Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технология сыра<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
637.13:637.3
К84


    Крусь, Галина Николаевна.
    Технология сыра и других молочных продуктов [] : учеб. для учащихся сред. спец. учеб. заведений / Г. Н. Крусь, И. М. Кулешова, Н. И. Дунченко ; под ред. Г. Н. Крусь. - М. : Колос, 1992. - 320 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 316. - ISBN 5-10-000951-9 : 8.90 крб
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Сироварство--Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
обработка молока -- обробка молока -- транспортирование молока -- транспортування молока -- технология сыра -- технологія сиру -- технология сливочного масла -- технологія вершкового масла -- технология молочных консервов -- технологія молочних консервів -- технология продуктов детского питания -- технологія продуктів дитячого харчування -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- производство молочных продуктов -- виробництво молочних продуктів -- производство мороженого -- виробництво морозива -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко
Анотація: Технологический процесс производства сыров и особенности технологии отдельных видов сыра, методы обработки молока в сыроделии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кулешова, Ираида Михайловна; Дунченко, Нина Ивановна; Крусь, Галина Николаевна \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

2.
637.1(075)
Т 38


   
    Технология молочных продуктов [Текст] : учеб. пособие / [Г. Н. Крусь и др.]. - М. : Агропромиздат, 1988. - 367 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Аквт. указ. на оборот. тит. л. - Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - ISBN 5-10-000215-8 : 1.10 р.
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
первинна обробка молока -- первичная обработка молока -- приймання молока -- приемка молока -- сепарування молока -- сепарирование молока -- стирилізоване молоко -- стирилизованное молоко -- пастеризоване молоко -- пастеризированное молоко -- кисломолочні напої -- кисломолочные напитки -- технологія сметани -- технология сметаны -- технологія сиру -- технология сыра -- сирні вироби -- творожные изделия -- морозиво -- мороженое -- молочні консерви -- молочные консервы -- молочні продукти дитячого харчування -- молочные продукты детского питания -- сухі молочні суміші -- сухие молочные смеси -- рідкі молочні продукти -- жидкие молочные продукты -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- пастоподібні продукти -- пастообразные продукты -- сироваріння -- сыроварение -- плавлений сир -- плавленый сыр -- вершкове масло -- сливочное масло -- казеїн -- казеин -- пахта -- молочна сироватка -- молочная сыроватка -- молочний сахар -- молочный сахар
Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крусь, Галина Николаевна; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна; Ткаль, Таисия Константиновна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Знайти схожі

3.
637.1(075.8)
Т 26


    Твердохлеб, Галина Васильевна.
    Технология молока и молочных продуктов [] : учеб. пособие / Г. В. Твердохлеб, В. Н. Алексеев, Ф. С. Соколов. - К. : Вища шк., 1978. - 408 с. : рис. - Лит.: с. 403. - 1.30 р.
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав молока -- хімічний склад молока -- тепловая оброботка молока -- теплова обробка молока -- закваски -- кефирная закваска -- кефірна закваска -- пастеризованное молоко -- стерилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- замінники жіночого молока -- заменители женского молока -- ионитное молоко -- іонітне молоко -- диетические кисломолочные продукты -- дієтичні кисломолочні продукти -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- сливочное масло -- вершкове масло -- пороки масла -- дефекти масла -- технология сыра -- технологія сиру -- казеин -- казеїн -- сычужные твердые сыры -- сичужні тверді сири -- пороки сыра -- дефекти сиру -- кисломолочные сыры -- кисломолочні сири -- плавленные сыры -- плавлені сири -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти
Анотація: Сведения о составе, свойствах и биологической ценности молока, технология производства различных видов молока и молочных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алексеев, Валентин Николаевич; Соколов, Федор Семенович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
637.1(075.8)
Т 38


   
    Технология молока и молочных продуктов [] : учебник / [И. Б. Гисин и др.]. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Пищевая промышленность, 1973. - 376 с. : рис., табл. - Авт. указ. на оборот. тит. л. - 0.97 р.
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка молока -- транспортування молока -- пастеризованное молоко -- пастеризоване молоко -- стирилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- топлене молоко -- топленое молоко -- питне молоко -- питьевое молоко -- іонітне молоко -- ионитное молоко -- белковое молоко -- білкове молоко -- вершки -- сливки -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- кефир -- кефір -- йогурт -- кумыс -- кумис -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- технология сыра -- технологія сиру -- натуральные сыры -- натуральні сири -- казеин -- казеїн -- сливочное масло -- вершкове масло -- молочные консервы -- молочні консерви -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гисин, Иосиф Борисович; Сирик, Варлам Иванович; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
62:658.27(075)
О-76


