Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)Житомирська МЦБС (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кулінарія<.>
Загальна кількість знайдених документів : 229
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.
42.349
З-38


    Зерова, Марія Яківна.
    Їстівні та отруйні гриби України [] / М. Я. Зерова ; Акад. наук Укр. РСР. - Київ : Вид-во Акад. наук УРСР, 1963. - 200, [4] с., [22] арк. кольор. іл. : рис., кольор. іл. - (Науково-популярна література). - Предм. покажч.: с. 197-201. - Л-ра: с. 202. - 1.10 р.
ББК 42.349
Рубрики: Їстівні гриби--Україна--Популярні видання
   Отруйні гриби--Україна--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
збирання грибів -- сбор грибов -- заготовлення грибів -- заготовка грибов -- отруйні гриби -- ядовитые грибы -- їстівні гриби -- съедобные грибы -- аскові шапинкові гриби -- асковые шляпочные грибы -- базидальні шапинкові гриби -- базидальные шляпочные грибы -- пластинкові гриби -- пластинчатые грибы -- мухомори -- мухоморы -- сироїжки -- сыроежки -- хрящі-молочники -- хрящи-молочники -- трубчасті гриби -- трубчастые грибы -- родини болетових грибів -- род болетовых грибов -- грибна кулінарія -- грибная кулинария -- лікувальні властивості грибів -- лечебные свойства грибов
Анотація: Поширення грибів на території України, час збирання їх, правила збирання та методи заготівлі, пропонується багато рецептів грибних страв, описуються лікувальні властивості грибів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Академія наук Української РСР
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
641.56(=162.1)
K96


   
    Kuchnia polska [Текст] / [Stanislaw Berger et al. ; red. Maria Librowska]. - Warszawa : Panst. wydaw. ekonomiczne, 1974. - 798 s., [32] kart. il. : il. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Ind.: s. 782-799. - 5.76 р.
Кн. в суперобкладинці
УДК
ББК 36.997(4ПОЛ)
Рубрики: Кухня польська--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
польська кухня -- польська кулінарія -- рецепти польської кухні
Анотація: [Kuchnia polska].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Berger, Stanislaw; Janik, Krystyna; Kulzowa-Hawliczkowa, Helena; Laskowska, Maria; Librowska, Maria \red.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

3.
47.1
О-92


   
    Охота [] : [сб. ст.] / [С. В. Болденков [и др.] ; ред.: А. П. Тритыченко, П. Ф. Сытник ; худож. ред. В. З. Куница ; сост. М. А. Сафронов]. - Киев : Урожай, 1976. - 182 с. : ил., фот., фот. цв. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - 1.49 р.
ББК 47.1
Рубрики: Мисливство--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
охота -- охота на копытных -- полювання на копитних -- охота на медведей -- полювання на ведмедів -- охота на волков -- полювання на вовків -- охота на зайцев -- полювання на зайців -- охота на дичь -- полювання на дичину -- охота на оленя -- полювання на оленя -- заповедники -- заповідники -- охотничьи хозяйства -- мисливські господарства -- охотничьи трофеи -- мисливські трофеї -- охотничья кулинария -- мисливська кулінарія -- первая медицинская помощь -- перша медична допомога -- защита от гнуса -- захист від гнусу -- обработка пушных зверей -- обробка хутрових звірів
Анотація: Охота на искусственных водохранилищах, в горах, в лесу и степи, нормы поведения на охоте, правила охраны и отстрела диких животных и птицы, охотничья кулинария и календарь охотника.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Болденков, С. В.; Николаевский, О. В.; Воинственский, М. А.; Игнатьев, И. И.; Тритыченко, А. П. \ред.\; Сытник, П. Ф. \ред.\; Куница, В. З. \ред.\; Сафронов, М. А. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
641.56-046.22
П 99


    Пятницкий, Тезий Антонович.
    Диетические блюда [] : приготовление в домашних условиях / Т. А. Пятницкий. - Киев : Реклама, 1977. - 207 с. : рис., табл. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Дієтична кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
диетическая кулинария -- домашнее приготовление -- диетические холодные блюда -- дієтичні холодні страви -- диетические супы -- дієтичні супи -- диетические вторые блюда -- дієтичні другі страви -- диетические изделия из теста -- дієтичні вироби з тіста -- гарниры -- гарніри -- соусы -- соуси -- диетические десертные блюда -- дієтичні десертні страви -- напитки -- напої -- диеты -- дієти
Анотація: Книга для тех, кто предпочитает профилактическое и лечебное питание готовить в домашних условиях.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
АБ (1), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

