Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=микробиология дрожжевого производства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
663.1
В31


    Вербина, Нонна Михайловна.
    Микробиология пищевых производств [] : учебник / Н. М. Вербина, Ю. В. Каптерева. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 256 с. : рис. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 249. - Предм. указ.: с. 250-253. - ISBN 5-10-000191-7 : 0.85 р.
УДК
ББК 36-1я723
Рубрики: Харчові продукти--Мікроорганізми--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
классификация микроорганизмов -- класифікація мікроорганізмів -- обмен веществ -- обмін речовин -- культивирование микроорганизмов -- культивування мікроорганізмів -- рост микроорганизмов -- ріст мікроорганізмів -- экология микроорганизмов -- екологія мікроорганізмів -- микробиология дрожжевого производства -- мікробіологія дріжджового виробництва -- микробиология хлебопекарного производства -- мікробіологія хлібопекарського виробництва -- микробиология макаронного производства -- мікробіологія макаронного виробництва -- микробиология кондитерского производства -- мікробіологія кондитерського виробництва -- микробиология сахаристых веществ -- мікробіологія цукрових речовин -- микробиология пивоварения -- мікробіологія пивоваріння -- микробиология безалкогольных напитков -- мікробіологія безалкогольних напоїв -- микробиология консервного производства -- мікробіологія консервного виробництва -- микробиология производства жиров -- мікробіологія виробництва жирів
Анотація: Морфология, классификация, развитие микроорганизмов, микробиология хлебопекарного, бродильного, кондитерского, сахарного, консервного, масложирового производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Каптерева, Юлия Валентиновна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
663.1(075)
Ж 41


    Жвирблянская, Адельгейда Юльевна.
    Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности [] : учеб. для сред. проф.-техн. училищ / А. Ю. Жвирблянская, О. А. Бакушинская. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 312 с. : рис., табл. - (Для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 309. - 0.65 р.
УДК
ББК 36-1я72
Рубрики: Харчове виробництво--Мікробіологія--Санітарія--Гігієна--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
микроорганизмы в природе -- мікроорганізми в природі -- патогенные микроорганизмы -- патогенні мікроорганізми -- санитарная бактериология -- санітарна бактеріологія -- санитарная вирусология -- санітарна вірусологія -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- гельминтозы -- гельмінтози -- дезинфекция -- дезинфекція -- дезинсекция -- дезинсекція -- дератизация -- дератизація -- микробиология сырья -- мікробіологія сировини -- микробиология хлебопекарного производства -- мікробіологія хлібопекарного виробництва -- микробиология дрожжевого производства -- мікробіологія дріжджового виробництва -- микробиология сахарного производства -- мікробіологія цукрового виробництва -- микробиология кондитерского производства -- мікробіологія кондитерського виробництва -- микробиология пивоваренного производства -- мікробіологія пивоваріння -- микробиология производства безалкогольных напитков -- мікробіологія виробництва безалкогольних напоїв -- микробиология винодельческого производства -- мікробіологія виноробного виробництва -- микробиология спиртового производства -- мікробіологія спиртового виробництва -- микробиология ликерно-водочного производства -- мікробіологія лікеро-горілчаного виробництва -- микробиология крахмало-патокового производства -- мікробіологія крахмало-патокового виробництва -- микробиология макаронного производства -- мікробіологія макаронного виробництва -- микробиология рыбоперерабатывающего производства -- мікробіологія рибопереробного виробництва -- микробиология производства растительных жиров -- мікробіологія виробництва рослинних жирів -- микробиология животных жиров -- мікробіологія виробництва тваринних жирів -- микробиология консервного производства -- мікробіологія консервного виробництва -- микробиология соления и квашения овощей -- мікробіологія соління і квашення овочів -- микробиология чайного производства -- мікробіологія чайного виробництва -- микробиология табачно-махорочного производства -- мікробіологія тютюно-махоркового виробництва -- микробиология парфюмерно-косметического производства -- мікробіологія парфюмерно-косметичного виробництва
Анотація: Рассмотрены морфология и физиология микроорганизмов, их роль в производстве пищевых продуктов, причины отравления, требования санитарии и гигиены на предприятиях пищевой промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бакушинская, Ольга Анатольевна
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)