Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=фаги<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
663.1(042.3)
М 11


   
    Мікробіологія харчових продуктів [] : опорний конспект лекцій / М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т ; [уклад. Г. А. Толок ; ред. Т. І. Головеркіна]. - Київ : [ВЦ КНТЕУ], 2002. - 77 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 77. - 6.30 грн
УДК
ББК 36-1
Рубрики: Харчові продукти--Мікробіологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
морфологія бактерій -- морфологія дріжджів -- морфологія плісеневих грибів -- віруси -- фаги -- фізіологія мікроорганізмів -- типові бродіння -- процеси гниття -- харчові захворювання мікробної проби -- мікрофлора харчових продуктів
Анотація: [Опорний конспект лекцій складається із 5 тем, які відповідають програмі курсу "Мікробіологія харчових продуктів" і призначено для всіх студентів товарознавчого і технологічного факультетів усіх форм навчання.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Толок, Галина Арсентіївна \уклад.\; Головеркіна, Т. І. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Київський національний торговельно-економічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)