5.
641.5
E75


    Esko, Wendy.
    Introducing Macrobiotic Cooking [Текст] / Wendy Esko ; forew. by Aveline Kushi ; ill. by Bonnie Harris . - Tokyo ; New York : Japan Publications, 1978. - 144 p. : il. - App.: p. 135-139. - Gloss.: p. 140-142. - Ind.: p. 143-144 . - ISBN 0-87040-458-X : 010.00 грн
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія
   Дієти--Макробіотика

   
Кл.слова (ненормовані):
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ -- КУЛИНАРНЫЕ РЕЦЕПТЫ
Анотація: Here is a responsible and lucid introduction to the preparation of natural and organic foods by one of the nation`s most promising macrobiotic teachers.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Kushi, Aveline \forew. .\; Harris, Bonnie \ill.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

6.
637.1
К 59


    Козлов, Володимир Миколайович.
    Чудовий продукт [] : бесіди про молоко / В. М. Козлов. - Київ : Техніка, 1979. - 124 с. : рис. - 0.55 р.
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молочне виробництво--Технології--Історія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
історія молока -- мінеральний склад молока -- молоко і дієта -- лікувальні властивості молока -- молочні продукти -- молочні консерви -- вершкове масло -- сир -- молочна кулінарія
Анотація: Історія розвитку молочної справи, харчова цінність молочних продуктів, їх роль у харчуванні, особливості вироблення різних видів молочних продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
641.3:613.26
К 76


    Кощеев, Аркадий Константинович.
    Дикорастущие съедобные растения в нашем питании [] / А. К. Кощеев. - Москва : Пищевая пром-сть, 1980. - 256 с. : рис. - 1.90 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Дикорослі рослини--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- дикорастущие растения -- пищевая ценность растений -- харчова цінність рослин -- полезные свойства растений -- корисні властивості рослин -- рациональное питание -- раціональне харчування -- растительные приправы -- рослинні приправи -- растительные напитки -- рослинні напої
Анотація: Книга познакомит читателя со съедобными растениями, их химическом составе и пищевой ценностью, с рекомендациями по использованию в питании, приготовлению блюд, приправ и напитков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
37.279
А35


   
    Азбука домашнього господарювання [] / [Е. О. Блажко та ін.]. - 5-те вид., випр. - Київ : Техніка, 1980. - 367 с. : рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 363. - 2.40 р.
ББК 37.279
Рубрики: Домоведення--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
обладнання квартири -- догляд за житлом -- інструменти домашнього умільця -- домашня кулінарія -- харчування літніх людей -- лікувальна фізкультура -- фізичне виховання -- косметичні процедури -- прийом гостей -- організація домашнього господарства
Анотація: Висвітлено питання обладнання житла, правильного господарювання з використанням хімічних та електричних помічників, догляду за речами домашнього вжитку, а також раціонального харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Блажко, Елеонора Онисимівна; Баранівський, Мирослав Йосипович; Володарська, Дарина Михайлівна; Гардаш, Лілія Семенівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
641(520)
Y55


    Yoneda, Soei.
    Good Food from a Japanese Temple [Текст] / Soei Yoneda ; introd. by Robert Farrar Capon. - Tokyo [etc.] : Kodansha International, 1982. - 224 p. - Ind.: p. 218-224. - ISBN 0-87011-527-8. - ISBN 4-7700-1024-9 : 024.00 грн.
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 36.997(5Я)
Рубрики: Кухня японська
   Вегетаріанська кулінарія

   
Кл.слова (ненормовані):
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ -- КУЛИНАРНЫЕ РЕЦЕПТЫ
Анотація: The 230 recipes here include a number created specially for this book to show how Western vegetables can be used, the strength of this 600-year tradition being not only its orthodoxy but its delight in innovation.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Capon, Robert Farrar \introd.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

