Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=офіціанти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
811.111(075)
А65


    Андреева, Ольга Васильевна.
    Английский язык для работников ресторанов [] : [учеб. пособие для работ. ресторанов] / О. В. Андреева. - М. : Высш. шк., 2003. - 374, [2] с. : ил. - Текст: рос., англ. - 026.00 грн
УДК
ББК 81.432.1-922
Рубрики: Мовознавство--Англійська мова--Навчальні видання
   Англійська мова--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
діалоги -- диалоги -- офіціанти -- официанты -- англійська кухня -- английская кухня -- ресторани -- рестораны
Анотація: Учебное пособие предназначено для учащихся технических училищ, готовящих официантов со знанием иностранного языка.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

2.
811.111(075)
А23


    Агабекян, Игорь Петрович.
    Английский для обслуживающего персонала [Текст] : [учеб. пособие] / И. П. Агабекян. - 3-е изд. - Ростов н/Д : Феникс, 2007. - 316 с. - (Серия "Среднее профессиональное образование"). - ISBN 5-222-10000-6 : 025.00 грн
УДК
ББК 81.432.1-922
Рубрики: Англійська мова--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
офіціанти -- официанты -- ресторани -- рестораны -- сервіровка столу -- сервировка стола -- посуда -- столові прибори -- столовые приборы -- поведінка за столом -- поведение за столом -- меню -- коктейлі -- коктейли -- бокали -- бокалы -- національні кухні -- национальные кухни -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- рецепти приготування їжі -- рецепты приготовления пищи -- український борщ -- украинский борщ -- готелі -- гостиницы -- кулінарні терміни -- кулинарные термины
Анотація: Данное учебное пособие предназначено для занятий по английскому языку в средних специальных учебных заведениях, готовящих специалистов в сфере сервиса, торговли и пищевой промышленности.
Учебное пособие также может быть использовано для самостоятельных занятий перед поездкой для работы за рубежом в сфере обслуживания: ресторанном, гостиничном деле, в торговле и т. д.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

3.
64-051
К 34


    Келлинг, Альфред.
    Руководство для официантов [] = Facbbucb fur Kellner / А. Келлинг, Г. Фогель ; пер. с нем. А. В. Любарского. - Москва : Экономика, 1980. - 120 с. : рис., табл. - 0.45 р.
УДК
ББК 36.995
Рубрики: Громадське харчування--Офіціанти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- официанты -- психология работы официанта -- психологія роботи офіціанта -- методы обслуживания в ресторанах -- методи обслуговування в ресторанах -- отпуск блюд -- відпуск страв -- сервировка столов -- серверування столу -- обслуживание зарубежных гостей -- обслуговування закордонних гостей -- обслуживание посетителей -- обслуговування відвідувачів
Анотація: Авторы характеризуют объективные и субъективные факторы, определяющие объем реализации продукции на предприятиях общественного питания и взаимоотношения официантов с посетителями.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фогель, Гельмут; Любарский, А. В. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.


    П'ятак, М.
    Сервірування та оформлення столів [] : урок-конкурс із виробничого навчання / М. П'ятак, Л. Балог // Профтехосвіта : всеукр. газ. для вчителів. - 2019. - N 2. - С. 66-71
Рубрики: Офіціанти--Професійна освіта

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Балог, Л.

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)