Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=М'ясне виробництво -- Холодильна техніка<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
637.1.023
Л32


    Лашутина, Надежда Григорьевна.
    Холодильная техника в мясной и молочной промышленности [] : учебник / Н. Г. Лашутина. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 176 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Прил.: с. 173-175. - Лит.: с. 176. - ISBN 5-10-000952-7 : 0.35 р.
УДК
ББК 36.92-5я723 + 36.95-5я723
Рубрики: М'ясне виробництво--Холодильна техніка--Навчальні видання
   Молочне виробництво--Холодильна техніка--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- молочное производство -- холодильные машины -- холодильні машини -- компрессоры холодильных машин -- компресори холодильних машин -- холодильные установки -- холодильні установки -- холодильное оборудование транспорта -- холодильне обладнання транспорту -- холодильное оборудование торговой сети -- холодильне обладнання торгівельної мережі -- схемы холодильных установок -- схеми холодильних установок
Анотація: Изложены рабочие процессы холодильных машин, приведены конструкции холодильного оборудования, применяемого на предприятиях мясной и молочной промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
637.5.037:637.133.1
Х73


   
    Холодоснабжение предприятий мясной и молочной промышленности [] : справ. пособие / И. Г. Чумак [и др.] ; под общ. ред. И. Г. Чумака. - Киев : Вища шк. Голов. изд-во, 1979. - 192 с. : рис., табл. - Лит.: с. 190. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.920.5я2
Рубрики: М'ясне виробництво--Холодильна техніка--Довідкові видання
   Молочне виробництво--Холодильна техніка--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- молочное производство -- холодильная технология -- холодильна технологія -- термообработка продуктов -- термічна обробка продуктів -- искусственный холод -- штучний холод -- холодильное оборудование -- холодильне обладнання -- холодильные установки -- холодильні установки
Анотація: Освещены вопросы холодильной технологии, переработки и хранения пищевых продуктов, подбор машин и аппаратов холодильных установок.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Чумак, Игорь Григорьевич; Вайнштейн, Марк Самуилович; Трубников, Юрий Анатольевич; Гольцман, Абрам Аронович; Чумак, Игорь Григорьевич \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.


    Тихомиров, Леонид.
    Повышение эффективности аммиачной холодильной системы. Ключевые подходы в хладоснабжении на пищевых перерабатывающих предприятиях [] / Л. Тихомиров // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 4. - С. 49 : ил.
Рубрики: М'ясне виробництво--Холодильна техніка
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- холодильная техника -- аммиачная холодильная система -- аміачна холодильна система

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)