Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові продукти -- Мікробіологія<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
579(075.8)
Р83


    Рудавська, Ганна Богданівна.
    Мікробіологія [] : навч. посібник / Г. Б. Рудавська, Б. О. Голуб, В. І. Мандрика ; М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : КНТЕУ, 2010. - 296 с. : рис., табл. - Дод.: с. 196-287. - Предм. покажч.: с. 288. - Літ.: с. 289-295. - ISBN 978-966-629-451-0 : 115.00 грн, 10.00 грн
УДК
ББК 28.4я73
Рубрики: Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми -- санітарна мікробіологія -- мікробіологія харчових продуктів -- мікрофлора молочних продуктів -- мікрофлора м'ясних продуктів -- мікрофлора зерноборошняних товарів -- мікрофлора кондитерських виробів -- мікрофлора безалкогольних напоїв -- промислова стерильність консервів -- мікрофлора рибних продуктів -- мікрофлора парфумерно-косметичних виробів
Анотація: Загальні методи мікробіологічних досліджень та їх застосування до споживчих товарів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Голуб, Богдан Олексійович; Мандрика, Валентина Іванівна; Міністерство освіти і науки України; Київський національний торговельно-економічний університет
Примірників всього: 3
ЧЗ (1), ВВ (2)
Свободны: ЧЗ (1), ВВ (2)
Знайти схожі

2.
663.1(042.3)
М 11


   
    Мікробіологія харчових продуктів [] : опорний конспект лекцій / М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т ; [уклад. Г. А. Толок ; ред. Т. І. Головеркіна]. - Київ : [ВЦ КНТЕУ], 2002. - 77 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 77. - 6.30 грн
УДК
ББК 36-1
Рубрики: Харчові продукти--Мікробіологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
морфологія бактерій -- морфологія дріжджів -- морфологія плісеневих грибів -- віруси -- фаги -- фізіологія мікроорганізмів -- типові бродіння -- процеси гниття -- харчові захворювання мікробної проби -- мікрофлора харчових продуктів
Анотація: [Опорний конспект лекцій складається із 5 тем, які відповідають програмі курсу "Мікробіологія харчових продуктів" і призначено для всіх студентів товарознавчого і технологічного факультетів усіх форм навчання.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Толок, Галина Арсентіївна \уклад.\; Головеркіна, Т. І. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Київський національний торговельно-економічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
663.1(075)
М 89


    Мудрецова-Висс, Клавдия Алексеевна.
    Микробиология [] : учеб. для товаровед. и технол. фак. торг. вузов / К. А. Мудрецова-Висс. - 5-е изд., перераб. и доп. - Москва : Экономика, 1985. - 256 с. : рис., табл. - Предм. указ.: с. 252-254. - 1.00 р.
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
морфология микроорганизмов -- морфологія мікроорганізмів -- физиология микроорганизмов -- фізіологія мікроорганізмів -- влияние факторов на микроорганизмы -- вплив факторів на мікроорганізми -- анаэробные процессы -- анаеробні процеси -- аэробные процессы -- аеробні процеси -- патогенные микроорганизмы -- патогенні мікроорганізми -- пищевые инфекции -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- харчові інфекції -- профилактика пищевых отравлений -- профілактика харчових отруєнь -- микробиология воздуха -- мікробіологія повітря -- микробиология почвы -- мікробіологія грунту -- микробиология воды -- мікробіологія води -- микробиология пищевых продуктов -- мікробіологія харчових продуктів
Анотація: Учебник содержит сведения о роли микроорганизмов в переработке пищевого сырья и производстве продуктов питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
АБ (1), ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)