Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Світлична, Марія Луківна$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
640.43(075.8)
С 24


    Світлична, Марія Луківна.
    Особливості ресторанного сервісу [] : навч. посібник-практикум / М. Л. Світлична. - Житомир : Полісся, 2009. - 368 с. : іл., табл. - Дод.: с. 127-361. - Л-ра: с. 362-367. - ISBN 978-966-655-483-6 : 027.00 грн
УДК
ББК 65.424я73
Рубрики: Ресторанна справа
   Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- ресторанно-готельний сервіс -- ресторанно-гостиничный сервис -- готельно-туристичний сервіс -- гостинично-туристический сервис -- кейтиренгові послуги -- кейтиренговые услуги -- харчування туристів -- питание туристов -- ленч -- бізнес-ланч -- бизнес-ланч -- "Шведський стіл" -- "Шведский стол" -- меню -- буфетне обслуговування -- буфетное обслуживание -- сервування -- сервирование -- культура застілля -- культура застолья
Анотація: Сучасні підходи до організації роботи обслуговуючого персоналу у закладах ресторанного господарства щодо раціональної організації обслуговування. Коротка історична довідка про культуру застілля, стиль життя та етикет громадян різних країн, звичаї, традиції побуту, харчування в легендах та переказах, національну символіку та знаменні дати різних країн. Вміщені семінарські, лабораторні та практичні заняття з кожної теми, методичні рекомендації щодо самостійного вивчення курсу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

2.
640.4:658]*M
С24


    Світлична, Марія Луківна.
    Організація виробництва в закладах ресторанного господарства [] : навч. посіб.-практикум / М. Л. Світлична ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Житомир. коледж ресторан.-турист. бізнесу і торгівлі. - Житомир : Поліccя, 2013. - 216, [4] с. : табл., рис. - Дод.: с. 169-213. - Л-ра: с. 214-215. - Бібліогр. в підрядковій прим. - ISBN 978-966-655-686-1 : 34.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)424я7
Рубрики: Ресторанний бізнес--Україна--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- навчальні відеофільми -- учебные видеофильмы -- підготовка ресторанних кадрів -- подготовка ресторанних кадров -- постачання товарів -- снабжение товарами -- складське та тарне господарство -- складское и тарное хозяйство -- нормативна документація -- постачання підприємств харчування -- снабжение предприятий питания -- трудові та фінансові ресурси -- трудовые и финансовые ресурсы -- моделювання виробничої програми -- моделирование производственной программы -- ділові ігри -- деловые игры -- планування роботи виробництва -- інновації навчальних процесів -- инновации учебных процессов -- інтерактивні методи навчання -- интерактивные методы обучения
Анотація: Підручник висвітлює загальні вимоги до молодшого спеціаліста галузі та подає шляхи удосконалення освітніх послуг. Автор пропонує методику практичних занять, яка передбачає застосування інтерактивних методів навчання, використання досягнень науково-технічного прогресу в галузі, застосування комп'ютерних технологій та рішення ситуаційних задач виробничого характеру.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Житомирський коледж ресторанно-туристичного бізнесу і торгівлі
Примірників всього: 2
КР (1), ФОНД (1)
Свободны: КР (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)