Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=продукты питания<.>
Загальна кількість знайдених документів : 26
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-26 
1.
636.03
Т38


   
    Технологія виробництва продукції тваринництва [] : курс лекцій / В. А. Бурлака [та ін.] ; М-во аграр. політики і прод. України, Житомир. нац. агроеколог. ун-т. - Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2012. - 168 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 159-160. - Дод.: с. 161-167. - 30.00 грн
УДК
ББК 46-6
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- продукты питания -- анатомія сільськогосподарських тварин -- анатомия сельскохозяйственных животных -- фізіологія сільськогосподарських тварин -- физиология сельскохозяйственных животных -- розведення сільськогосподарських тварин -- разведение сельскохозяйственных животных -- поживність кормів -- питательность кормов -- живлення тварин -- питание животных -- норми годівлі -- нормы кормления -- кормова база -- кормовая база -- виробництво свинини -- производство свинины -- виробництво продукції вівчарства -- производство продукции овцеводства -- виробництво продукції птахівництва -- производство продукции птицеводства
Анотація: Сучасний підхід до вивчення тваринництва, як основного джерела продуктів харчування та перспективного розвитку цієї галузі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бурлака, В. А.; Борщенко, В. В.; Микитюк, В. М.; Кривий, М. М.; Міністерство аграрної політики і продовольства України; Житомирський національний агроекологічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
338.43(477)
Р32


    Недоборовский, А.
    Ресурсное обеспечение и эффективность личных хозяйств населения [на примере Житомирской области] [] / А. Недоборовский // Региональные аспекты аграрных преобразований: политика, реструктуризация, рыночная адаптация : [зб. наук. ст.] / под ред.: П. Тиллака, В. Зиновчука. - Халле (Германия) : IAMO, 2003. - С. 131-140 . - ISBN 1436-22IX
УДК
ББК 65.9(4УКР)32
Рубрики: Приватні господарства--Ефективність--Житомирська область--Наукові видання
   Житомирська область--Приватні господарства--Ефективність -- Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- продукты питания -- продовольчий ринок -- продовольственный рынок -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственая продукция -- виробничі ресурси -- производственные ресурсы
Анотація: Аналіз ресурсного забезпечення та ефективності особистих підсобних господарств населення в Житомирській області.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тиллак, Петер \ред.\; Зиновчук, Виталий \ред.\; Сільськогосподарські підприємства (колгоспи, радгоспи, КСП, підприємства, агрофірми) 5.03
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

3.


    Шушпанов, Д. Г.
    Соціально-економічні особливості споживання продуктів харчування та їх вплив на стан здоров'я населення України [] / Д. Г. Шушпанов // Актуал. пробл. екон. : наук. економ. журнал. - 2016. - N 7. - С. 344-356. - Л-ра в кінці ст. . - ISSN 1993-6788
Рубрики: Соціальні процеси--Україна
   Демографія--Україна

   Здоров'я населення--Україна

   Харчові продукти--Україна

Кл.слова (ненормовані):
споживання -- потребление -- продукти харчування -- продукты питания -- здоров'я населення -- здоровье населения -- доходи населення -- доходы населения

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

4.
642.5:339(477)
П78


    Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : в 2 ч. : зб. наук. праць / М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013.
   Вип. 1 (17), ч. 2 / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - 2013. - 234, [1] с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231. - 35.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Рубрики: Установи громадського харчування--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- продукты питания -- нові технології -- новые технологии -- напої для спортсменів -- напитки для спортсменов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові виробництва -- пищевые производства -- апарати харчових виробництв -- аппараты пищевых производств -- харчові продукти -- пищевые продукты -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- дослідження якості продуктів -- исследования качества продуктов -- товарознавство непродовольчих товарів -- товароведение непродовольственных товаров -- експертиза непродовольчих товарів -- экспертиза непродовольственных товаров -- інформаційні технології -- информационные технологии
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
633.88
Л43


