Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рост микроорганизмов<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
28.4
С79


   Стейниер, Р.

    Мир микробов [Текст] = The microbial world : [в 3 т.] / Р. Стейниер, Э. Эдельберг, Дж. Ингрэм ; пер. с англ. под ред. Е. Н. Кондратьевой и С. В. Шестакова. - М. : Мир, 1979.
   Т. 2. - 1979. - 334 с. : ил. - Библиогр. в конце глав. - 1.80 р.
ББК 28.4
Рубрики: Мікробіологія--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
микробы -- мікроби -- микроорганизмы -- мікроорганізми -- микробиология -- мікробіологія -- рост микроорганизмов -- зростання мікроорганізмів -- вирусы -- віруси -- мутации -- мутації -- прокариоты -- прокаріоти -- генетическая рекомбинация -- генетична рекомбінація
Анотація: Во втором томе приведены данные по регуляции обмена веществ, влиянию различных факторов на рост микроорганизмов, взаимосвязи структуры и функции, рассмотрены основные группы вирусов, мутации и процессы генетической рекомбинации.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Эдельберг, Э.; Ингрэм, Дж.; Кондратьева, Е. Н. \ред.\; Шестаков, С. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

2.
663.1
В31


    Вербина, Нонна Михайловна.
    Микробиология пищевых производств [] : учебник / Н. М. Вербина, Ю. В. Каптерева. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 256 с. : рис. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 249. - Предм. указ.: с. 250-253. - ISBN 5-10-000191-7 : 0.85 р.
УДК
ББК 36-1я723
Рубрики: Харчові продукти--Мікроорганізми--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
классификация микроорганизмов -- класифікація мікроорганізмів -- обмен веществ -- обмін речовин -- культивирование микроорганизмов -- культивування мікроорганізмів -- рост микроорганизмов -- ріст мікроорганізмів -- экология микроорганизмов -- екологія мікроорганізмів -- микробиология дрожжевого производства -- мікробіологія дріжджового виробництва -- микробиология хлебопекарного производства -- мікробіологія хлібопекарського виробництва -- микробиология макаронного производства -- мікробіологія макаронного виробництва -- микробиология кондитерского производства -- мікробіологія кондитерського виробництва -- микробиология сахаристых веществ -- мікробіологія цукрових речовин -- микробиология пивоварения -- мікробіологія пивоваріння -- микробиология безалкогольных напитков -- мікробіологія безалкогольних напоїв -- микробиология консервного производства -- мікробіологія консервного виробництва -- микробиология производства жиров -- мікробіологія виробництва жирів
Анотація: Морфология, классификация, развитие микроорганизмов, микробиология хлебопекарного, бродильного, кондитерского, сахарного, консервного, масложирового производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Каптерева, Юлия Валентиновна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
579.2:577](075.8)
М54


   
    Метаболизм микроорганизмов. Практикум [] : учеб. пособие для студентов высш. учеб. заведений / под ред. Н. С. Егорова. - Москва : Изд-во Моск. ун-та, 1986. - 253 с. : рис., табл. - Прил.: с. 233-245. - Предм. указ.: с. 246-251. - 0.80 р.
УДК
ББК 28.46я73
Рубрики: Мікроорганізми--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
микроорганизмы -- культивирование микроорганизмов -- культивування мікроорганізмів -- рост микроорганизмов -- зростання мікроорганізмів -- получение энергии микроорганизмов -- отримання енергії мікроорганізмів -- изменчивость микроорганизмов -- мінливість мікроорганізмів -- микробиологический синтез -- мікробіологічний синтез
Анотація: Правила работы с микроорганизмами в лаборатории, основные методы микробиологического анализа и учета, приготовления и характеристики сред для культивирования микроорганизмов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Егоров, Н. С. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)