Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=питание подростков<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.
613.2(075.8)
П 12


    Павлоцька, Л. Ф.
    Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [] : навч. посібник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - Суми : Унів. кн., 2007. - 441 с. - Л-ра: с. 438-440. - ISBN 978-966-680-347-7 : 095.30 грн, 052.00 грн
УДК
ББК 51.23я73 + 28.072я73
Рубрики: Гігієна харчування--Навчальні видання для вищої школи--Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
гигиена питания -- білки -- белки -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- вегетаріанське харчування -- вегетарианское питание -- роздільне харчування -- раздельное питание -- сироїдіння -- сироедение -- харчові отруєння -- пищевые отравления
Анотація: Гігієна харчування людини з урахуванням вікових та фізіологічних особливостей на тлі шкідливих чинників.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Дуденко, Н.В.; Димитрієвич, Л.Р.
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВСМЛ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВСМЛ (1)
Знайти схожі

2.
316.346(477)
З46


   
    Здоров'я та поведінкові орієнтації учнівської молоді [] : монографія / [авт. кол.: О. М. Балакірєва та ін. ; ред. М. М. Ілляш, наук. ред. О. М. Балакірєва]. - К. : Укр. ін-т соц. дослідж. ім. О. Яременка, 2007. - 128 с. : табл. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-2931-06-6 : 22.00 грн
УДК
ББК 60.54(4УКР) + 51.1(4УКР)
Рубрики: Молодь--Соціологічні дослідження--Україна--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
цільова група -- целевая группа -- батьківська сім'я -- родительская семья -- здоровий спосіб життя -- здоровый образ жизни -- шкільне оточення -- школьное окружение -- здоров'я підлітків -- здоровье подростков -- харчування підлітків -- питание подростков -- фізична активність підлітків -- физическая активность подростков -- куріння підлітків -- курение подростков -- алкоголь в житті підлітка -- алкоголь в жизни подростков -- наркотики в житті підлітка -- наркотики в жизни подростков -- статева поведінка підлітка -- половое поведение подростков -- образи і насильство серед підлітків -- обды и насилие среди подростков -- інформованість підлітків про ВІЛ/СНІД -- информированность подростков о ВИЛ/СПИД
Анотація: Результати опитування учнівської молоді в Україні, проведеного в межах міжнародного проекту ВООЗ "Здоров'я та поведінка молоді, що навчається".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Балакірєва, О. М.; Рингач, Н. О.; Левін, Р. Я.; Бондар, Т. В.; Ілляш, М. М. \ред.\; Балакірєва, М. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

3.
613.95/96(075)
Д 21


    Даценко, Ірина Іванівна.
    Гігієна дітей і підлітків [] : підручник для студ. вищ. мед. навч. закл. / І. І. Даценко, М. Б. Шегедин, Ю. І. Шашков. - К. : Медицина, 2006. - 304 с. : мал., табл. - Задачі: с. 281-286. - Тестові завдання: с. 287-303. - ISBN 966-8144-35-X : 59.50 грн, 42.00 грн
УДК
ББК 51.283я73
Рубрики: Діти--Гігієна--Навчальні видання для вищої школи
   Підлітки--Гігієна--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
гігієна дітей -- гигиена детей -- гігієна підлітків -- гигиена подростков -- здоров'я дітей -- здоровье детей -- режим дня дітей -- режим дня детей -- фізичне виховання дітей -- физическое воспитание детей -- фізичне виховання підлітків -- физическое воспитание подростков -- трудове навчання -- трудовое обучение -- професійне навчання -- профессиональное обучение -- комп'ютеризація навчання -- компьютеризация обучения -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- інфекційні захворювання -- инфекционные заболевания -- гельмінтози -- гельминтозы -- обладнання дитячих закладів -- оборудование детских заведений -- дитячі оздоровчі заклади -- детские оздоровительные заведения
Анотація: Історія розвитку гігієни дітей і підлітків, медико-санітарне забезпечення дитячих та підліткових закладів, стан здоров'я дітей і підлітків, режим дня, фізичне виховання, трудове і професійне навчання дітей і підлітків, гігієна харчування тощо.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шегедин, Марія Броніславівна; Шашков, Юрій Ігорович
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВСМЛ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (2)
Знайти схожі