   
    Лекарственные пищевые растения [] : учеб. пособие / [Л. В. Бензель и др.]. - К. : Медицина, 2010. - 343, [1] с. : ил. - Лит.: с. 341-342. - ISBN 978-617-505-077-4 : 47.00 грн
УДК
ББК 42.143
Рубрики: Лікарські рослини--Застосування--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
фитотерапия -- фітотерапія -- пищевые растения -- епілепсія -- лекарственные растения -- лікарські рослини -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- продукты питания -- продукти харчування -- лечебно-профилактические растения -- лікувально-профілактичні рослини -- пряно-ароматические растения -- пряно-ароматичні рослини -- кулинарные рецепты -- кулінарні рецепти
Анотація: Содержит сведения о лекарственных, пряно-ароматических, пряно-вкусовых и пищевых растениях, которые широко используются в кулинарии и пищевой промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бензель, Л. В.; Олийник, П. В.; Бензель, И. Л.; Олийник, С. П.; Бабий, В. Е.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
656.135(043.3)
С64


    Сопоцько, Ольга Юріївна.
    Механізм управління постачаннями швидкопсувних вантажів [] : автореферат дисертації / О. Ю. Сопоцько ; [наук. кер. О. В. Горбенко] ; М-во освіти і науки України, Нац. транспорт. ун-т. - Житомир : ЖДТУ, 2015. - 20 с. - 10.00 грн
УДК
ББК 65.37
Рубрики: Вантажні перевезення--Економіка--Наукові видання
   Харчові продукти--Вантажі--Управління--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
механізм управління постачанням -- механизм управления поставками -- скоропортящиеся грузы -- швидкопсувні вантажі -- продукти харчування -- продукты питания -- швидкопсувні харчові продукти -- скоропортящиеся пищевые продукты -- моделі прогнозу -- модели прогноза -- прогноз обсягів продажу -- прогноз объемов продаж -- логістичний цикл доставки -- логистический цикл доставки
Анотація: Присвячено розробленню механізму управління постачаннями швидкопсувних вантажів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Горбенко, Олександр Вікторович \наук. кер.\; Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний транспортний університет
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
338.43(477):504
С80


. "Стійкий розвиток регіонів в умовах глобалізації", науково-практична конференція (2016 ; Житомир)

    Жерибор, Л.
    Соціально-економічна характеристика розвитку сільських територій Житомирщини [] / Л. Жерибор, Т. Ратошнюк // Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції "Стійкий розвиток регіонів в умовах глобалізації", 26-28 червня 2016 р. / Житомир. нац. агроекологічний ун-т, Ізмаїл. держ. гуманіт. ун-т, Одес. нац. ун-т ім. І. І. Мечникова, Київ. нац. економ. ун-т ім. В. Гетьмана. - Житомир ; Одеса ; Ізмаїл : Рута, 2016 = International Scientific-Practical Conference Sustainable development of regions under globalization June 26-28, 2016. - С. 244-248. - Л-ра в кінці ст. . - ISBN 978-617-581-277-8
УДК
ББК 65.9(4УКР)32 + 28.081
Рубрики: Сільські місцевості--Соціально-економічний розвиток--Житомирська область--Наукові видання
   Житомирська область--Сільські місцевості--Соціально-економічний розвиток -- Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
сільське населення -- сельское население -- сільські сім'ї -- сельские семьи -- домогосподарства -- домохозяйства -- доходи -- прибыль -- продукти харчування -- продукты питания
Анотація: Дослідження соціально-економічного розвитку сільських територій Житомирської області.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кичук, Я. \ред.\; Балежентис, А. \ред.\; Булуй, О. \ред.\; Грабар, І. \ред.\; Ратошнюк, Т.; Народне господарство краю 4; Житомирський національний агроекологічний університет; Ізмаїльський державний гуманітарний університет; Одеський національний університет ім. І. І. Мечникова; Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана"Стійкий розвиток регіонів в умовах глобалізації", науково-практична конференція(2016 ; Житомир)
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

8.
51.230
Т46


    Тихонова, Александра Яковлевна.
    Оздоровительные диеты [] / [А. Я. Тихонова ; худож.-оформ. Б. Ф. Бублик]. - Харьков : Фолио ; Киев : Тамед ; Ростов н/Д : Феникс, 1998. - 382 с. : ил. - (Серия "Ваше здоровье"). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-03-0416-1 : 5.00 грн
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
   Дієтотерапія--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
здорове харчування -- здоровое питание -- харчові продукти -- продукты питания -- детоксикація -- детоксикация -- системы здорового питания -- система здорового харчування -- раздельное питание -- роздільне харчування -- вегетарианство -- вегетаріанство -- сироїдіння -- сыроедение -- дитяче харчування -- детское питание -- корекція ваги -- коррекция веса -- рецепти страв -- рецепты блюд
Анотація: Описаны различные системы питания от древности до наших дней. Приведено множество рецептов блюд традиционной и натуропатической кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бублик, Б. Ф. \худож.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
53.51
Г93


