Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=технология сливочного крема<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
664.3
Ж73


   
    Жири у виробництві харчової продукції [] : монографія / [Шильман Л. З. та ін.] ; за заг. ред. Л. З. Шильмана ; [Сум. нац. аграр. ун-т, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Нац. ун-т харч. технологій, Економ. ун-т у Вроцлаві]. - Суми : Унів. кн., 2016. - 277, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 260-277. - ISBN 978-966-680-782-6 : 135.00 грн
УДК
ББК 35.782
Рубрики: Харчові продукти--Виробництво--Дослідження--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
харчування людини -- питание человека -- асортимент продуктів -- ассортимент продуктов -- показники якості -- показатели качества -- збагачення олій -- обогащение масла -- зміни жирів -- изменения жиров -- термічна обробка -- термическая обработка -- очищення жирів -- очищение жиров -- методика побудови номограми -- методика построения номограмм -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- технологія сосусів -- технология соусов -- технологія вершкового крему -- технология сливочного крема -- виробництво пісочного тіста -- производство песочного теста
Анотація: Результати наукових досліджень щодо використання жирів у виробництві харчової продукції і показано їх зміни у процесі виготовлення продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шильман, Лев Залманович; Сімакова, Інна Володимирівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Федак, Наталія Василівна; Шильман, Л. З. \ред.\; Сумський національний аграрний університет; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Національний університет харчових технологій; Економічний університет у Вроцлаві
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)