Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=транспортування хліба<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
664.6(075.8)
Н72


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : навч. посібник / О. В. Новікова. - Вид. 2-е, переробл. та допов. - К. : Ліра-К, 2015. - 540 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   Борошняні кондитерські вироби--Технології--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
виробництво хліба -- вихід хліба -- зберігання хліба -- транспортування хліба -- якість хліба -- борошняні кондитерські вироби -- напівфабрикати борошняних кондитерських виробів -- креми кондитерські -- оздоблення напівфабрикатів -- дріжджове тісто -- бездріжджове тісто -- тістечка -- торти -- якість кондитрської продукції -- організація праці кондитера
Анотація: Комплексна технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів сировина, характеристика способів приготування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)