Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=птахопродукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 за 13
 1-10    11-13 
1.
636.5(075.8)
А 72


    Антипова, Л. В.
    Технология и оборудование птицеперерабатывающего производства [] : учеб. пособие / Л. В. Антипова, С. В. Полянских, А. А. Калачев. - Санкт-Петербург : Гиорд, 2009. - 512 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 508. - ISBN 978-5-98879-067-9 : 555.00 грн
УДК
ББК 36.93я73
Рубрики: Птахопродукти--Виробництво--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
птицеводство -- забой птицы -- забій птиці -- холодильная обработка птицы -- холодильна обробка птиці -- разделка птицы -- розділ птиці -- полуфабрикаты из мяса птицы -- напівфабрикати із м'яса птиці -- маринованные полуфабрикаты -- мариновані напівфабрикати -- механическая обвалка птицы -- механічне обвалювання птиці -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- кулинарные изделия из мяса птицы -- кулінарні вироби із м'яса птиці -- перо и пух -- яйцо -- сухие яйцепродукты -- сухі яйцепродукти -- замороженные яйцепродукты -- заморожені яйцепродукти -- санитарная обработка -- санітарна обробка -- технологическое проектирование птицеперерабатывающих предприятий -- технологічне проектування птахопереробних підприємств -- цех убоя птицы -- цех забою птиці -- расчет производственных площадей -- розрахунок виробничих площадок
Анотація: Пищевая и биологическая ценность мяса птицы, яиц и побочносо сырья, традиционные и современные технологии и оборудование переработки птицы, производство яйцепродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полянских, С. В.; Калачев, А. А.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.


    Циганок, В. М.
    Методичні засади оцінки ефективності брендування торговельних марок на ринку м'яса птиці [] / В. М. Циганок, Ю. В. Гуля, А. В. Ращенко // Агросвіт : наук.-практ. журн. - 2012. - N 11. - С. 22-28 : табл. - Л-ра в кінці ст.
Рубрики: Птахопродукти--Ринок--Маркетинг--Житомир, місто
   Житомир, місто--Птахопродукти--Ринок--Маркетинг
Кл.слова (ненормовані):
бенчмаркінг -- бенчмаркинг -- торгові марки -- торговые марки -- продуктовий ринок -- продуктовый рынок
Анотація: Результати досліджень щодо ефективності дії ключових факторів успіху брендингу в позиціонуванні та просуванні брендів торгових марок виробників продукції м'яса птиці на продуктових ринках м. Житомира, а також дослідження вподобань споживачів стосовно цієї продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гуля, Ю. В.; Ращенко, А. В.; Торгівля. Кооперація 4.08

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

3.
338.43:636.5/.6](477)*КР
М59


    Микитюк, Валерій Мар'янович.
    Розвиток та підвищення ефективності функціонування підприємств галузі птахівництва [] : монографія / В. М. Микитюк, О. П. Русак, І. В. Кравець ; Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир : Полісся, 2013. - 167, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 124-136. - Дод.: с. 137-167. - ISBN 978-966-655-676-2 : 18.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)325.25
Рубрики: Птахівництво--Економіка--Україна--Наукові видання
   Сільськогосподарські підприємства--Розвиток--Житомирська область--Наукові видання

   Житомирська область--Птахівництво--Економіка -- Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- птахопродукти -- птицепродукты -- птахівництво Житомирщини -- птицеводство Житомирщины -- птахопідприємства -- птицепредприятия
Анотація: У монографії розкрито теоретичні та практичні аспекти розвитку та підвищення ефективності функціонування підприєємств галузі птахівництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Русак, Олена Петрівна; Кравець, Ірина Вікторівна; Сільськогосподарські підприємства (колгоспи, радгоспи, КСП, підприємства, агрофірми) 5.03; Житомирський національний агроекологічний університет
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

4.
636.5
Е74


    Ермолаева, Анжелика Львовна.
    Выращивание молодняка птицы яичных пород [] / А. Л. Ермолаева, М. А. Асриян. - М. : Колос, 1976. - 143 с. : рис., табл. - (Библиотечка животновода). - Прил.: с. 138-142. - 0.23 р.
УДК
ББК 46.8
Рубрики: Птахівництво--Практичні посібники
   Птахопродукти--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
особенности развития цыплят -- особливості розвитку курчат -- поведение молодняка -- поведінка молодняка -- микроклимат помещений для молодняка -- мікроклімат приміщень для молодняка -- технологическое оборудование помещений -- технологічне обладнання приміщень -- содержание молодняка -- утримання молодняка -- кормление молодняка -- годівля молодняка
Анотація: Вопросы технологии интенсивного выращивания молодняка кур яичных пород.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Асриян, Михаил Аванесович
Примірників всього: 1
ВВ, ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
636.5
Б66


    Биховець, Андрій Ульянович.
    Інкубація яєць сільськогосподарської птиці [] / А. У. Биховець. - К. : Урожай, 1972. - 144 с. : рис., табл. - Дод.: с. 138-144. - 0.31 р.
УДК
ББК 46.8
Рубрики: Птахопродукти--Інкубатори--Практичні посібники
   Сільськогосподасрькі птахи--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
інкубаційні яйця -- инкубационные яйца -- фізико-хімічні властивості яєць -- физико-химические свойства яиц -- зберігання яєць -- хранение яиц -- мікроклімат інкубаторія -- микроклимат инкубатория -- режим інкубації яєць -- режим инкубации яиц -- інкубація великих партій яєць -- инкубация больших партий яиц -- контроль за якістю яєць -- контроль за качеством яиц -- виведення молодняка -- выведение молодняка
Анотація: Описується будова яєць, відбір, способи зберігання, обробка їх та технологія інкубації великими партіями.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
636.5.082.474(031)
С74