4.
613.96
К68


    Коростелев, Николай Борисович.
    От А до Я [] / Н. Б. Коростелев. - 2-е изд., перераб. и доп. - К. : Медицина, 1987. - 288 с. : ил. - (Научно-популярная медицинская литература) (Детям о здоровье). - 3.00 грн
УДК
ББК 51.283
Рубрики: Гігієна вікова--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
биологические ритмы человека -- біологічні ритми людини -- трудоспособность школьника -- працездатність школяра -- тренировка памяти -- тренування пам'яті -- свободное время подростка -- вільний час підлітка -- акселерация -- акселерація -- закаливание организма -- загартування організму -- близорукость у детей -- близорукість у дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- гигиена подростков -- гігієна підлітків -- первая медицинская помощь потерпевшим -- перша медична допомога потерпілим -- вредные привычки подростков -- шкідливі звички рідлітків -- выбор профессии -- вибір професії -- психогигиена подростка -- психогігієна підлітка
Анотація: Научно-популярное издание рассказывает о том, как избежать простудных заболеваний, сделать свой организм крепким и устойчивым к различного рода нагрузкам, победить дурные привычки, правильно выбрать профессию, строить отношения с окружающими людьми и т. д.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
АБ (3)
Свободны: АБ (3)
Знайти схожі

5.
612.3(075)
П12


    Павлоцкая, Лариса Федоровна.
    Физиология питания [] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, М. М. Эйдельман. - Москва : Высш. шк., 1989. - 368 с. : табл. - Лит.: с. 364. - ISBN 5-06-000087-7 : 1.00 р.
УДК
ББК 28.073.1я73
Рубрики: Фізіологічні процеси--Харчування--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
физиологические процесы -- физиология питания -- фізіологія харчування -- пищеварительная система -- травна система -- кровь -- кров -- система кровообращения -- система кровообігу -- дыхательная система -- дихальна система -- выделительная система -- видільна система -- энергозатраты -- енергозатрати -- белки -- білки -- липиды -- ліпіди -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- продовольственные продукты -- продовольчі продукти -- пищевая ценность -- харчова цінність -- пищевые рационы -- харчові раціони -- пищевые вещества -- харчові речовини -- нормы потребления -- норми споживання -- режим питания -- режим харчування -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- питание учащихся -- харчування учнів -- питание рабочих -- харчування робітників -- лечебно-профилактическое питание -- лікувально-профілактичне харчування -- питание спортсменов -- харчування спортсменів -- питание пожилых людей -- харчування літніх людей -- питание туристов -- харчування туристів -- диетическое питание -- дієтичне харчування -- рациональное питание -- раціональне харчування -- лечебные диеты -- лікувальні дієти -- химический состав -- хімічний склад
Анотація: Роль различных органов и систем организма в физиологии питания и значение пищевых факторов для нормального его функционирования.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуденко, Нина Васильевна; Эйдельман, Мальвина Михайловна
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

6.
641.1(075.8)
Н90


   
    Нутриціологія [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. - Х. : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 433-559. - ISBN 978-966-2678-13-0 : 160.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи
   Нутриціологія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Анотація: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федірівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Дуденко, Н. В. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
641.5(031)
Г 93


    Губа, Николай Иванович.
    Кулинария [] : справ. пособие / Н. И. Губа, Б. Г. Лазарев. - 2-е изд., стереотип. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 263 с. : рис. - Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263. - 3.30 р.
УДК
ББК 36.99я2
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- организация работы на кухне -- організація роботи на кухні -- супы -- супи -- соусы -- соуси -- блюда из круп -- страви із крупи -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из мяса -- м'ясні страви -- блюда из яиц -- страви із яєць -- блюда из творога -- страви із сиру -- холодные блюда -- холодні страви -- горячие закуски -- гарячі страви -- изделия из теста -- вироби із тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- национальные блюда -- національні страви -- этикет за столом -- етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лазарев, Борис Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
641.55(083.12)
Н 12


   
    На все вкусы [] / сост. М. М. Калакура. - Киев : Реклама, 1988. - 248 с. : рис. - ISBN 5-88520-002-5 : 2.90 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Раціональне харчування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рациональное питание -- холодные закуски -- холодні закуски -- горячие закуски -- гарячі закуски -- бутерброды -- бутерброди -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- соусы -- соуси -- блюда из черствого хлеба -- страви з черствого хліба -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- изделия из теста -- вироби з тіста -- блюда национальных кухонь -- страви національних кухонь -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- диетическое питание -- дієтичне харчування -- домашние заготовки -- домашні заготовки
Анотація: Излагаются основы рационального питания, организованного с учетом физиологических потребностей человека, пищевой ценности продуктов, качества и количества пищи.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Калакура, Мария Михайловна \сост.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)