Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=ковбаси<.>
Загальна кількість знайдених документів : 21
Показані документи с 1 за 20
 1-10    11-21   21-21 
1.
641(031)
З-80


   
    Золота енциклопедія української кухні [] / [авт.-уклад. О. Кривошей]. - Донецьк : Глорія Трейд, 2011. - 382, [2] с. : фото кольор. - ISBN 978-617-536-129-0 : 45.00 грн
УДК
ББК 36.99(4УКР)я2
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
українська кухня -- салати -- холодні закуски -- заливні страви -- борщі -- кулеші -- солянки -- супи -- капусняки -- страви з м'яса -- домашні ковбаси -- страви з сала -- страви з птиці -- страви з кролика -- дичина -- страви з риби -- страви з овочів -- страви з грибів -- страви з яєць -- страви з сиру -- страви з круп -- борошняні страви -- вареники -- галушки -- українські напої -- освіжаючі напої -- квас -- міцні напої -- киселі
Анотація: Сотні перевірених часом та унікальних рецептів лягли в основу цієї книги, і вона стане вірним помічником у вдосконаленні кулінарної майстерності.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кривошей, Олександр \уклад.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия украинской кухни [] / [сост. А. Кривошей]. - Донецьк : Глорія Трейд, 2011. - 382, [2] с. : цв. ил. - ISBN 978-617-536-132-0 : 81.00 грн
УДК
ББК 36.997(4УКР)я2
Рубрики: Кухня українська--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
салаты -- салати -- холодные закуски -- холодні закуски -- заливные блюда -- заливні страви -- борщи -- борщі -- солянки -- супы -- супи -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- блюда из рыбы -- страви з риби -- домашние колбасы -- домашні ковбаси -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из грибов -- страви з грибів -- блюда из яиц -- страви з яєць -- блюда из творога -- страви з сиру -- мучные блюда -- мучні страви -- вареники -- галушки -- украинские напитки -- українські напої
Анотація: Сотни проверенных временем и уникальных рецептов легли в основу этой книги.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кривошей, А. \сост.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
62:658.27(075)
О-76


    Остапчук, Микола Васильович.
    Система технологій (за видами діяльності) [] : навч. посібник / М. В. Остапчук, А. І. Рибак. - К. : ЦУЛ, 2003. - 888 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 877-879. - Дод.: с. 880-886. - ISBN 966-655-063-6 : 50.50 грн
УДК
ББК 30.6я73
Рубрики: Загальна технологія--Промисловість--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
характеристика промисловості -- характеристика промышленности -- технологічний процес -- технологический процесс -- технологічна система -- технологическая система -- структура управління -- структура управления -- моделювання систем керування -- моделирование систем руководства -- модель собівартості продукції -- модель себестоимости продукции -- економічна оцінка технічного рівня -- экономическая оценка технического уровня -- подрібнювачі -- дробители -- теплові процеси -- тепловые процессы -- масообмінники -- масообменники -- сорбція -- сорбция -- кристалізація -- кристаллизация -- хімічна кінетика -- химическая кинетика -- технологія чавуну -- технология чугуна -- виробництво сталі -- производство стали -- технологія міді -- технология меди -- технологія алюмінію -- технология алюминию -- технологія магнію -- технология магнию -- технологія титану -- технология титана -- паливо -- топливо -- атомні електростанції -- атомные электростанции -- гідроелектростанції -- гидроэлектростанции -- електричні мережі -- электрические сети -- будівельні матеріали -- строительные материалы -- повітряне вапно -- воздушная известь -- технологія цементу -- технология цемента -- цегла -- кирпич -- черепиця -- кераміка -- керамика -- вироблення скла -- производство стекла -- переробка деревини -- переработка древесины -- текстильна промисловість -- текстильная промышленность -- взуттєва промисловість -- обувная промышленность -- виробництво паперу -- производство бумаги -- виробництво добрив -- производство удобрений -- пластмаси -- пластмассы -- гума -- резина -- миючі засоби -- моющие средства -- виробництво сірчаної кислоти -- производство серной кислоты -- виробництво пеніціліну -- производство пеницилина -- технологія олії -- технология подсолнечного масла -- технологія кондитерських виробів -- технология кондитерских изделий -- технологія морозива -- технология мороженого -- технологія сиру -- технология сыра -- виробництво ковбаси -- производство колбасы -- виробництво консервів -- производство консервов -- квашення плодів -- квашение плодов -- зберігання зерна -- хранение зерна -- технологія крупів -- технология круп -- виготовлення хліба -- производство хлеба -- виготовлення етилового спирту -- производство этилового спирта -- виробництво пива -- производство пива -- виробництво вина -- производство вина -- технологія цукру -- технология сахара -- виробництво крохмалю -- производство крохмала -- викиди в довкілля -- выбросы в окружающую среду -- утилізація побутових відходів -- утилизация бытовых отходов
Анотація: Описано структуру промисловості України як складову її економіки, викладено теоретичні засади технології, її фізичні, хімічні, біологічні та технологічні закономірності, принципи виготовлення виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рибак, Анатолій Іванович
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

