Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Доценко, В. Ф.$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.
664.66/.664.69(076.5)
Л 12


   
    Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв [] : навч. посібник / [В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 341 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с318. - Дод.: с.319-331. - ISBN 966-364-173-8 : 060.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи
   Макаронне виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
хлібопечення -- пшеничне борошно -- житнє борошно -- контроль якості зерна -- органолептичні показники -- біохімічні процеси хлібопечіння -- хлібобулочні вироби -- сухарніі вироби -- бубличні вироби -- макарони -- хлібні напівфабрикати -- кореляція
Анотація: Практикум з визначення якості та технологічних властивостей борошна, контролю напівфабрикатів і готових виробів хлібопекарського і макаронного виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дробот, В.І.; Арсеньєва, Л.Ю.; Білик, О.А.; Доценко, В.Ф.; Дробот, В.І. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.54:640.43(075)
Д71


    Доценко, В. Ф.
    Устаткування закладів ресторанного господарства [] : підручник / В. Ф. Доценко, В. О. Губеня ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2016. - 635, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 570-633. - Л-ра: с. 634-635. - ISBN 978-617-7458-03-5 : 340.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
технологічна машина -- електросилове обладнання -- механічне устаткування -- сортувально-калібрувальне устаткування -- чищення овочів -- подрібнення продуктів -- миття сировини -- місильно-перемішувальне устаткування -- дозувально-формувальне устаткування -- універсальні машини -- теплове устаткування -- варочне устаткування -- устаткування для смаження -- пекарські шафи -- жарові шафи -- холодильне обладнання -- спеціалізоване холодильне устаткування -- немеханічне устаткування
Анотація: Будова та принцип роботи механічного, теплового, холодильного та немеханічного устаткування закладів ресторанного господарства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Губеня, В. О.; Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
664.6/.7(075.8)
Л12


   
    Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості [] : навч. посібник / [В. Ф. Доценко та ін.] ; за ред. В. Ф. Доценка ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2016. - 379, [1] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 334-340. - Дод.: с. 341-370. - ISBN 978-617-7278-96-1 : 250.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчова промисловість--Методи аналізу--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
пивоварний солод -- оцінювання якості пива -- безалкогольні напої -- молочні продукти -- якість молока -- кисломолочні продукти -- згущені молочні консерви -- оцінювання якості м'яса -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- властивості м'ясних фаршів -- хімічний склад жирів -- хімічний склад олії -- консервована продукція
Анотація: Методи контролю якості сировини та готової продукції харчових виробництв, що грунтуються на сучасних хімічних, фізичних і фізико-хімічних методах аналізу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Доценко, В. Ф.; Сильчук, Т. А.; Голікова, Т. П.; Корецька, І. Л.; Фурманова, Ю, П.; Доценко, В. Ф. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
Шифр: etde/2020/6
   Журнал