   
    Справочник по инкубации яиц сельскохозяйственной птицы [] / [Ю. Н. Владимиров и др. ; под ред. Ю. Н. Владимирова]. - М. : Колос, 1971. - 224 с. : рис., табл. - Авт. указ. на обороте тит. л. - 0.59 р.
УДК
ББК 46.8-2я2
Рубрики: Птахопродукти--Інкубатори--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
строение яйца -- будова яйця -- химический состав яйца -- хімічний склад яйця -- хранение яиц -- зберігання яєць -- методика анализа яиц -- методика аналізу яєць -- технические характеристики инкубаторов -- технічні характеристики інкубаторів -- технология инкубации -- технологія інкубації -- вывод молодняка -- виведення молодняка -- биологический контроль -- біологічний контроль
Анотація: В справочнике представлены физико-химические свойства яйца, технические характеристики инкубаторов, а также технология инкубации.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Владимиров, Ю. Н.; Сергеев, А. М.; Третьяков, Н. П.; Голдин, Ю. С.; Владимиров, Ю. Н. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.


    Репин, Константин.
    Что весомее - курица или яйцо [] / Константин Репин // Зерно : всеукр. журн. современного агропромышленника. - 2016. - N 4. - С. 172-174 : рис. - (Животноводство)
Рубрики: Птахопродукти--Виробництво--Україна
   Житомирська область--Птахопродукти--Виробництво

Кл.слова (ненормовані):
сількогосподарські підприємства -- сельскохозяйственные предприятия -- внутрішній ринок -- внутренний рынок -- експорт яєць -- экспорт яиц
Анотація: Виробництво яєць та м'яса птиці по регіонах України, в т. ч. по Житомирській області.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

8.


    Дяченко, Олена Володимирівна.
    Птахівництво яєчного напрямку - динаміка, проблеми та перспективи розвитку [] / О. В. Дяченко // Економіка. Фінанси. Право. - 2017. - N 5. - С. 21-26. - Літ. в кінці ст.
Рубрики: Агропромислові комплекси--Україна
   Птахівництво--Розвиток--Україна

   Птахопродукти--Експорт--Україна


Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1)
Вільні: ФП (1)

Знайти схожі

9.
637.54+637.4
Л68


    Лобзов, Константин Иванович.
    Переработка мяса птицы и яиц [] / К. И. Лобзов, Н. С. Митрофанов, В. И. Хлебников. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 240 с. : рис., табл. - Лит.: с. 236-237. - 0.90 р.
УДК
ББК 36.93
Рубрики: Птахопродукти--Переробка--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
птицепродукты -- мясо птицы -- м'ясо птиці -- яичные продукты -- яєчні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы и оборудование для переработки мяса птицы и яиц, изготовления изделий и консервов с использованием всех видов сырья, включая молочные добавки и растительные белки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Митрофанов, Николай Сергеевич; Хлебников, Владимир Иванович
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

10.
637.54'65
Н 62


    Никитин, Борис Иванович.
    Справочник технолога птицеперерабатывающей промышленности [] / Б. И. Никитин. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1981. - 320 с. : рис., табл. - Лит.: с. 307-308. - Предм. указ.: с. 309-316. - 1.50 р.
УДК
ББК 36.931я2
Рубрики: Птахопродукти--Виробництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
переработка птицы -- переробка птиці -- переработка кроликов -- переробка кроликів -- яичные продукты -- яєчні продукти -- изделия из птицы -- вироби із птиці -- перо-пуховые изделия -- перо-пухові вироби
Анотація: Сведения о технологических процессах переработки птицы, кроликов, яиц, перо-пухового сырья, производство кулинарных и колбасных изделий, консервов из мяса птицы и кролика.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
637.54'65
П 27


   
    Переработка птицы [] = Baromfihus feldolgozasa / [Н. С. Митрофанов и др. ; ред. В. И. Баратова]. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 303 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 297-300. - ISBN 5-10-000946-2 : 1.30 р.
УДК
ББК 36.931
Рубрики: Птахопродукти--Виробництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
птицепродукты -- обработка птицы -- обробка птиці -- потрошение птицы -- патрання птиці -- хранение мяса птицы -- зберігання м'яса птиці -- изделия из птицы -- вироби із птиці -- кормовая мука -- кормове борошно -- перо-пуховое сырье -- перо-пухова сировина -- переработка яиц -- переробка яєць
Анотація: Изложены основные технологические процессы переработки птицы, изготовление полуфабрикатов, кулинарных, колбасных изделий и консервов, обработка пухо-перового сырья.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Митрофанов, Николай Сергеевич; Плясов, Юрий Алексеевич; Шумков, Евгений Георгиевич; Паточ, Ибоя; Дердь, Дюла; Баратова, В. И. \ред.\
Примірників всього: 4
АБ (1), ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: АБ (1), ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

12.


    Копитець, Н. Г.
    Оцінка цінової ситуації на ринку м'яса птиці [] / Н. Г. Копитець, В. М. Волошин // Економіка АПК. - 2019. - N 11. - С. 42-48 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Птахопродукти--Ринок (екон.)--Ціни
Кл.слова (ненормовані):
ринок м'яса птиці

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Волошин, В. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

13.


    Дяченко, О. В.
    Перспективи вдосконалення конкурентоспроможності птахівничих підприємств яєчного напрямку [] / О. В. Дяченко // Економіка. Фінанси. Право. - 2020. - N 7. - С. 18--22. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Птахопродукти--Конкуренція (екон.)--Україна
   Яйця (харч.)--Виробництво--Економічна ефективність--Україна


Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

 1-10    11-13 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)