    Губергриц, Александр Яковлевич.
    Лечебное питание [] : учеб. пособие для студентов мед. ин-тов / А. Я. Губергриц, Ю. В. Линевский. - Киев : Вища шк., 1977. - 238 с. : табл. - Лит.: с. 235. -
ББК 53.51
Рубрики: Лікувальне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- раціональне харчування -- продукты питания -- харчові продукти -- режим харчування хворих -- режим питания больных -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- дієтотерапія -- диетотерапия -- контрастні дієти -- контрастные диеты
Анотація: Рассмотрены вопросы диетотерапии при различных заболеваниях внутренних органов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Линевский, Юрий Владимирович
Свободных экз. нет
Знайти схожі

10.


    Замотаев, П. В.
    Потери и отходы продуктов питания - глобальная проблема [] / П. В. Замотаев // Упаковка : журн. для виробників та споживачів тари і упаковки. - 2020. - N 1. - С. 12-17 : рис. - Лит. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти--Відходи--Збитки
Кл.слова (ненормовані):
продукты питания -- потери урожая овощей -- збитки врожаю овочів -- потери урожая фруктов -- збитки врожаю фруктів -- перевозка продуктов питания -- перевезення продуктів харчування -- потребление продуктов питания -- споживання продуктів харчування

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

11.
51.230
А 35


   
    Азбука харчування. Раціональне харчування [] / [Г. І. Столмакова та ін.] ; за ред.: Г. І. Столмакової, І. О. Мартинюка // . - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Бібліогр.: с. 194-195
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
харчування -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- продукти харчуванння -- продукты питания -- питание -- харчування школярів -- питание школьников -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування вагітних -- питание беременных -- харчування літніх людей -- питание пожилых людей -- харчування спортсменів -- питание спортсменов
Анотація: Викладені основні принципи раціонального збалансованого харчування людини залежно від характеру діяльності та віку.


Дод.точки доступу:
Столмакова, Г. І.; Мартинюк, І. О.; Медчук, І. К.; Новікова, К. П.; Столмакова, Г. І. \ред.\; Мартинюк, І. О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

12.
51.23
Г 12


    Габович, Рафаил Давидович.
    Гигиенические основы охраны продуктов питания от вредных химических веществ [] / Р. Д. Габович, Л. С. Припутина. - Киев : Здоров'я, 1987. - 248 с. - Лит.: с. 239-245. - Предм. указ.: с. 246. -
ББК 51.23
Рубрики: Харчові продукти--Безпека--Нормативно-виробничі видання
   Харчові продукти--Гігієнічна оцінка--Нормативно-виробничі видання

Кл.слова (ненормовані):
продукты питания -- гигиена питания -- гігієна харчування -- пищевые добавки -- харчові добавки -- химия и продукты питания -- хімія і харчові продукти -- вредные химические вещества -- шкідливі хімічні речовини -- загрязнение продуктов питания -- забруднення харчових продуктів
Анотація: Изложены гигиенические принципы нормирования химических примесей в пищевых продуктах.


Дод.точки доступу:
Припутина, Лидия Степановна
Свободных экз. нет
Знайти схожі

13.
51.230
Г 95


    Гурвич, Михаил Меерович.
    Диетология для всех [] / М. М. Гурвич. - М. : Медицина, 1992. - 160 с. : ил. - (Научно-популярная медицинская литература). - ISBN 5-225-00414-8 : 14.50 крб
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
дієтологія -- травлення -- пищеварение -- продукты питания -- продукти харчування -- несовместимые продукты -- несумісні продукти -- вегетарианство -- вегетаріанство -- лечебное голодание -- лікувальне голодування -- лечебное питание -- лікувальне харчування -- режим питания -- режим харчування
Анотація: Освещены вопросы питания здорового и больного человека.

Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

14.
338.43(477)
С36


   
    Сільське господарство України, 2008 [] = AGRICULTURE OF UKRAINE : стат. збірник / Держкомстат України ; [за ред. Ю. М. Остапчука]. - К. : Держкомстат України, 2009. - 369 с. : табл. - 149.80 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32
Рубрики: Сільське господарство--Житомирська область, 2008--Статистичні матеріали
   Сільське господарство--Україна, 2008--Статистичні матеріали

   Україна--Сільське господарство, 2008 -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Сільське господарство, 2008 -- Статистичні матеріали

Кл.слова (ненормовані):
рослинництво -- растениеводство -- тваринництво -- животноводство -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- продукти харчування -- продукты питания -- фермерські господарства -- фермерские хозяйства -- сільські домогосподарства -- сельские домохозяйства -- матеріально-технічна база сільського господарства -- материально-техническая база сельского хозяйства -- сільськогосподарські регіони -- сельскохозяйственные регионы
Анотація: У статистичному збірнику "Сільське господарство України" за 2008 рік вміщено інформацію про соціально-економічний стан сільського господарства в Україні та її регіонах за 1990-2008 роки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Остапчук, Ю. М. \ред.\; Держкомстат України
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

15.
664(075)
О-16


   
    Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості [] : підручник / В. Г. Мирончук [та ін.] ; за ред. В. Г. Мирончука. - 2-е вид., переробл. і допов. - Вінниця : Нова книга, 2007. - 642 с. : рис. - Л-ра: с.633-636. - 098.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчова промисловість--Навчальні видання для вищої школи
   Харчове обладнання--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові виробництва -- пищевые производства -- продукти харчування -- продукты питания -- склади -- склады -- обладнання для механічної переробки сировини -- оборудование для механической переработки сырья -- обладнання для проведеня теплових процесів -- оборудование для проведнния тепловых процессов -- екстрагування -- экстрагирование -- обладнання для сушіння харчових продуктів -- оборудование для сушки пищевых продуктов -- основи розрахунку хлібопекарських печей -- основы расчёта хлебопекарских печей -- обладнання для виробництва солоду -- оборудование для производства солода -- обладнання для виробництва спирту -- оборудование для производства спирта -- переробна промисловість -- перерабатывающая промышленность -- обладнання пивоварного виробництва -- оборудование пивовареннного производства -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- харчова сировина -- пищевое сырьё -- технологія ремонту харчового обладнання -- технология ремонта пищевого оборудования -- стерелізатори -- стерилизаторы -- пастеризаційні установки -- пастеризационные установки
Анотація: Розкрито питання обладнання підприємств переробної та харчової промисловості, його монтажу, ремонту та експлуатації.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мирончук, В. Г.; Гулий, І. С.; Пушанко, М. М. ; Орлов, Л. О.; Українець, А. І.; Мирончук, В. Г. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

16.
613.2(075.8)
Г46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007.
   Кн. 1 / [Т. І. Аністратенко та ін.]. - 528 с. : табл. - Л-ра в кінці глав. - ISBN 966-8144-52-X : 148.80 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
санітарно-епідеміологічний нагляд -- санитарно-эпидемиологический надзор -- функції їжі -- функции еды -- раціональне харчування -- рациональное питание -- білки -- белки -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні елементи -- минеральные элементы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- харчування осіб розумової праці -- питание лиц умственного труда -- харчування працівників промислових підприємств -- питание работников промышленных предприятий -- харчування працівників сільського господарства -- питание работников сельского хозяйства -- харчування вагітних -- питание беременных -- нетрадиційні види харчування -- нетрадиционные виды питания -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- екологічно-захисне харчування -- еколого-защитное питание -- державний санітарний нагляд -- государственный санитарный надзор -- санітарно-епідеміологічна експертиза -- санитарно-эпидемиологическая экспертиза -- гігієнічна характеристика харчових продуктів -- гигиеническая характеристика пищевых продуктов -- продукти харчування -- продукты питания -- гігієнічна експертиза молока -- гигиеническая экспертиза молока -- гігієнічна експертиза м'яса -- гигиеническая экспертиза мяса -- гігієнічна експертиза риби -- гигиеническая экспертиза рыбы -- гігієнічна експертиза яєць -- гигиеническая экспертиза яиц -- гігієнічна експертиза зернових продуктів -- гигиеническая экспертиза зерновых продуктов -- гігієнічна експертиза напоїв -- гигиеническая экспертиза напитков -- гігієнічна експертиза овочів -- гигиеническая экспертиза овощей -- гігієнічна експертиза фруктів -- гигиеническая экспертиза фруктов -- гігієнічна експертиза кондитерських виробів -- гигиеническая экспертиза кондитерских изделий
Анотація: Грунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ципріян, В. І. \ред.\; Аністратенко, Т. І.; Білко, Т. М.; Благодарова, О. В.; Бутильська, Н. О.
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

