Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Новікова, Олена Володимирівна$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
664.68(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / Ростовський В. С., Новікова О. В. - Київ : Ліра-К, 2009. - 573, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573. - ISBN 978-966-969-38-6-0 : 75.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерський посуд -- кондитерська сировина -- кондитерські напівфабрикати -- креми -- тісто -- торти -- тістечка -- вироби з черствого хліба -- стандартизація -- контроль якості -- кондитерський цех -- охорона праці -- санітарні вимоги -- протипожежні заходи
Анотація: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, Олена Володимирівна
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.6(075.8)
Н72


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : навч. посібник / О. В. Новікова. - Вид. 2-е, переробл. та допов. - К. : Ліра-К, 2015. - 540 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   Борошняні кондитерські вироби--Технології--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
виробництво хліба -- вихід хліба -- зберігання хліба -- транспортування хліба -- якість хліба -- борошняні кондитерські вироби -- напівфабрикати борошняних кондитерських виробів -- креми кондитерські -- оздоблення напівфабрикатів -- дріжджове тісто -- бездріжджове тісто -- тістечка -- торти -- якість кондитрської продукції -- організація праці кондитера
Анотація: Комплексна технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів сировина, характеристика способів приготування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
664.68:640.4(075)
Н72


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко. - Харків : Світ Книг, 2018. - 195, [1] с. : іл., рис., табл. - Літ.: с. 195. - ISBN 978-966-2678-56-7 : 135.00 грн
УДК
ББК 30.6я73 + 36.86я73
Рубрики: Харчове обладнення--Хлібопекарське виробництво--Проектування--Навчальні видання
   Харчове обладнення--Кондитерське виробництво--Проектування--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
підприємства малої потужності -- технологічний цикл приготування хліба -- виробництво хлібобулочних виробів -- зберігання напівфабрикатів -- упаковка -- організація технологічного процесу -- організація робочих місць -- технологічне обладнання -- санітарно-гігієнічні вимоги -- безпека праці
Анотація: Організація, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих підприємствах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алексенко, Вікторія Олексіївна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
642.5(075.8)
О-64


   
    Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [] : навч. посіб. / О. В. Новікова [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. торгов.-економ. коледж КНТЕУ, Харків. кооперат. торгов.-економ. коледж. - Вид. друге, стер. - Харків : Світ книг, 2019. - 410, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 393-394. - Дод.: с. 395-410. - ISBN 978-966-2678-20-8 : 171.00 грн
УДК
ББК 65.424.1я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- сервісне обслуговування туристів -- класи обслуговування -- кейтерінг -- харчування іноземних туристів -- харчування різних народів -- види туризму
Анотація: Організація обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства: специфіка, методи, форми та прогресивні технології обслуговування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, Олена Володимирівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Вініченко, Катерина Петрівна; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харків. торговельно-економічний коледж КНТЕУ; Харківський кооперативний торговельно-економічний коледж
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
005.7:640.432(075.8)
М50


   
    Менеджмент ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Л. М. Яцун [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Вид. 2-ге, стер. - Харків : Світ книг, 2019. - 485, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 483-485. - ISBN 978-966-2678-26-0 : 315.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)42я73
Рубрики: Ресторани--Менеджмент--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
управління підприємствами -- технологія управління -- франчайзинг -- менеджмент -- управлінські рішення -- менеджмент бізнес-процесів -- управління виробничими процесами -- управління витратами -- управління логістичними процесами -- управління якістю -- організація праці персоналу -- системи автоматизації управління
Анотація: Теоретичні положення менеджменту в ресторанному господарстві: планування, мотивація, контроль, координація роботи, управління бізнес-процесами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Яцун, Леонід Миколайович; Новікова, Олена Володимирівна; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Ткаченко, Ольга Петрівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування і торгівлі
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
664.68:741(075.8)
Н72


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Малювання та ліплення для кондитерів [] : підручник / О. В. Новікова, М. В. Політика ; М-во освіти і науки України, Харків. центр профес.-техніч. освіти №4. - Харків : Світ книг, 2018. - 205, [1] с. : рис. - Літ.: с. 201. - Дод.: с. 202-205. - ISBN 978-966-2678-17-8 : 149.00 грн
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кондитерські вироби--Ліплення--Малювання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
техніка малювання -- геометричні композиції в малюнку -- малювання орнаменту -- колір композиції малюнка -- натюрморт -- малювання з натури -- малювання тортів -- композиція тортів -- виготовлення макетів тортів
Анотація: Техніка і технології оформлення кондитерських виробів, основи малюнку та ліплення, побудова геометричної композиції в малюнку.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Політика, Марина Вікторівна; Міністерство освіти і науки УкраїниХарківський центр професійно-технічної освіти №4
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)