10.
641.56(=131.1)
S73


    Spagnol, Elena.
    Das beste aus italiens Kueche. Originalrezepte von heute [Текст] / Elena Spagnol ; [Uebers.: Jost Sonja]. - Zuerich : Das Beste , 1982. - 512 S. : il. - Текст: нім. - Reg. dt.: S. 500-506. - reg. ital.: S. 507-512. - ISBN 3 7166 0041 5 : 140.00 грн
УДК
ББК 36.997(4ІТ)
Рубрики: Кухня італійська--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
національні кухні -- кухня італійська -- кулінарія італійська -- страви італійської кухні -- рецепти італійської кухні
Анотація: Die Italiener sind lebhaft und gesellig und lieben ein gutes Essen. Ihr wichtigstes Merkmal ist die Einfachheit - ein Einfachheit, die auf der Verwendung von moglichst naturbelassenen Zutaten und auf deren massigen und klugen Anwendung beruht, ferner auf derkurzen Kochzeit, welche die ursprunglichen Eigenschaften eines Lebensmittels zu erhalten und hervorzuhebenbestrebt ist.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Jost, Sonja \uebers.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

11.
641.56-046.23
Б 87


    Бренц, Мелита Яновна.
    Технология приготовления диетических блюд [] : учебник / М. Я. Бренц, Н. П. Сизова. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Экономика, 1983. - 176 с. : табл. - 0.35 р.
УДК
ББК 36.996я72
Рубрики: Дієтична кулінарія--Технології--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
диетическая кулинария -- лечебное питание -- лікувальне харчування -- лечебные диеты -- лікувальні дієти -- организация диетического питания -- організація дієтичного харчування -- рецепты диетических блюд -- рецепти дієтичних страв
Анотація: Рассматриваются основы лечебного питания, приемы и способы кулинарной обработки продуктов в соответствии с требованиями диетического питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сизова, Нина Петровна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
641
W17


    Walker, Charlotte.
    Fish and shellfish [Текст] / Carlotte Walker. - Los Angeles, Calif. : HPBooks, 1984. - 160 p. - Текст англ. - ISBN 1-55788-058-1 : 100000.00 крб
Примітки про особливості:
Дарунок Ігоря Мухина, працівника Бібліотеки Конгресу США, 1994 рік
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Рибні страви--Приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарія -- кулинария -- рибні страви -- рыбные блюда -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- риба -- рыба -- Їжа -- еда -- молюски -- моллюски
Анотація: Charlotte Walker enjoys developing recipes for cookbooks, food articles and commercial clients. In addition to a busy work schedule, Charlotte has updated many of the classik fish dishes with new and exiting flavor additions.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

13.
641.8
Ф 27


    Фатов, Михаил Федорович.
    1000 блюд ресторанной кухни [] / М. Ф. Фатов, В. В. Холодков. - Москва : Экономика, 1985. - 296 с. : рис. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Ресторанна справа--Кулінарія--Рецептура--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанное дело -- кулинария -- холодные блюда -- холодні страви -- супы -- супи -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из круп -- страви з круп -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из дичи -- страви з дичини -- гарнири -- гарниры -- соусы -- соуси -- напитки -- напої -- мучные блюда -- борошняні страви
Анотація: Книга обобщает опыт старейших кулинаров страны по приготовлению известных и многих забытых блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Холодков, Виктор Васильевич
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

14.
641.55/56
С56


   
    Современная молочная кухня [] / [М. Теплы и др.] ; пер. c чешск. И. В. Холодовой. - М. : Агропромиздат, 1985. - 239, [1] с. : рис. - Предм. указ.: с. 218-224. - 5.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Молочні страви--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные напитки -- молочні напої -- молочные супы -- молочні супи -- молочные соусы -- молочні соуси -- мучные блюда -- мучні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- молочные деликатесы -- молочні делікатеси
Анотація: В книге представлены рецепты блюд и изделий молочной чешской кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Теплы, М.; Плавцова, Р.; Румлова, В.; Винш, Я.; Холодова, И. В. \пер.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

15.
664.8-053.2
К 65


   
    Консервы и концентраты для детского питания [] / [Е. Т. Дмитриева и др.] ; под ред. А. Н. Самсоновой. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 246 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 240-244. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.967
Рубрики: Дитяча кулінарія--Консерви--Практичні посібники
   Дитяча кулінарія--Харчові концентрати--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
детская кулинария -- консервы -- пищевые концентраты -- пищевая ценность продуктов -- харчова цінність продуктів -- ассортимент консервов детского питания -- асортимент консервів дитячого харчування -- ассортимент концентратов -- асортимент концентратів -- сухие смеси -- сухі суміші -- каши -- сухие адаптированные смеси -- сухі адаптовані суміші -- сухие детские продукты -- сухі дитячі продукти
Анотація: Рассмотрены ассортимент консервов и концентратов для детского питания, их производство, контроль, используемое оборудование при производстве.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дмитриева, Елена Тимофеевна; Евстигнеев, Геннадий Михайлович; Марх, Зоя Александровна; Самсонова, Анна Николаевна; Самсонова, Анна Николаевна \ред.\
Примірників всього: 2
АБ (1), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