Економіка та держава [Текст]. - 2004 . - Виходить щомісячно
2020р. N 6
Зміст:
Пирог, О. В. Трансформація секторної моделі розвитку у Західному регіоні України в умовах нестабільності / О. В. Пирог, Н. О. Шпак. - С.6-12. - Бібліогр. в кінці ст.
Резнікова, Н. В. Теоретико-емпіричні підходи до дослідження й ідентифікації економічних мотивів та наслідків відокремлення і сепаратизму на основі вивчення міжнародного досвіду / Н. В. Резнікова. - С.13-20. - Бібліогр. в кінці ст.
Лозова, Т. І. Земельна ділянка - важливий актив підприємства: аналіз, інвентаризація, облік, управління / Т. І. Лозова, Г. Ю. Олійник, О. А. Олійник. - С.21-27. - Бібліогр. в кінці ст.
Доценко, В. Ф. Ефективність менеджменту готельно-ресторанного бізнесу: критерій фінансових результатів / В. Ф. Доценко, Т. Д. Косова, О. В. Ярошевська. - С.28-33. - Бібліогр. в кінці ст.
Карачина, Н. П. Статистичне оцінювання сучасної трансформації економічної поведінки промислових підприємств у системі менеджменту / Н. П. Карачина, О. А. Сметанюк. - С.34-39. - Бібліогр. в кінці ст.
Назаренко, І. М. Інформаційно-аналітична підтримка процесу управління підприємством: структура, переваги та недоліки / І. М. Назаренко. - С.40-43. - Бібліогр. в кінці ст.
Кльоба, Л. Г. Економічна природа та причини виникнення фінансових дисбалансів / Л. Г. Кльоба, Т. Л. Кльоба. - С.44-54. - Бібліогр. в кінці ст.
Кузьменко, О. В. Стратегічні напрями формування інвестиційного потенціалу в Україні на основі ефективного розвитку інформаційних технологій / О. В. Кузьменко, Ю. В. Касаєва. - С.55-62. - Бібліогр. в кінці ст.
Ігнатенко, М. М. Залучення концепції соціальної відповідальності в управління конкурентоспроможністю підприємств сільського зеленого туризму / М. М. Ігнатенко, О. О. Адамчик. - С.63-66. - Бібліогр. в кінці ст.
Ватаманюк-Зелінська, У. З. Скорочення гендерного розриву у розвитку підприємництва / У. З. Ватаманюк-Зелінська, Ю. В. Янісів. - С.67-72. - Бібліогр. в кінці ст.
Демчишак, Н. Б. Розвиток експорту цифрових технологій в умовах формування єдиного цифрового простору Європейського Союзу / Н. Б. Демчишак, Г. Ю. Дубик, В. М. Гриб. - С.73-79. - Бібліогр. в кінці ст.
Рисін, В. В. Інструменти протидії фінансуванню тероризму з використанням фінансових установ / В. В. Рисін, А. В. Степанова. - С.80-86. - Бібліогр. в кінці ст.
Макаренко, Ю. П. Теоретичні аспекти управління кредитним портфелем банківської установи / Ю. П. Макаренко, Д. О. Самойлова. - С.87-91. - Бібліогр. в кінці ст.
Дуб, А. Р. Механізми фінансування смарт-спеціалізації (на прикладі структурних та інвестиційних фондів ЄС) / А. Р. Дуб. - С.92-97. - Бібліогр. в кінці ст.
Штань, М. В. Монетарна політика за умов розвитку глобальної кризи 2020 р. / М. В. Штань. - С.98-101. - Бібліогр. в кінці ст.
Заволока, Ю. М. Особливості функціонування страхового ринку України в умовах сучасної цифрової трансформації / Ю. М. Заволока, А. Г. Єфременко, Ю. А. Малашенко. - С.102-106. - Бібліогр. в кінці ст.
Дікань, Л. В. Розвиток державного фінансування контролю в контексті наповнення бюджету України / Л. В. Дікань, І. О. Шевченко. - С.107-112. - Бібліогр. в кінці ст.
Сагайдак, І. С. "Зелена" енергетика в контексті загроз економічній та національній безпеці / І. С. Сагайдак, О. О. Балагура, В. В. Макаренко. - С.113-117. - Бібліогр. в кінці ст.
