераб. . - 1987. - 447 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Предм. указ.: с. 442-445. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.99-5я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- оборудование -- обладнання -- универсальные кухонные машины -- універсальні кухонні машини -- сортировочно-переборочные машины -- сортувально-перебиральні машини -- просеиватели -- просіювачі -- картофелеочистительные машины -- картоплеочисні машини -- оборудование для мытья овощей -- обладнання для миття овочів -- посудомоечные машины -- посудомийні машини -- размолочные машины -- розмелювальні машини -- протирочные машины -- протирочні машини -- хлеборезки -- хліборізки -- фаршемешалки -- фаршозмішувачі -- тестомесильные машины -- тістозмішувальні машини -- взбивальные машины -- взбивальні машини -- дозаторы -- дозатори
Анотація: Рассмотрены основные типы механического оборудования на предприятиях общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Елхина, Валентина Дорофеевна; Журин, Александр Александрович; Проничкина, Людмила Павловна; Богачев, Михаил Карпович
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

8.
641.542
О-22


    Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учебник : в 3 т. - Москва : Экономика, 1987 - 1990.
   Т. 2 : Торгово-технологическое оборудование / А. И. Черевко, Л. Н. Попов. - 1988. - 271 с. : рис., табл. - Прил.: с. 250-265. - Лит.: с. 266. - Предм. указ.: с. 267-269. - ISBN 5-282-00568-9 : 0.80 р.
УДК
ББК 36.99-5я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- громадське харчування -- весоизмерительное оборудование -- ваговимірювальне обладнання -- кассовое оборудование -- касове обладнання -- подъемно-транспортное оборудование -- піднімально-транспортне обладнання -- торговые автоматы -- торговельні автомати -- оборудование раздачи обедов -- обладнання роздавання обідів
Анотація: Учебник знакомит с устройством и принципами работы торгово-технологического оборудования.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, А. И.; Попов, Л. Н.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
641.546
О-22


    Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учебник : в 3 т. - Москва : Экономика, 1987 - 1990.
   Т. 3 : Тепловое оборудование / М. И. Беляев. - 1990. - 559 с. : рис., табл. - Прил.: с. 502-552. - Предм. указ.: с. 553-556. - ISBN 5-282-00430-5 : 1.30 р.
УДК
ББК 36.99-5я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- громадське харчування -- тепловые аппараты -- теплові апарати -- топки -- горілки -- газовые горелки -- газові горілки -- пищеварочное оборудование -- обладнання для приготування їжі -- пекарное оборудование -- пекарське обладнання -- электрические плиты -- електричні плити -- водогрейное оборудование -- водонагрівальне обладнання -- мармиты -- марміти
Анотація: Приведены общие сведения о тепловых аппаратах, дана классификация теплового оборудования, используемого на предприятиях общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Беляев, М. И.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)