4.
641.5(477)
Д79


    Дубовис, Григорий Александрович.
    Украинская кухня [] / Г. А. Дубовис ; [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3362-5 : 9.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
первичная обработка сырья -- первинна обробка сировини -- кулинарные операции -- кулінарні операції -- кулинарные технологии -- кулінарні технології -- борщи -- борщі -- юшки -- супы -- рассольник -- капустняк -- колбасы -- ковбаси -- завиванцы -- завиванці -- студни -- холодці -- бабки -- пампушки -- молочнокислые продукты -- молочнокислі продукти -- настойки -- настоянки -- напитки -- напої -- консервы -- консерви -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- бутерброды -- бутерброди -- винегреты -- вінегрети -- гарниры -- гарніри -- соленья -- соління -- глазури -- глазурі -- десерты -- десерти -- кремы -- креми -- мороженое -- морозиво
Анотація: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Киркач-Осипова, Л. Д. \худож.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

5.


   
    Итальянская салями [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 1. - С. 33-35 : фот. цв.
Рубрики: Ковбаси--Італійська Республіка
Кл.слова (ненормовані):
тверда ковбаса із салом -- твердая колбаса с салом -- сорти італійських твердих ковбас -- сорты итальянских твердых колбас

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.


    Вербицкий, С. Б.
    Климатическое оборудование [] / С. Б. Вербицкий // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 1. - С. 49-50 : фот. цв.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Обладнання
Кл.слова (ненормовані):
климатические камеры -- кліматичні камери -- камеры сушки колбасы -- камери сушіння ковбаси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

7.


   
    Модификация соединительной ткани для производства сырокопченых колбас пониженной энергетической ценности [] / Ф. Раймольд [и др.] ; пер. А. Прокопенко // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 6. - С. 34-37 : рис. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Ковбасне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
сырокопченые колбасы -- сирокопчені ковбаси -- энергетическая ценность колбас -- енергетична цінність ковбаси -- рецептура сырокопченых колбас -- рецептура сирокопчених ковбас

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Раймольд, Фредерике; Хильдебранд, Христоф; Эрдёс, Адам Карл; Бантлеон Т., Танья; Прокопенко А., Александр \пер.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

8.


    Дорошенко, Евдокия.
    Коппа - сыровяленая итальянская колбаса из свиной шеи [] / Е. Дорошенко // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 6. - С. 38-40 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
різновиди ковбаси -- разновидности колбасы -- калорійність ковбаси -- калорийность колбасы -- рецепт ковбаси домашнього приготування -- рецепт колбасы домашнего приготовления

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

9.


