Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=663.1(075)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
663.1(075)
Ж 41


    Жвирблянская, Адельгейда Юльевна.
    Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности [] : учеб. для сред. проф.-техн. училищ / А. Ю. Жвирблянская, О. А. Бакушинская. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 312 с. : рис., табл. - (Для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 309. - 0.65 р.
УДК
ББК 36-1я72
Рубрики: Харчове виробництво--Мікробіологія--Санітарія--Гігієна--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
микроорганизмы в природе -- мікроорганізми в природі -- патогенные микроорганизмы -- патогенні мікроорганізми -- санитарная бактериология -- санітарна бактеріологія -- санитарная вирусология -- санітарна вірусологія -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- гельминтозы -- гельмінтози -- дезинфекция -- дезинфекція -- дезинсекция -- дезинсекція -- дератизация -- дератизація -- микробиология сырья -- мікробіологія сировини -- микробиология хлебопекарного производства -- мікробіологія хлібопекарного виробництва -- микробиология дрожжевого производства -- мікробіологія дріжджового виробництва -- микробиология сахарного производства -- мікробіологія цукрового виробництва -- микробиология кондитерского производства -- мікробіологія кондитерського виробництва -- микробиология пивоваренного производства -- мікробіологія пивоваріння -- микробиология производства безалкогольных напитков -- мікробіологія виробництва безалкогольних напоїв -- микробиология винодельческого производства -- мікробіологія виноробного виробництва -- микробиология спиртового производства -- мікробіологія спиртового виробництва -- микробиология ликерно-водочного производства -- мікробіологія лікеро-горілчаного виробництва -- микробиология крахмало-патокового производства -- мікробіологія крахмало-патокового виробництва -- микробиология макаронного производства -- мікробіологія макаронного виробництва -- микробиология рыбоперерабатывающего производства -- мікробіологія рибопереробного виробництва -- микробиология производства растительных жиров -- мікробіологія виробництва рослинних жирів -- микробиология животных жиров -- мікробіологія виробництва тваринних жирів -- микробиология консервного производства -- мікробіологія консервного виробництва -- микробиология соления и квашения овощей -- мікробіологія соління і квашення овочів -- микробиология чайного производства -- мікробіологія чайного виробництва -- микробиология табачно-махорочного производства -- мікробіологія тютюно-махоркового виробництва -- микробиология парфюмерно-косметического производства -- мікробіологія парфюмерно-косметичного виробництва
Анотація: Рассмотрены морфология и физиология микроорганизмов, их роль в производстве пищевых продуктов, причины отравления, требования санитарии и гигиены на предприятиях пищевой промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бакушинская, Ольга Анатольевна
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
663.1(075)
М 89


    Мудрецова-Висс, Клавдия Алексеевна.
    Микробиология [] : учеб. для товаровед. и технол. фак. торг. вузов / К. А. Мудрецова-Висс. - 5-е изд., перераб. и доп. - Москва : Экономика, 1985. - 256 с. : рис., табл. - Предм. указ.: с. 252-254. - 1.00 р.
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
морфология микроорганизмов -- морфологія мікроорганізмів -- физиология микроорганизмов -- фізіологія мікроорганізмів -- влияние факторов на микроорганизмы -- вплив факторів на мікроорганізми -- анаэробные процессы -- анаеробні процеси -- аэробные процессы -- аеробні процеси -- патогенные микроорганизмы -- патогенні мікроорганізми -- пищевые инфекции -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- харчові інфекції -- профилактика пищевых отравлений -- профілактика харчових отруєнь -- микробиология воздуха -- мікробіологія повітря -- микробиология почвы -- мікробіологія грунту -- микробиология воды -- мікробіологія води -- микробиология пищевых продуктов -- мікробіологія харчових продуктів
Анотація: Учебник содержит сведения о роли микроорганизмов в переработке пищевого сырья и производстве продуктов питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
АБ (1), ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
663.1(075)
М 21


    Мальцев, Петр Михайлович.
    Технология бродильных производств [] : учебник / П. М. Мальцев. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1980. - 560 с. : рис., табл. - Лит.: с. 548-549. - Предм. указ.: с. 550-555. - 1.50 р.
УДК
ББК 36.870я73
Рубрики: Бродильні виробництва--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
бродильное производство -- спиртовое брожение -- спиртове бродіння -- сырье бродильных производств -- сировина бродильних виробництв -- технология этилового спирта -- технологія етилового спирту -- спирт из мелассы -- спирт із меласи -- технология пива -- технологія пива -- технология хлебного кваса -- технологія хлібного квасу -- технология вина -- технологія вина -- технология коньяков -- технологія коньяків -- кальвадос -- технология рома -- технологія рому -- виски -- віски -- технология водки -- технологія горілки -- технология ликеров -- технологія лікерів -- газированные напитки -- газовані напої -- безалкогольные напитки -- безалкогольні напої -- производство уксуса -- технологія уксусу -- технология молочной кислоты -- технологія молочної кислоти -- технология лимонной кислоты -- технологія лимонної кислоти
Анотація: Излагается технология бродильных производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)