16.
641.5
K76


   
    Kochkunst. Lukullisches von A bis Z [Текст] / [Vortexte: Renate Florstedt ; Rezeptteil: Karla Szabo, Rosita Michaelsen, Ingetraud Beier]. - 2. Aufl. - Leipzig : Verl. fuer die Frau, 1986. - 575 S., [60] Bl. Ill. - Текст: нім. - ISBN 3-7304-0001-0 : 10.21 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
німецька кухня -- кулінарні рецепти
Анотація: [Kochkunst].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Florstedt, Renate \ausw.\; Szabo, Karla \rezeptteil.\; Michaelsen, Rosita \rezeptteil.\; Beier, Ingetraud \rezeptteil.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

17.
641.55
Г 93


    Губа, Николай Иванович.
    Картофель в нашем доме [] / Н. И. Губа, А. С. Кошик. - Киев : Урожай, 1986. - 200 с. : рис. - 1.50 р.
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Картопля--Рецептура--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- картофель в питании -- картопля в харчуванні -- салаты из картофеля -- салати із картоплі -- забавные блюда из картофеля -- кумедні картопляні страви -- сладкие картофельные изделия -- солодкі картопляні страви -- крахмал -- крохмаль -- блюда из картофеля -- картопляні страви
Анотація: Приведены рецепты приготовления блюд из картофеля и даны практические советы хозяйке по его кулинарной обработке, оформлению и украшению блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кошик, Алла Сергеевна
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

18.
641.55
Н 74


    Новоженов, Юрий Михайлович.
    Кулинарная характеристика блюд [] : учеб. для сред. проф.-техн. училищ / Ю. М. Новоженов. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Высш. шк., 1987. - 256 с. - Лит.: с. 254. - 0.40 р.
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Страви--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- блюда -- кулинарная обработка сырья -- кулінарна обробка сировини -- соусы -- соуси -- супы -- супи -- холодные блюда -- холодні страви -- горячие закуски -- гарячі закуски -- национальные блюда -- національні страви -- блюда зарубежных стран -- страви зарубіжних країн
Анотація: Приводятся способы и приемы кулинарной обработки сырья, кулинарные характеристики блюд, особенности приготовления наиболее популярных блюд национальной и зарубежной кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

19.
641.5(031)
Г 93


    Губа, Николай Иванович.
    Кулинария [] : справ. пособие / Н. И. Губа, Б. Г. Лазарев. - 2-е изд., стереотип. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 263 с. : рис. - Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263. - 3.30 р.
УДК
ББК 36.99я2
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- организация работы на кухне -- організація роботи на кухні -- супы -- супи -- соусы -- соуси -- блюда из круп -- страви із крупи -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из мяса -- м'ясні страви -- блюда из яиц -- страви із яєць -- блюда из творога -- страви із сиру -- холодные блюда -- холодні страви -- горячие закуски -- гарячі страви -- изделия из теста -- вироби із тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- национальные блюда -- національні страви -- этикет за столом -- етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лазарев, Борис Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

20.
641.56(47)
К95


   
    Кухня народов СССР [] / [сост. Т. В. Реутович ; худож. Э. Э. Жакевич]. - 3-е изд., испр. . - Минск : Полымя, 1987. - 271 с. : фот. - 1.90 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кухня--Національні традиції --Популярні видання
   Кулінарія--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
русская кухня -- російська кухня -- украинская кухня -- українська кухня -- белорусская кухня -- білоруська кухня -- узбекская кухня -- узбецька кухня -- казахская кухня -- казахська кухня -- грузинская кухня -- грузинська кухня -- азербайджанская кухня -- азербайджанська кухня -- литовская кухня -- литовська кухня -- молдавская кухня -- молдавська кухня -- латышская кухня -- латишська кухня -- киргизская кухня -- киргизька кухня -- таджикская кухня -- таджикська кухня -- армянская кухня -- вірменська кухня -- эстонская кухня -- естонська кухня -- карельская кухня -- карельська кухня
Анотація: Огромное разнообразие блюд, способы приготовления пищи, национальные традиции кулинарии многочисленных народов и наций.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Реутович, Тамара Владимировна \сост.\; Жакевич, Э. Э. \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)