Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технологія етилового спирту<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
664(075.8)
Х 22


   
    Харчові технології у прикладах і задачах [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 576 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.564-566. - Дод. - ISBN 978-966-364-602-2 : 069.60 грн, 072.50 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
харчова сировина -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія макаронних виробів -- виробництво крупи -- виробничі рецептури -- молочні вироби -- технологія ковбасних виробів -- технологія питної води -- технологія безалкогольних напоїв -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія шоколадних виробів -- технологія кондитерських виробів -- технологія морозива -- технологія пива -- технологія етилового спирту -- технологія вина -- технологія жирів -- технологічні системи
Анотація: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності,сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Товажнянський, Л.Л.; Бухкало, С.І.; Капустенко, П.О.; Арсеньєва, О.П.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
663.5
Д66


   
    Домашнее приготовление самогона и водки []. - Донецк : Донеччина, 2000. - 190, [2] с. : рис., табл. - (В помощь фермеру). - ISBN 966-556-088-3 : 3.00 грн
УДК
ББК 36.872
Рубрики: Алкогольні напої--Виробництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
алкогольные напитки -- очищення самогону -- очистка самогона -- ароматизация самогона -- араматизація самогону -- технология этилового спирта -- технологія етилового спирту -- технология солода -- технологія солоду -- изготовление дрожжей -- виготовлення дріжжів -- основной затор -- основний затор -- перегонные аппараты -- перегонні апарати -- очищення питного спирту -- очистка питьевого спирта -- якість спирту -- качество спирта -- російська горілка -- русская водка -- зарубіжна горілка -- иностранная водка -- спеціальні горілки -- специальная водки -- цілюща горілка -- целебная водка -- горілчані настоянки -- водочные настойки
Анотація: [Старинные и современные рецепты, приемы приготовления в домашних условиях вино-водочных напитков с высокими вкусовыми качествами.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
664
С 76


    Стабников, Всеволод Николаевич.
    Общая технология пищевых продуктов [] : учеб. пособие для вузов / В. Н. Стабников, Н. В. Остапчук. - Киев : Вища шк. Голов. изд-во, 1980. - 304 с. : рис., табл. - Лит.: с. 301. - 0.90 р.
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові виробництва--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сточные воды пищевых производств -- стічні води харчових виробництв -- проектирование пищевого производства -- проектування харчового виробництва -- технология хлеба -- технологія хліба -- технология консервов -- технологія консервів -- свеклосахарное производство -- бурякоцукрове виробництво -- технология крахмала -- технологія крохмалю -- крахмальная патока -- крохмальна патока -- технология этилового спирта -- технологія етилового спирту -- технология пива -- технологія пива -- технология вина -- технологія вина
Анотація: Изложены теоретические основы пищевой технологии, дана классификация основных процессов и оборудования предприятий пищевой промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Остапчук, Николай Васильевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
663.1(075)
М 21


    Мальцев, Петр Михайлович.
    Технология бродильных производств [] : учебник / П. М. Мальцев. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1980. - 560 с. : рис., табл. - Лит.: с. 548-549. - Предм. указ.: с. 550-555. - 1.50 р.
УДК
ББК 36.870я73
Рубрики: Бродильні виробництва--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
бродильное производство -- спиртовое брожение -- спиртове бродіння -- сырье бродильных производств -- сировина бродильних виробництв -- технология этилового спирта -- технологія етилового спирту -- спирт из мелассы -- спирт із меласи -- технология пива -- технологія пива -- технология хлебного кваса -- технологія хлібного квасу -- технология вина -- технологія вина -- технология коньяков -- технологія коньяків -- кальвадос -- технология рома -- технологія рому -- виски -- віски -- технология водки -- технологія горілки -- технология ликеров -- технологія лікерів -- газированные напитки -- газовані напої -- безалкогольные напитки -- безалкогольні напої -- производство уксуса -- технологія уксусу -- технология молочной кислоты -- технологія молочної кислоти -- технология лимонной кислоты -- технологія лимонної кислоти
Анотація: Излагается технология бродильных производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)