Подік, І. І. Електронний аудит як один із податкових інструментів подолання негативних наслідків та загроз для економіки України, спричинених пандемією covid-19 / І. І. Подік. - С.118-121. - Бібліогр. в кінці ст.
Новіченко, Л. С. Актуальні питання визначення суттєвості в аудиті / Л. С. Новіченко. - С.122-125. - Бібліогр. в кінці ст.
Бабенко, К. Є. Swot-аналіз території як передумова формування стратегічного бачення її економічного розвитку / К. Є. Бабенко. - С.126-130. - Бібліогр. в кінці ст.
Луценко, І. С. Оподаткування платників єдиного податку в сучасних умовах впровадження податкової реформи / І. С. Луценко. - С.131-135. - Бібліогр. в кінці ст.
Домбровська, Л. В. Фінансово-економічна безпека комерційних банків України: загрози та заходи запобігання / Л. В. Домбровська. - С.136-139. - Бібліогр. в кінці ст.
Муляр, Т. С. Забезпечення конкурентоспроможності хмелярських підприємств шляхом модернізації / Т. С. Муляр. - С.140-144. - Бібліогр. в кінці ст.
Никончук, В. М. Сучасний стан і тенденції розвитку інтелектуальної власності в різних галузях економіки / В. М. Никончук. - С.145-150. - Бібліогр. в кінці ст.
Прунцева, Г. О. Методологічні засади оцінки системи продовольчої безпеки / Г. О. Прунцева. - С.151-154. - Бібліогр. в кінці ст.
Осадчук, І. В. Соціально відповідальні практики співпраці суб'єктів господарювання, місцевої влади та громад / І. В. Осадчук, Н. В. Кириченко, С. Ю. Боліла. - С.155-159. - Бібліогр. в кінці ст.
Обелець, Т. В. Сучасні детермінанти розвитку трудового потенціалу України / Т. В. Обелець. - С.160-164. - Бібліогр. в кінці ст.
Козак, В. С. Важливі аспекти стратегії та тактики управління персоналом / В. С. Козак, І. М. Тодоріко. - С.165-168. - Бібліогр. в кінці ст.
Полукаров, Ю. О. Концептуальні засади категорії "безпека" в умовах загострення техногенних загроз / Ю. О. Полукаров [та ін.]. - С.169-174. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Полукаров О. І., Праховнік Н. А., Демчук Г. В., Мітюк Л. О., Качинська Н. Ф.
Бутенко, Д. С. Формування механізму організаційного капіталу суб'єктів підприємництва / Д. С. Бутенко, Ю. Д. Шеянова. - С.175-179. - Бібліогр. в кінці ст.
Пікус, Р. В. Особливості розвитку страхового ринку в умовах інформаційного суспільства / Р. В. Пікус, К. Ю. Винокурова. - С.180-185. - Бібліогр. в кінці ст.
Куценко, Т. М. Напрями протидії впливу глобальної економічної кризи 2020 року на вітчизняну економіку / Т. М. Куценко [та ін.]. - С.186-191. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Терованесова О. Ю., Шевченко Є. С., Тимошенко О. Ю.
Верещагіна, Г. В. Удосконалення дефініції стратегічного планування розвитку підприємством / Г. В. Верещагіна, Т. Є. Плєханова. - С.192-200. - Бібліогр. в кінці ст.
Юхименко, В. М. Управління капіталом страхових компаній на основі ризик-орієнтованого підходу / В. М. Юхименко, Д. А. Сулима. - С.201-205. - Бібліогр. в кінці ст.
Трофимчук, О. А. Державне регулювання економіки: теоретичне переосмислення в XXI столітті / О. А. Трофимчук. - С.206-212. - Бібліогр. в кінці ст.
Мальковська, Ю. Б. Формування інституційного дизайну макрофінансової стабільності: практика ЄС та уроки для України / Ю. Б. Мальковська. - С.213-219. - Бібліогр. в кінці ст.
Гомон, М. В. Оцінювання рівня потенціалу державного регулювання інноваційної діяльності підприємств / М. В. Гомон. - С.220-224. - Бібліогр. в кінці ст.
Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