    Остапчук, Микола Васильович.
    Система технологій (за видами діяльності) [] : навч. посібник / М. В. Остапчук, А. І. Рибак. - К. : ЦУЛ, 2003. - 888 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 877-879. - Дод.: с. 880-886. - ISBN 966-655-063-6 : 50.50 грн
УДК
ББК 30.6я73
Рубрики: Загальна технологія--Промисловість--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
характеристика промисловості -- характеристика промышленности -- технологічний процес -- технологический процесс -- технологічна система -- технологическая система -- структура управління -- структура управления -- моделювання систем керування -- моделирование систем руководства -- модель собівартості продукції -- модель себестоимости продукции -- економічна оцінка технічного рівня -- экономическая оценка технического уровня -- подрібнювачі -- дробители -- теплові процеси -- тепловые процессы -- масообмінники -- масообменники -- сорбція -- сорбция -- кристалізація -- кристаллизация -- хімічна кінетика -- химическая кинетика -- технологія чавуну -- технология чугуна -- виробництво сталі -- производство стали -- технологія міді -- технология меди -- технологія алюмінію -- технология алюминию -- технологія магнію -- технология магнию -- технологія титану -- технология титана -- паливо -- топливо -- атомні електростанції -- атомные электростанции -- гідроелектростанції -- гидроэлектростанции -- електричні мережі -- электрические сети -- будівельні матеріали -- строительные материалы -- повітряне вапно -- воздушная известь -- технологія цементу -- технология цемента -- цегла -- кирпич -- черепиця -- кераміка -- керамика -- вироблення скла -- производство стекла -- переробка деревини -- переработка древесины -- текстильна промисловість -- текстильная промышленность -- взуттєва промисловість -- обувная промышленность -- виробництво паперу -- производство бумаги -- виробництво добрив -- производство удобрений -- пластмаси -- пластмассы -- гума -- резина -- миючі засоби -- моющие средства -- виробництво сірчаної кислоти -- производство серной кислоты -- виробництво пеніціліну -- производство пеницилина -- технологія олії -- технология подсолнечного масла -- технологія кондитерських виробів -- технология кондитерских изделий -- технологія морозива -- технология мороженого -- технологія сиру -- технология сыра -- виробництво ковбаси -- производство колбасы -- виробництво консервів -- производство консервов -- квашення плодів -- квашение плодов -- зберігання зерна -- хранение зерна -- технологія крупів -- технология круп -- виготовлення хліба -- производство хлеба -- виготовлення етилового спирту -- производство этилового спирта -- виробництво пива -- производство пива -- виробництво вина -- производство вина -- технологія цукру -- технология сахара -- виробництво крохмалю -- производство крохмала -- викиди в довкілля -- выбросы в окружающую среду -- утилізація побутових відходів -- утилизация бытовых отходов
Анотація: Описано структуру промисловості України як складову її економіки, викладено теоретичні засади технології, її фізичні, хімічні, біологічні та технологічні закономірності, принципи виготовлення виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рибак, Анатолій Іванович
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

6.
637.1(075.8)
Р 78


    Ростроса, Николай Константинович.
    Технология молока и молочных продуктов [] : учеб. для проф.-техн. училищ / Н. К. Ростроса. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1980. - 192 с. : рис., табл. - (Для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 187. - 0.30 р.
УДК
ББК 36.95я722
Рубрики: Молоко--Технології--Навчальні видання
   Молочні продукти--Технологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- питьевое молоко -- питне молоко -- технология сливок -- технологія вершків -- технология мороженого -- технологія морозива -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти -- сгущенные молочные продукты -- згущені молочні продукти -- сливочное масло -- вершкове масло -- технология сыра -- технологія сиру -- обезжыренные молочные продукты -- знежирені молочні продукти
Анотація: Рассмотрена технология питьевого молока, сливок, мороженого, кисломолочных напитков и других молочных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)