17.
613.2(075)
Б 40


   
    Безпека харчування: сучасні проблеми [] : навч. посібник / уклад.: А. В. Бабюк та ін. - Чернівці : Книги-XXI, 2005. - 456 с. : табл. - ISBN 966-8653-25-4 : 090.00 грн, 072.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики:
   Раціональне харчування--Навчальні видання

   Діти--Харчування--Навчальні видання

   Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
поживні речовини -- питательные вещества -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів -- загрязнение продуктов -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікація продуктів -- фальсификация продуктов -- вітаміни -- витамины -- продукти харчування -- продукты питания
Анотація: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Бабюк, А.В. \уклад.\; Макарова, О.В. \уклад.\; Рогозинський, М.С. \уклад.\; Романів, Л.В. \уклад.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

18.
664:658.562(075.8)
М54


   
    Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Унів. кн., 2013. - 299, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 289-296. - Л-ра: с. 297-299. - ISBN 978-966-680-404-7 : 75.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Продовольчі товари--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- пищевая продукция -- якість харчової продукції -- качество пищевой продукции -- контроль якості продукції -- контроль качества продукции -- продукти харчування -- продукты питания -- безпека харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- оцінювання якості продукції -- оценивание качества продукции -- оцінювання харчової якості -- оценивания пищевого качества -- органолептична оцінка -- органолептическая оценка -- інструментальні методи оцінювання -- инструментальные методы оценки -- фізичні методи оцінки -- физические методы оценки -- фізико-хімічні методи оцінки -- физико-химические методы оценки -- фізико-хімічні показники якості -- физико-химические показатели качества -- номенклатура показників якості -- номенклатура показателей качества -- нормування показників якості -- нормирования показателей качества -- контроль показників якості -- контроль показателей качества -- якість продукції тваринництва -- качество продукции животноводства -- якість рослинних жирів -- качество растительных жиров -- контроль м'ясної продукції -- контроль мясной продукции -- оцінювання якості сировини -- оценивание качества сырья -- контроль молочної продукції -- контроль молочной продукции -- якість рибної продукції -- качество рыбной продукции -- якість яєчної продукції -- качество яичной продукции -- якість жирової продукції -- качество жировой продукции -- виробничі лабораторії -- производственные лаборатории -- лабораторії харчових виробництв -- лаборатории пищевых производств -- продукти тваринництва -- продукты животноводства -- рослинні жири -- растительные жиры
Анотація: Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, О. І.; Димитрієвич, Л. Р.; Зіборова, Л. Г.; Крайнюк, Л. М.; Крайнюк, Л. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

19.
613.2
К 89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

20.
613.2
Х26


    Хаубер-Швенк, Габи.
    Питание [] / Габи Хаубер-Швенк, Михаэл Швенк ; худож. Йорг Майр; [пер. с нем. В. М. Элькина] = Ernahrung / Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk. - М. : Рыбари, 2004. - 182 с. : ил. - ). - Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182. - ISBN 5-93763-006-8 : 36.70 грн
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Харчування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
экология питания -- екологія харчування -- обмен веществ -- обмін речовин -- питательные вещества -- харчові речовини -- продукты питания -- продукти харчування -- зерновые продукты -- зернові продукти -- фрукты -- фрукти -- овощи -- овочі -- молоко -- мясо -- м'ясо -- рыба -- риба -- яйца -- яйця -- сахар -- цукор -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- переработка продуктов -- переробка продуктів -- вредные вещества -- шкідливі речовини -- возбудители болезней -- збудники хвороб -- питание детей -- харчування дітей -- питание спортсменов -- харчування спортсменів -- питание беременных -- харчування вагітних -- питание школьников -- харчування школярів -- диабет -- діабет -- аллергии -- алергії -- диеты -- дієти -- голодание -- голодування -- вегетарианство -- вегетаріанство
Анотація: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Швенк, Михаэль; Элькин, В. М. \пер.\; Майр, Йорг \худож.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (1), АБ (1)
Знайти схожі

 1-20    21-26 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)