Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Хлібопекарське виробництво -- Розрахунки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.6(075.8)
Т 38


   
    Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) [] : навч. посіб. / [В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2010. - 439, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 377-379. - Дод.: с. 381-429. - Предм. покажч.: с. 430-432. - ISBN 978-966-351-319-5 : 68.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Розрахунки--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
продуктивність печей -- розрахунки витрат сировини -- розрахунок маси борошна -- взаємозамінність сировини -- розрахунок приготування пшеничного тіста -- розрахунок приготування житнього тіста -- виробнича рецептура -- дозування поліпшувачів -- розрахунок вихду виробів -- технологічні втрати -- технологічний план виробництва хліба -- розрахунок технологічного обладнання -- технологія здобних сухарів -- технологія булочних виробів -- якість сировини
Анотація: Теоретичні відомості й приклади розрахунків, які поширені у хлібопекарському виробництві.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дробот, В. І.; Юрчак, В. Г.; Арсеньєва, Л. Ю.; Махинько, В. М.; Дробот, В. І. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.6(075.8)
П69


   
    Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві [] : [навч. посібник / В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2016. - 329, [1] с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 280-282. - Дод.: с. 283-321. - Предм. покажч.: с. 322-324. - ISBN 978-617-7278-70-1 : 200.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Розрахунки--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
розрахунок продуктивності печей -- витрати сировини -- втрати виробничі -- дріжджі -- хлібна закваска -- калорійність хліба -- хлібопекарське обладнання -- бубличні вироби -- контроль якості сировини -- розрахунок виробничих рецептур
Анотація: Викладено теоретичні основи і сутність розрахунків у хлібопекарському виробництві.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дробот, В. І.; Юрчак, В. Г.; Арсеньєва, Л. Ю.; Білик, О. А.; Дробот, В. І. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)