5.
Шифр: agsv/2020/11
   Журнал

Агросвіт [Текст] : наук.-практ. журнал. - Київ : ДКС Центр, 2001 - . - Виходить двічі на місяць
2020р. N 11
Зміст:
Третяк, А. М. Міфи та ризики Закону України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення / А. М. Третяк [и др.]. - С.4-12. - Бібліогр. в кінці ст. : рис., табл.
Інші автори: Третяк В. М., Третяк Н. А., Поліщук А. С.
Дорош, Й. М. Сутність земельного капіталу в контексті інвестиційного забезпечення аграрного сектору / Й. М. Дорош [та ін.]. - С.13-19. - Бібліогр. в кінці ст. : табл.
Інші автори: Ібатуллін Ш. І., Шкуратов О. І., Харитоненко Р. А.
Вініченко, І. І. Вибір стратегії підвищення управління конкурентоздатністю підприємств / І. І. Вініченко, О. С. Павленко, Д. В. Маховський. - С.20-25. - Бібліогр. в кінці ст. : табл.
Лаврук, В. В. Проблематика залучення інвестицій в економічну модернізацію і підвищення конкурентоспроможності тваринництва / В. В. Лаврук, Л. М. Будняк, О. С. Лаврук. - С.26-36. - Бібліогр. в кінці ст. : рис.
Доценко, В. Ф. Економічна діагностика фінансово-майнового стану закладів готельно-ресторанного господарства / В. Ф. Доценко, Т. Д. Косова, О. В. Ярошевська. - С.42-49. - Бібліогр. в кінці ст. : табл.
Ігнатенко, М. М. Підвищення конкурентоспроможності підприємств сільського зеленого туризму на засадах брендингу та маркетингових стратегій / М. М. Ігнатенко, О. О. Адамчик. - С.50-57. - Бібліогр. в кінці ст.
Денисенко, М. П. Вплив платіжної системи М-Реsa на економіку Кенії / М. П. Денисенко, О. О. Петрівський. - С.58-65. - Бібліогр. в кінці ст. : рис.
Николюк, О. М. Оцінка ефективності використання технологій аерофотозйомки малими та середніми сільськогосподарськими підприємствами / О. М. Николюк, В. В. Гуреля, П. П. Топольницький. - С.66-74. - Бібліогр. в кінці ст. : рис., табл.
Ярошевська, О. В. Похідні цінні папери в системі формування капіталу і управління ризиками суб'єктів господарювання / О. В. Ярошевська. - С.66-74. - Бібліогр. в кінці ст. : табл.
Крамаренко, І. С. Інклюзивний туризм - інвестиційна складова економіки регіону / І. С. Крамаренко [и др.]. - С.75-82. - Бібліогр. в кінці ст. : рис., табл.
Інші автори: Козаченко Л. А., Стиценко О. В., Карабін К. О.
Войт, Д. С. Удосконалення методичних підходів до моніторингу рівня соціально-економічного розвитку України / Д. С. Войт. - С.83-89. - Бібліогр. в кінці ст. : табл.
Соколенко, Л. Ф. Інформаційні потоки керуючої компанії в сфері ЖКГ / Л. Ф. Соколенко. - С.90-98. - Бібліогр. в кінці ст. : рис., табл.
Бриндіна, О. А. Стратегічний набір товарної політики та стратегії управління товарним портфелем / О. А. Бриндіна, М. С. Труш. - С.99-106. - Бібліогр. в кінці ст. : рис., табл.
Клімова, А. М. Професійна компетентність персоналу як складова успіху туристичного підприємства / А. М. Клімова. - С.107-114. - Бібліогр. в кінці ст. : рис.
Ковтуник, І. І. Природно-географічні рекреаційні ресурси та курортні території Поділля / І. І. Ковтуник. - С.122-126. - Бібліогр. в кінці ст.
Лук'янова, М. М. Роль організацій громадянського суспільства в розвитку сільських територій / М. М. Лук'янова. - С.127-135. - Бібліогр. в кінці ст. : табл.
Дмитренко, В. І. Загрози розвитку підприємств будівельної галузі: теоретичний аспект / В. І. Дмитренко. - С.136-140. - Бібліогр. в кінці ст. : рис., табл.
Бегаль, І. І. Дефініції економічних категорій регулювання землекористування в умовах децентралізації влади / І. І. Бегаль. - С.141-148. - Бібліогр. в кінці ст. : рис., табл.
Тараненко, А. П. Івентивний туризм як сучасна складова розвитку туристичної діяльності та його класифікація / А. П. Тараненко. - С.149-154. - Бібліогр. в кінці ст. : рис.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

6.


    Доценко, В. Ф.
    Економічна діагностика фінансово-майнового стану закладів готельно-ресторанного господарства [] / В. Ф. Доценко, Т. Д. Косова, О. В. Ярошевська // Агросвіт : наук.-практ. журнал. - 2020. - N 11. - С. 42-49 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Фінанси--Майно
Кл.слова (ненормовані):
економічна діагностика -- структура активів готелів -- динаміка вартості готелів -- структура активів ресторанів -- динаміка вартості ресторанів -- структура пасивів ресторанів мобільного харчування -- динаміка вартості ресторанів мобільного харчування

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Косова, Т. Д.; Ярошевська, О. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

7.


    Доценко, В. Ф.
    Ефективність менеджменту готельно-ресторанного бізнесу: критерій фінансових результатів [] / В. Ф. Доценко, Т. Д. Косова, О. В. Ярошевська // Економіка та держава. - 2020. - N 6. - С. 28-33. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ресторано-готельний бізнес--Менеджмент--Ефективність--Україна
Кл.слова (ненормовані):
готельний бізнес -- заклади рестораного бізнесу

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Косова, Т. Д.; Ярошевська, О. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

8.
640.43:664.5(075.8)
Т38


   
    Технологія продукції ресторанного господарства [] : навч.-наоч. посіб. / В. Ф. Доценко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2019. - 290, [2] с. : іл., табл. - Літ.: с. 289-290. - ISBN 978-617-7841-45-5 : 300.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Установи громадського харчування--Харчові продукти--Технології --Виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
концепції створення продукції харчування -- асортимент продукції харчування -- напівфабрикати -- кулінарна продукція -- молочна продукція -- яєчні продукти -- м'ясопродукти -- рибопродукти -- холодні страви -- солодкі страви -- десертна продукція -- напої -- охолоджена продукція -- швидкозаморожена продукція -- борошняна кондитерська продукція -- меню ресторанного господарства
Анотація: Таблиці та схеми, за допомогою яких в систематизованій формі описано технологічні операції та процеси, які відбуваються під час виробництва харчової продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Доценко, В. Ф.; Кочерга, В. І.; Губеня, В. О.; Кирпіченко, О. М.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)