    Рыбачук, Олег.
    Коппа: технологические нюансы [] / О. Рыбачук // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 6. - С. 41-42 : рис
Рубрики: Ковбасне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
технология приготовления колбасы -- технологія приготування ковбаси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

10.
641.42/.44
С56


   
    Современная энциклопедия домашнего консервирования [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : БАО, 2001. - 384 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-548-253-X : 7.50 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашнее консервирование -- методы консервирования -- методи консервування -- овощные консервы -- овочеві консерви -- плодово-ягодные заготовки -- плодово-ягідні заготовки -- солонина -- шпиг -- сало -- вареная колбаса -- варена ковбаса -- украинская домашняя колбаса -- українська домашня ковбаса -- копчение мясных продуктов -- копчення м'ясних продуктів -- копчение рыбы -- копчення риби -- сырокопченые колбасы -- сирокопчені ковбаси -- кровяная колбаса -- кров'яна ковбаса
Анотація: Рекомендации по всем видам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, а также способы хранения мясных и рыбных изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.


    Мостовая, Иванна.
    Как правильно подготовить свиную шкурку для изготовления эмульсии из нее при производстве изделий вареной группы? [] / И. Мостовая // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 32-33 : фот.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія
Кл.слова (ненормовані):
ковбасне виробництво -- колбасное производство -- ингредієнти ковбаси -- ингредиенты колбасы

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

12.


    Шубина, Галина.
    Local Foodie: крафтовые мясные продукты [] / Г. Шубина // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 1. - С. 12-15 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- крафтовые сыровяленные колбасы -- крафтові сировялені ковбаси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

13.
641.55(=161.2)
Ф 83


    Франко, Ольга Федорівна.
    Практична кухня [] / О. Ф. Франко ; [авт. передм. О. П. Сенатович ]. - Львів : Каменяр, 1990. - 238 с. : фот. кол. - ISBN 5-7745-0301-1 : 3.50 р.
УДК
ББК 36.997(2)
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
закуски -- грінки -- супи -- холодники -- росоли -- борщі -- юшки -- м'ясні страви -- ковбаси -- паштети -- рибні страви -- овочеві страви -- грибна кулінарія -- солодке тісто -- торти -- морозиво -- печиво -- напої -- варення
Анотація: В книзі читачі знайдуть широкий діапазон страв традиційної української кухні: від різних закусок, супів, борщів, риби, м'яса до печива і варення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сенатович, Оксана Павлівна \авт. передм.\
Примірників всього: 4
ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

14.


   
    Особенности химии цвета мясных продуктов [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 3. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- ингредиенты -- цвет вареной колбасы -- колір вареної ковбаси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

15.


   
    Мортаделла - итальянская вареная колбаса [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 3. - С. 34-36 : рис.
Рубрики: Ковбаси--Італійська Республіка
Кл.слова (ненормовані):
колбаса -- варені ковбаси -- вареная колбаса

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

16.


    Собец, Виктор.
    Избавиться от кислоты в колбасах? Мы знаем как! [] / В. Собец // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 28-29 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- сушіння ковбаси -- сушка колбас

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

17.


   
    Нитрит натрия: есть ли альтернатива? [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
ковбасне виробництво -- стабілізатори кольору ковбаси -- стабилизаторы цвета колбасы

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

18.


    Иберико, Ломо.
    О деликатесах, которые стоит попробовать в путешествии по Испании [] / Л. Иберико // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 34-35 : рис.
Рубрики: Ковбаси--Іспанія
Кл.слова (ненормовані):
колбасы

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

19.


   
    Рекомендации и ошибки при работе с таухмассами [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 36-37 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Сировина
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- сохранение внешнего вида колбасы -- зберігання зовнішнього вигляду ковбаси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

20.


   
    Взаимодействие порошка сыворотки, l-каррагинана и жиров, а также их влияния на физические показатели структуры и органолептические свойства различных рецептур колбасы из мяса индейки [] / Н. Заури [и др.] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 38-40 : рис., табл. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технології
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- свойства структуры колбасы -- властивості структури ковбаси -- органолептическая оценка колбасы -- органолептична оцінка ковбаси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Заури, Насим; Айади, М. А.; Годж-Тайеб, Сахир; Фриха, Ф.; Аттиа, Х.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 1-10    11-21   21-21 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)