Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=637.523.2<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
637.523.2
С16


    Салаватулина, Равиля Мухамеджановна.
    Рациональное использование сырья в колбасном производстве [] / Р. М. Салаватулина. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 256 с. : рис., табл. - Прил.: с. 242-249. - Лит.: с. 250-254. - 0.80 р.
УДК
ББК 36.927
Рубрики: Ковбасне виробництво--Сировина--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- обвалка м'яса -- обвалювання мяса -- дообвалка м'яса -- дообвалювання мяса -- жиловка м'яса -- жилування м'яса -- пищевая ценность субпродуктов -- харчова цінність субпродуктів -- субпродуктовая паста -- субпродуктова паста -- пищевая кровь -- харчова кров -- фарш вареных колбасных изделий -- фарш варених ковбасних виробів -- молочно-белковые препараты -- молочно-білкові препарати -- соевые препараты -- соєві препарати -- стабилизация качества колбасных изделий -- стабілізація якості ковбасних виробів
Анотація: Освещены основные направления использования сырья в колбасном производстве в результате применения вторичного сырья, белковых препаратов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
637.523.2
Т 38


   
    Технология и оборудование колбасного производства [] : учебник для сред. проф.-техн. училищ / [И. А. Рогов и др. ; ред. В. И. Баратова]. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 351 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 337-342. - Лит.: с. 343. - Предм. указ.: с. 344--347. - ISBN 5-10-000217-4 : 0.85 р.
УДК
ББК 36.92-5
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія--Обладнання--Навчальні видання
   Ковбасне виробництво--Обладнання--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- обработка мяса -- обробка м'яса -- колбасный фарш -- ковбасний фарш -- продукты из свинины -- продукти із свинини -- продукты из говядины -- продукти із яловичини -- продукты из баранины -- продукти із баранини -- контроль качества колбасных изделий -- контроль якості ковбасних виробів
Анотація: Изложены технологические приемы и методы изготовления колбасных изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рогов, Иосиф Александрович; Забашта, Андрей Григорьевич; Алексахина, Вера Андреевна; Титов, Евгений Иванович; Баратова, В. И. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
637.523.2
Ч-65


    Чирятников, Вениамин Иванович.
    Справочник шприцовщика и вязальщика колбас [] / В. И. Чирятников, Е. В. Белоусова. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 110 с. : рис. - Прил.: с. 206-108. - Лит.: с. 109. - 0.30 р.
УДК
ББК 36.927
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- колбасные оболочки -- ковбасні оболонки -- колбасные изделия -- ковбасні вироби
Анотація: Рассмотрены приемы шприцевания и вязки сосисок и производство колбас и сосисок без оболочки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Белоусова, Елена Вениаминовна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)