Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=місильно-перемішувальне устаткування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
641/642
Т 19


    Тарасенко, Ігор Іванович.
    Устаткування закладів ресторанного господарства (механічне) [] : опорний конспект лекцій / І. І. Тарасенко ; ред. О. В. Паніматченко. - К. : КНТЕУ, 2010. - 57 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 57. - 41.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Ресторани--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
механічне устаткування -- сортувально-калібрувальне устаткування -- очищувальне устаткування -- мийне устаткування -- подрібнювальне устаткування -- різальне устаткування -- місильно-перемішувальне устаткування -- дозувально-формувальне устаткування -- пересувне устаткування -- монтаж механічного устаткування
Анотація: Різноманітні за принципом дії і конструктивним виконанням устаткування ресторанів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Паніматченко, О. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.54:640.43(075)
Д71


    Доценко, В. Ф.
    Устаткування закладів ресторанного господарства [] : підручник / В. Ф. Доценко, В. О. Губеня ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2016. - 635, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 570-633. - Л-ра: с. 634-635. - ISBN 978-617-7458-03-5 : 340.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
технологічна машина -- електросилове обладнання -- механічне устаткування -- сортувально-калібрувальне устаткування -- чищення овочів -- подрібнення продуктів -- миття сировини -- місильно-перемішувальне устаткування -- дозувально-формувальне устаткування -- універсальні машини -- теплове устаткування -- варочне устаткування -- устаткування для смаження -- пекарські шафи -- жарові шафи -- холодильне обладнання -- спеціалізоване холодильне устаткування -- немеханічне устаткування
Анотація: Будова та принцип роботи механічного, теплового, холодильного та немеханічного устаткування закладів ресторанного господарства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Губеня, В. О.; Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)